Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
179 120 příspěvků, nejnovější před hodinou

Vytápění
295 425 příspěvků, nejnovější před 46 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 525 příspěvků, nejnovější před 16 minutami

Voda, kanalizace, koupelny
26 214 příspěvků, nejnovější před hodinou

Obnovitelné zdroje energie
58 191 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Elektrotechnika
11 027 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 498 příspěvků, nejnovější před 24 dny

Nezařazené
1 394 příspěvků, nejnovější před 11 minutami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

okamžitá nabídka půjčky

Dobrý den, vážený zákazníku, po četných stížnostech zaznamenaných v posledních letech v oblasti půjček mezi různými lidmi jsme zavedli velmi přísný právní postup, který vám umožní nést riziko. To vše může být účinné po 48 hodinách při splnění všech podmínek a konečném nastavení data. Jsme v…

Nilan Gott 2600 TOP - moje zkušenosti

Poslední příspěvek od Hugo Zhor: S tímto také souhlasím. Jen jsem tím chtěl říct, že pokud trvale větráte na 1. stupeň - kvůli potřebě větrat, tak i tento vzduch musíte uchladit a je jedno jestli ve VZT jednotce a nebo samostatnou klimou v interiéru. Ale pokud kvůli chlazení/topení musíte zvyšovat výkon jednotky na větrání, tak…

Kombinovany kotel jen na TUV

Poslední příspěvek od Jozef Homola: To co tvrdíte nedává logiku. Popište tu vaši soustavu ve smylu na kolik pater topíte, jak to máte výškově uspořádané, kolik vody v soustavě nebo kolik tělesa hlavvně jaké tělesa (články nebo panely). Voda při dopouštení teče do okruhu oběma směry. Jedině kdyby na zpátečce byla zpětná klapka, tak…

„Zajistěte si svou finanční budoucnost pomocí našich personalizovaných půjček“

Hledáte spolehlivé a flexibilní finanční řešení? Nabízíme rychlé, bezpečné a legitimní nebankovní půjčky po celé České republice. Ať už jste jednotlivec nebo společnost, naše možnosti úvěru přizpůsobíme vašim konkrétním potřebám. ✅ Proč si vybrat nás: Půjčky pro fyzické i právnické osoby,…

Sklep bez podlahy

Poslední příspěvek od jiří haberle: 15cm beton se dělá tak akorát někde ve skladu kde po tom jezdí vysokozdvižný vozíky. Nechtěl bych to po něm jednou bourat :D

Tloušťka OSB desky na stropní trámy

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Naprosto souhlasím, že i tato bude pružit při 900 mm rozteči a ukáži to na příkladu přemostění takovéto vzdálenosti podlahovým prknem v síle 27 mm, 32 mm a OSB 25 mm v šířce 20 cm. Pro velikost průhybu jsou důležité dvě hodnoty a to modul pružnosti daného materiálu a kvadratický moment průřezu.…

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Marek Fendak: A tak bych všechny neházel do jednoho pytle. Měl jsem pocit, že se mnou probrali i věci, které nemuseli :-D Jako v dobrém, teď.

čím zalít topnou rohož Fenix

Poslední příspěvek od Milan Mlynár: Dobrý den, určitě je lepší nejdříve zalít nivelačkou a pak lepit dlažbu. Pro zalití topné rohože je možné použít například Weber floor 4320 nebo Weberfloor fiber.

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Lukáš Vašátko: Poznamenejte si čísla nejvíc nabitých článku. Pokud při vybíjení budou mít nejnižší napětí, tzn velice rychle dosahují maximální a minimální hodnoty oproti ostatním článkům, tak jsou vadné. Doporučuji okamžitě reklamovat. Pokud ne, tak dlouhodobě sledovat, jak se chovají. Můžete i zkusit…

záměna sanity

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Jednoduše. Já si při sprchování nejprve čistím zuby. Takže pustím vodu malým proudem a čistím si zuby, Po chvilce začne téci teplá voda a tak si vlezu pod sprchu. Podle aktuální potřeby si případně zkoriguji teplotu. Levým ovladačem nastavujete množství vody a pravým teplotu. Já mám na tom…

fabion u stupňovitých základu

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Je to jen ochrana XPS před průnikem vlhkosti a mechanickému poškození. Takže nopy od domu

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Martin Sýkora: Proč tě to tak vytáčí? Vždyť je to jejich volba. Jak si postaví, tak budou mít. Je na nich jestli si dají poradit nebo ne.

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Luboš Vintera: Zapoměl jsem uvést, kde všude na kotli měřit teplotu vody a kde jsem ji měřil pro kontrolu funkce, i když kotel nemá žádný teploměr. Do kotle je vzadu jeden vstup vody a z boku dva výstupy. Teploměr na výstupu je jasný, ale teploměr na vstupu neměří teplotu uvnitř kotle, pokud je vložen termostat.…

Atmos DC25 SP

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Dělám servis těchto kotlů a s ničím takovým jsem se ještě nesetkal. servisuji hořáky které jsou v provozu 5 a více jet a nanejvýše čistím fotocelu. Měním trysku v horní komoře a nebo šňůry ve dvířkách. Zřejmě špatně seřízený hořák a nebo zanedbané čistění kotle. Také to může být špatným -…

Dopuštění vody Bosch Condens

Poslední příspěvek od Michal Semerák: Je to ono. Diky.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.