Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 589 příspěvků, nejnovější před 28 minutami

Vytápění
286 033 příspěvků, nejnovější před minutou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 082 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 435 příspěvků, nejnovější před hodinou

Obnovitelné zdroje energie
57 518 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Elektrotechnika
10 736 příspěvků, nejnovější před 12 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 400 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Nezařazené
1 143 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Jen mohu zopakovat co píše Ivan. Ten pokles je nezvykle velký. Opravdu si zkontrolujte okna. To je často první problém. Nebo z nějakého důvodu moc větráte. My jsme např. měli v bytě centrální větrání, kde se vzduch nasával dírou ve spížní skříni. Jenže fučelo to jako u vysavače, tak jsme díru…

Podlahové topení - povrch vinyl vs dřevo

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Každopádně se Vám zvýší tepelný odpor a tím se sníží výkon na pošnou jednotku. Zároeń se zvednou ztráty tepla do podloží zejména při slabší tepelné izolaci. Podobné dotazy se tady mnohokát probíraly. pár obrázků k tématu. EDIT Podle toho posledního obrázku snadno vyčtěte změnu ve výkonu při…

Dakon FB2 automat

Poslední příspěvek od Petr Baier: Děkuji všem za poznatky. Změnil jsem pouze druh paliva, dle návodu to mělo stačit. Pokusím se upravit dobu podávání, ventilátoru a uvidím. Nemyslím, že by někde byla netěsnost. Dám tomu ještě šanci, když to nepůjde, vrátím se k uhlí. Děkuji

Povodeň

Poslední příspěvek od jiří haberle: To je teda podle mě pěkná blbost. Nevím jak rozsáhlé to tam máte ale představa že na nějakou mokrou podlahu kde byla voda (bahno, splašky atd.) toto se dostalo do všech mezer a dutin dáte nopovku a na to nivelačku a novou podlahu tak to je totální fušeřina. Ta podlaha se musí rozebrat ideálně až…

Geco G-403 P02 Chyba -11-

Poslední příspěvek od Ivan K.: moze to byt medeny, alebo mosadzny kontakt kazdopadne mate len dve moznosti , bud kotol pojde alebo nie, je to "iba on/off prepinac"

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Je tady dost zmatek. To co jsem napsal platí u 4cv za kotlem vy asi mate 3c za AN. Když mi pošlete tel. na kotel @atlas.cz tak zavolám a pořešíme to.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Alino_ Olio: Jo, díval jsem se na ty služby, viděl jsem i tentle BDT. No přemýšlím jestli je to vůbec potřebný při stavbě, jestli to není jen nějaký výstřelek na peníze :D

Detekzce kanalizace ve starším domě.

Poslední příspěvek od jiří haberle: Ta koupelna je komplet na předělání. To vybourejte dejte nove trubky a máte to vyřešené. Trubky budou zanešené. Rozvody vody v pozinku zarostlé atd... Jinak jsou na to detektory kdy do trubky pres WC spustíte vysílač a na povrchu detektorem zjistíte polohu a hloubku s velkou přesností. Mají…

ČEZ: Nabídka z retenčního

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: To kdysi bylo nedávno - v r. 2021.

Jakou tlakovou nádobu zvolit?

Dobrý den, po 19letech mi prasknul vak v tlakové nádobě Dukla Aqumat 80l.Nechci měnit vak,raději celou nádobu. Pro moje účely (stejné napojení) jsem našel : Tlaková nádoba AQUAPRESS AFCV 80 ,ale podle různých prospektů nemá ates na pitnou vodu. Koukám také po : Tlaková nádoba Global Water…

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jiří Trčka: Na fotce vlevo stará šnekovnice vytažená z kotle po cca 12 letech provozu. Tato šnekovnice má ještě tenký list a momentálně už se nevyrábí. Na špici je vidět ztráta materiálu otěrem což způsobilo drcení paliva a donutilo majitele k výměně. Na fotce vpravo nová šnekovnice se silnějším…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Ladislav Vaverka: Pořídil jsem s regulaci od pana Fusika a jsem nad míru spokojen. Začínám třetí topnou sezonu.

Zkušenost s tepelným čerpadlem od pana Žeravíka

Poslední příspěvek od Petr Kouba: Dobrý den, a s čím přesně máte problém, jak se projevuje? Co pan Žeravík poradil? Jaký typ TČ? Já mám teprve 4 sezonu systém voda-voda a zatím bez problému.

Zvyšující se teplota na termostatech v RD při vaření na indukční varné desce

Poslední příspěvek od Peter Fusik: Osobne by som neriesil dosledok ale zameral by som sa na pricinu a to ako som precital prispevky je indukcna doska. Varna idukcna doska neverim ze by bola od vyroby zle navrhnuta bez EMC filtrou, moze byt zabudnuti pripojeni PE vodic a tim padom by sa jej kovovy obal stal antenou. Mame dve dosky a…

Laddomat 22 propouští vodu do kotle

Poslední příspěvek od Karel Tausek: Dobrý den, mám podobný problém jaký popisujete vy... Můžete mi prosím prozradit zda aretace zpětné klapky vám pomohla?

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.