Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 401 příspěvků, nejnovější před 17 hodinami

Vytápění
289 284 příspěvků, nejnovější před 18 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 268 příspěvků, nejnovější před 9 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 766 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 650 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Elektrotechnika
10 819 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 440 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Nezařazené
1 188 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Kotel DEFRO Evo Pell

Poslední příspěvek od Zdeněk Materna: Nemám, ale uvažoval jsem nad ním. Jestli se nepletu, má jako jeden z mála kotlů na trhu externí přívod vzduchu.

existuje dodavatel spotové elektřiny bez Ceny za služby obchodu?

Zdravím ,jsem u bezdodavatele.cz ,ale nerozumím proč mám platit témeř 600kč za MWH ,když už si učtují denné poplatek.Existuje nějaký poskytovatel bez tohoto poplatku?

Elektrokotel protherm ray 6k netopî

Poslední příspěvek od Ivan K.: napadne sa to (rozmiestnenie a cisla rele) podoba na schemu z manualu, ale jasne, bez sucinnosti autora sa nikam neposunieme

Jak protáhnout trubky

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Stačí nějaký rovný drát který na konci ohnete aby se nezapichoval do stěny trubky. Když to tím zakřivením neprojde tak možná že by to šlo tak že uděláte molitanový míček na který přivážete slabý provázek a vše zastrčíte do trubky. Potom stačí kompresorem foukat do trubky. Míček bude tlačený…

Nilan Compact - efektivita? marketing?

Poslední příspěvek od Roman Novák: No teď si představte, že v tom domě začnete bydlet. Zvedne se spotřeba TUV a TZ bude z větší části vykrývat tepelná ztráta běžných spotřebičů. V příloze máte spotřeby domu včetně listopadu bez TČ a bez Nilanu Compact? Ještě věříte že v tom domě ty dvě technologie hrají nějakou zásadní roli? Dům s…

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Pokud není mezi rozdělovačem a AN oběhové čerpadlo, tak se jedná o normální rozdělovač. Přeštěte si manuál, co jste sem dal.

TČ IVT AIR X 130 - netopí

Poslední příspěvek od Sconto Sconto: Ahoj. Tak ako ste to nakoniec vytopili? Ja spustal Air X 130 a topil som v Krbe a zároveň v kotli na pevné palivo aby som dom v decembri dostal na 22 stupňov.

Vytápění a příprava TUV pomocí TČ a solárních kolektorů

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Skutečně se tento druh ocelí někdy v 60-tych letech označoval jako "stříbrná" a v strojně technických příručkách pro konstruktéry bylo uvedno, že pro použití musí být povolení ministerstva průmyslu (byla za devizy). Malý nedostatek je v názvosloví, protože technická literatura a ani…

Zateplení podlahy na půdě (Miako)

Poslední příspěvek od Filip Patek: Jeste dodam, pokud je puda dobre odvetrana, nemusite davat parotes. Jinak je dobre jej dat nejlepe na strop ve vytapenem prostoru, coz patrne neprichazi v uvahu, jelikoz nebudete delat nove podhledy jen kvuli parotesu, tak to dat pod vatu. Dale nekdo dava difuzni folii na vatu, aby se na ni…

rekonstrukce maringotky

Poslední příspěvek od jiří haberle: Pravděpodobně spatně mazaná / chlazená.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Já jsem ale nepsal, že podmínkou pasivního domu je vysoká akumulace. Jde je o to, že vysoká akumulace spolu s osluněnými velkými okny dokáže výrazně zkrátit období, kdy je nutno topit nebo chladit.

Vhodný termostat pro kondenzační kotel.

Poslední příspěvek od Ivan K.: pri podlahovom topeni si myslim ani nepotrebujete priestorovy termostat, len si nastavte vyhovujucu teplotu vody do podlahoveho topeni

Vinylova podlaha parquet Mercado ze supermarketu zkušenost. Nebo zkušenost s obdobnou.

Poslední příspěvek od Petr Díkl: Já mám click vinyl, ten nejlevnější z Hornbachu (Bainbridge 4.2). Pod tím nivelačku a takovou tu podložku se zlatou fólií. Pokládal jsem sám a vše je ok - zámky, povrch. Známý má 2x dražší Fatrafloor, lepený. Po stejné době značně poškrábaná. Dělala mu to profi firma a nivelačku má tak křivou, že…

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: predpokladam, ze mate verziu 2-17 , tak je tam urcite modulované čerpadlo priameho vykurovacieho okruhu a okruhu TÚV inac, ja ked som sa "hral" s nastavovanim kotla, tak som aj denne v rovnaku hodinu odpisoval spotrebu plynu

Zlyhanie Vtc 512??

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Ať se daří.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.