Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 588 příspěvků, nejnovější před 7 minutami

Vytápění
286 014 příspěvků, nejnovější před 9 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 082 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 435 příspěvků, nejnovější před 27 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 518 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Elektrotechnika
10 736 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 400 příspěvků, nejnovější před 30 minutami

Nezařazené
1 143 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Alino_ Olio: Jo, díval jsem se na ty služby, viděl jsem i tentle BDT. No přemýšlím jestli je to vůbec potřebný při stavbě, jestli to není jen nějaký výstřelek na peníze :D

Povodeň

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem co nejefektivnějšího a nejrychlejšího řešení v případě mokré podlahy po povodni. Načetla jsem toho hodně, zaujalo mě problém vyřešit nopovou fólií, která se má zalít nivelačnou a na to finální leptaný vinil. Stěny máme osekané na cihlu a vysušujeme. Nopová…

Geco G-403 P02 Chyba -11-

Poslední příspěvek od Michal Klimek: Dobrý den, omlouvám se, že nereaguji na Váš dotaz, ale myslím si, že byste mi mohl pomoci. Při demontáži krytu se mi odpojil konektor a já v tuto chvíli nevím, kam přesně ho připojit (jsou tam dva piny). Předpokládám, že na stříbrný, ale jistý si nejsem. Mohl bych Vás poprosit o potvrzení?…

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Marek B.: Myslíte že by to mohl ovlivňovat tak hodně třeba i ten vnitřní termostat co hlídá vnitřní teplotu a tím že k ní nedosáhne tak to topí stále?

Detekzce kanalizace ve starším domě.

Poslední příspěvek od jiří haberle: Ta koupelna je komplet na předělání. To vybourejte dejte nove trubky a máte to vyřešené. Trubky budou zanešené. Rozvody vody v pozinku zarostlé atd... Jinak jsou na to detektory kdy do trubky pres WC spustíte vysílač a na povrchu detektorem zjistíte polohu a hloubku s velkou přesností. Mají…

ČEZ: Nabídka z retenčního

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: To kdysi bylo nedávno - v r. 2021.

Jakou tlakovou nádobu zvolit?

Dobrý den, po 19letech mi prasknul vak v tlakové nádobě Dukla Aqumat 80l.Nechci měnit vak,raději celou nádobu. Pro moje účely (stejné napojení) jsem našel : Tlaková nádoba AQUAPRESS AFCV 80 ,ale podle různých prospektů nemá ates na pitnou vodu. Koukám také po : Tlaková nádoba Global Water…

Podlahové topení - povrch vinyl vs dřevo

V projektu domu máme navržené teplovodní podlahové topení s tím, že povrch podlah bude lepený vinyl. Prosím, dokážete mi někdo odhadem říct, co by znamenalo vyměnit v obýváku ten lepený vinyl za dřevěnou podlahu (ať už nějakou vícevrstvou nebo 15mm tl. vlysy)? Žádný prodejce mi to není schopen…

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Tak to neřešte. Jakou máte nastavenou teplotu ochrany zpátečky?

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jiří Trčka: Na fotce vlevo stará šnekovnice vytažená z kotle po cca 12 letech provozu. Tato šnekovnice má ještě tenký list a momentálně už se nevyrábí. Na špici je vidět ztráta materiálu otěrem což způsobilo drcení paliva a donutilo majitele k výměně. Na fotce vpravo nová šnekovnice se silnějším…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Ladislav Vaverka: Pořídil jsem s regulaci od pana Fusika a jsem nad míru spokojen. Začínám třetí topnou sezonu.

Zkušenost s tepelným čerpadlem od pana Žeravíka

Poslední příspěvek od Petr Kouba: Dobrý den, a s čím přesně máte problém, jak se projevuje? Co pan Žeravík poradil? Jaký typ TČ? Já mám teprve 4 sezonu systém voda-voda a zatím bez problému.

Zvyšující se teplota na termostatech v RD při vaření na indukční varné desce

Poslední příspěvek od Peter Fusik: Osobne by som neriesil dosledok ale zameral by som sa na pricinu a to ako som precital prispevky je indukcna doska. Varna idukcna doska neverim ze by bola od vyroby zle navrhnuta bez EMC filtrou, moze byt zabudnuti pripojeni PE vodic a tim padom by sa jej kovovy obal stal antenou. Mame dve dosky a…

Laddomat 22 propouští vodu do kotle

Poslední příspěvek od Karel Tausek: Dobrý den, mám podobný problém jaký popisujete vy... Můžete mi prosím prozradit zda aretace zpětné klapky vám pomohla?

Aut. kotel na pelety Mini Matic

Poslední příspěvek od Pavel Žalud: K peleťáku dle TZ domu 500- 700l ne více. Aku sníží počet zapalování , ale je potřeba aby kotel nevychladl a zbytečně se znovu nenatápěl, prostě udržel si teplotu, víc jak 700 l ne. Pokud není další zdroj. I u kombi kotlů nastavují peleťáku stopku na 500l v Aku ostatní je na dřevo.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.