Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 420 příspěvků, nejnovější před minutou

Vytápění
289 359 příspěvků, nejnovější před 24 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 272 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 773 příspěvků, nejnovější před 13 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 650 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
10 820 příspěvků, nejnovější před 22 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 441 příspěvků, nejnovější před 20 hodinami

Nezařazené
1 192 příspěvků, nejnovější včera

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Rekonstrukce podlahy

Zdravím. Mám v plánu pokládat novou podlahu v podkroví a rozdíl mezi betonem a podlahou ve vedlejší místnosti je 5cm. Jelikož je to dost málo, tak jsem se rozhodl pro vinyl. Jako základ jsem si vybral desky z tvrzené skelné vaty Rockwool Steprock 20mm. Dále přemýšlím, jakou variantu desek zvolit.…

Zděná nádrž na dešťovku ve sklepě (1.pp)

Poslední příspěvek od Jan Němec: no základní problém může být únosnost, protože při výšce vody 1,7m máte tlak na podlahu 1,7t/m2.. a to je hodně přes limity bytových staveb, tam se počítá tak 0,4t/m2.

Jak protáhnout trubky

Poslední příspěvek od Jan Němec: základní info které nevidím, je dimenze toho kopoflexu.

Hořák pv20b

Poslední příspěvek od Jan Němec: jestli máte kotel týden v provoze, tak servisáka asi máte a tem bude vědět, kam na díly. pokud budou potřeba. pokud nesvítí displej, koukněte na pojistku, má tam být 6,3A..ne větší.

Radiátor topí jen pokud je na maximum

Poslední příspěvek od Petr Stoll: Dobrý večer, vložte sem foto termostatického ventilu bez hlavice, aby bylo zřejmé, zdali má ventilová vložka přednastaveni. A přiložte i foto šroubení.

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od emil gonšor: Tak vyhni zobak blickami,aby bol blizko cidla..

Dakon fb2

Poslední příspěvek od Lucie Divišová: To právě topím v ručním režimu, PID se mi nikdy nepodařilo dosáhnout toho co požaduji

Nilan Compact - efektivita? marketing?

Poslední příspěvek od Roman Novák: To jste asi přehnal. Předpokládám, že všechny ty domácí spotřebiče jsou standardní výbavou domácnosti a zcela jistě si kvůli vylepšení COP na vytápění domu někdo ty věci nepořídí. Srovnává se tu efektivita jednotlivých systémů větrání a topení. A srovnávat je potřeba srovnatelné. Neobývaný holobyt…

PADÁNÍ VODY Z POTRUBÍ

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zkuste to od ruky naskicnout a několik rorměrů a poznámek k tomu aby byla představa.

Řízení čerpadla pro ohřev AN

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Pane o co se snažíte je jasné že když není mezi kotlem a AN 3ctv tak že když pustíte čerpadlo ale i trochu dobrou samotíž tak je kotel okamžitě podchlazený.

Nefunkční zapalování

Dobrý den, mám doma hořák Blaze harmony xs. Po vyčištění tubusů hořáku se mi už nenažhavila zapalovací spirála. Měla už hodně zápalů a tak jsem ji vyměnil. Bohužel Nepomohlo. Všechny ostatní funkce hořáku běží. Nemáte nějaký tip, jak diagnostikovat problém, než se mi podaří uhnat nějakého servisáka?

Stary kotel zvu 10

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: Ano .. je to veterán .. Pokud by se uvažovalo o výměně tak podobný je Opop H412eko-U - je na stejné palivo a má výkon 12kW. A při změně paliva na dřevo/dřevní brikety se nabízí nezplyňovací Slokov Variant SL12EKO.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat osob znalých na můj problém s řešením využití dešťové vody v RD. Mám podsklepená starší RD a napadlo mě, jestli by bylo stavebně a i prakticky možné, využít jednu místnost, případně její část s pažící zídkou, jako nádrž na tu dešťovou vodu. Představuji si tu zídku…

Dobrý den, chtěl bych se zeptat osob znalých na můj problém s řešením využití dešťové vody v RD. Mám podsklepená starší RD a napadlo mě, jestli by bylo stavebně a i prakticky možné, využít jednu místnost, případně její část s pažící zídkou, jako nádrž na tu dešťovou vodu. Představuji si tu zídku…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.