Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
170 282 příspěvků, nejnovější před 9 minutami

Vytápění
267 933 příspěvků, nejnovější před hodinou

Větrání, klimatizace, rekuperace
28 020 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Voda, kanalizace, koupelny
23 687 příspěvků, nejnovější před 4 dny

Obnovitelné zdroje energie
53 655 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Elektrotechnika
10 353 příspěvků, nejnovější před 15 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
4 706 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Nezařazené
517 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Z počátku stavby byl zblbnutý přírodními materiály,když pak zjistil,jak dělám zateplení,tak všechny ty předražené prvky přelepil polystyrénem.

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Jiří Prouza: Děkuji !!

Oprava vlhkých omítek ve sklepě svépomocí

Poslední příspěvek od Ivo Šubrt: Ono se vyrábí i paropropustné lepidlo pro otevřené systémy zateplení polystyrenem Weber nebo Baumit. Každá sranda ale něco stojí, tudíž lepidlo je dražší....

Koupelna na OSb deskách

Poslední příspěvek od Libor Kniezek: S tím vinylem vám neporadím, ale napíšu o vlastní obdobné realizaci, rozdíl je jen v tom, že mám OSB jako podklad položen plovoucím způsobem na násypu doplněném Liaporem, pod tím dřevěný strop mezi 1. a 2. NP. Protože jsem si nebyl jistý spojením OSB s keramickou dlažbou použil jsem systém RAKO…

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Kocha Kocha: Zdravím,udělal jsem si také chlazení.Mám to měsíc a teplota nepřeleze 32'C,uvidíme v létě,kdy teplota ve sklepě(kde mám RCT)bude vyšší.

Paralelní zapojení panelů

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Už jsem psal že mi to je šuma fuk.

Stykač místo starého V16D.

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Asi máte slabý hlavní jistič.

Utáhne mi Bosch Condens GC 2300iW 22/25 rodinný dům?

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Ještě k těm průtokáčům. V zahraničí mají někde dobré statistiky. Např. v GB se namotovalo poslední rok 1,75 mil kondenzačních kotlů (23,5 mil instalovaných kotlů celkem). Průtokáče tam byly oblíbené z několika důvodů. Lidé bydlí SINGLE. Často pobývají v pracovním týdnu mimo domov. Ovšem se změnily…

Programovatelné hlavice radiátoru a prostorový termostat

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Pouze to dopním poznámkou o trendech, které reagují na potenciální možnost uzavření více termostatických ventilů. V instalčních pokynech výrobců nových kotlů je zakotveno, že kotel je vybaven přepouštěcím ventilem a nebo je povinnost instalatéra zabudovat (pokud jej kotel nemá) do okruhu tzv…

Vysoká teplota MOSFET řídících jednotek Tech Sterowniki

Poslední příspěvek od Tomáš Fiala: Musím poděkovat za tohle vlákno. První výměna měla za výsledek vyhození jističe na okruhu kotle a měl jsem za to, že jsem tu jednotku dodělal definitivně, ale zkusil jsem to ještě jednou přepájet s druhým kondenzátorem (koupil jsem pro jistotu dva) a jednotka pak naběhla, ventilátor se točí. Zítra…

Zkušenosti se Solidsun

Poslední příspěvek od Petr Vorel: Ještě možná k aplikacím - kvalita asi hodně závisí od střídače. V mém případě GoodWe, appka od výrobce (SEMS portal) je celkem sparťanská. Pokud máte ambice vytěžit z FVE maximum, zvažte https://www.home-assistant.io/ Open source platforma, nainstalujete třeba in na NAS, Raspberry, staré…

Fasáda - silikon nebo silikát?

Dobrý den vespolek, chtěl bych poprosit o názory příp. doporučení pro volbu omítky. Skladba stěn je vápenopískové zdivo a šedý EPS (rozumnější by byl bílý, vím, viz https://www.imaterialy.cz/rubriky/poruch… , ale nevěděl jsem, a už tam je).

Jaké dřevo - pultová střecha (přístřešek na auto) + terasa

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Dejte na sebe kontakt, zavolám.

Schlieger

Schlieger NEDOPORUČUJI, jděte od této firmy dál, ušetříte si hromadu času, peněz i nervy. firma nekomunikuje, nehodlá dodělat zakázky (FVE a TČ), navíc ani dotaci. ruce pryč od nic, neskuteční amatéři!!

slabsi v. silnejsi cerpadlo

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Honza S Proto se do systému vkládá THR - AKU aby TČ mělo zajištěno potřebný průtok, nezávisle na okruhu vytápění

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.