Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
181 437 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Vytápění
303 450 příspěvků, nejnovější před 12 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 697 příspěvků, nejnovější před 23 dny

Voda, kanalizace, koupelny
27 136 příspěvků, nejnovější včera

Obnovitelné zdroje energie
59 053 příspěvků, nejnovější před 22 minutami

Elektrotechnika
11 348 příspěvků, nejnovější před 23 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 753 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 505 příspěvků, nejnovější před 8 týdny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Jak vypnout topení..

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Tohle ale není normálně. Co takhle si přečíst o co jde?!?

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Zbinek Ráhoj: Bylo by fajn, kdybys napsal něco víc. Takhle se k tomu nedá říct nic.

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jan Říha: Dobrý den pane Trčko, rád bych se na Vás obrátil s dotazem na ventilátor. Mám kotel AM24 Licotherm r.v.2009. Ventilátor je EBM-PAPST G2S097. Vzhledem k cenám uhlí topím dřevem (i když se to už pravděpodobně nesmí). Vámi doporučené nastavení je pro dřevo, tuším, RH=1 až 2. Problém je že pro RH=1…

EKVITERMNÍ ČIDLO TEM ZAF 200 NÁHRADA

Poslední příspěvek od Peter Fusik: Alebo je možnosť dať dva 10k paralelne, ak ich máte v šuplíku. Najblizsi vhodny je https://www.tme.eu/sk/details/tts-5kc3-b… ten by ste mali vediet aj objednat len ho bude treba naletovat. Uplna nahrada by mal byt s materialovou konstatntou B=3994 ale ani s blizkou hodnotou so

Vaillant Turbomax - dopouštění vody

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: U tohoto kotle budete mít externí dopouštění někde pod kotlem na systému.

Topím klimatizací

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Homolo... Po létech Vám nevyšly molekuly. Po létech Vám nevyšlo ZET Tak urážíte vdovu perníkovou chaloupkou. Vy nejste dobrý člověk. Přínos je ten,že dle Vaší konspirační teorie platí lidé,co naletěli výpočtům, 2x více. Což potvrdily letošní mrazy. Ani jich mě není líto.Sami si vybrali…

FTV Schlieger

Poslední příspěvek od Franta Pepa: Pane Hluštíku, jsem ochoten se Vám osobně omluvit za chybu. Chápu vaše rozhořčení, i já jsem člověk a dělám chyby. Tato firma mě dohání k zoufalství Chybu jsem napravil opravou komentáře

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Luďek Horák: Tak to blažena neumí.

Rekonstrukce sklepa

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: V reálu jsem vykopal jen část sklepa-kotelny 2x2m - v podstatě jen pro kotel a trochu místa okolo něj. Zhruba 40cm do hloubky a 20cm od zdi. Vlhkost tam je z důvodu nevětrání a asi i neizolované zdi zvenku - ale nejde o nic havarijního. Nedaleko se stala ale tragedie -…

Výsuvný rošt hořáku Attack Burner pellet 30kW

Poslední příspěvek od Pavel Žalud: Zavolejte mi zítra dopoledne.

Skladba podlahy v patře

Dobrý den. Poprosím o radu. V podkroví budu budovat pokoje. Momentální stav jsou stropní trámy, zespodu prkna a omítka. Omítku a prkna chci sundat, mezi trámy dát vatu a zespodu sádrokarton. na trámy příložky, případně rastr ze střešních latí a osb do kříže. Otázka je, zda dát ze spodu vaty…

Rady, nápady a inspiraci k rozmístění místností i nábytku

Ahoj, rekonstruujeme RD a budu rád za rady a inspiraci k rozmístění místností i nábytku. Přikládám půdorysy. Přízemí (1. plánek – příčky už zbourané): A – předsíň: umyvadlo, pračka, sušička, šatna, skříně, úložné prostory, vchod je označen šipkou. B – koupelna: WC, sprcha, vana, 2×…

Co místo 2cm silikonu mezi vanou a obklady?

Dobrý den, v bytě který jsem koupil bych potřeboval nějak efektivně vyřešit tento problém. Jak je vana kde navazují obklady tak je 1-2 cm vrstva silikonu. Já jsem před rokem silikon vyšpáral a dal tam nový, protože silikon byl plesnivý a hnusný. Po roce silikon opět není v příliš hezkém stavu a já…

Snížení otáček čerpadla kotle Vaillant EcoTec plus VU INT 246/3-5

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Tazatel dal snímek výrobního čísla a to se nachází ve vašem seznamu na třetím místě (0010002748).

DZD Dražice - Klimatizace s topením AIR 35 - Zkušenosti?

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Asijské výrobky kupuju buď na allegru nebo v Polsku.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.