Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Vypadá to, že to jede v symetrickém režimu, to byste v ČR moc neušetřil. V tomto režimu přetoky zakázat ani nejdou (v kombinaci s českým elektroměrem). Solax by snad měl jít přepnout do asymetrického režimu.
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Posláno, díky moc.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Popřemýšlejte o posílení ocelovými nosníky bez podpěr. Využít nosné zdi a do kapes zapravit vhodný profil. Obrázek pro ilustaci co mám na mysli.
Poslední příspěvek od Pavel Janeček: Český after-sales support neexistuje. Dělají to Němci.
It serves as a education. We'll shift gears. This might be wrong. I do insist that I could talk more with respect to GlucoFreeze. I've been compeled to say it. Your opinions may be rooted in GlucoFreeze because I will be more than happy to assist you with your needs. Granted, it settles…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Nevím kolik stojí plyn. U daikinu je COP 3,5 takže při 8 korunách to vychází na 2,30 za vyrobenou kwh. Dotace je 180k,čili pořizovací náklady 30k.
Poslední příspěvek od Juraj Paprika: čas na troubě je slepá vývojová větev
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Já vím, že umí jen on-off. Ale to by nevadilo, šlo by s tím RCT ovládat jako 0 nebo 100% přetoků a provoz v domě by to neovlivnilo. Ale obávám se, že to nedovolí a budou slepě trvat na nařízení shodit to celé. Já HDO nemám protože je to instalováno v roce 2019 ale teď nemohu přidat panely protože…
I don't disbelieve that I would speak less about that. You would need to take note that. GlucoFreeze can have a profound effect. It doesn't make much sense to keep GlucoFreeze. You gather you've got it good? Check this out. Many associations may want to know how to get a GlucoFreeze.…
Poslední příspěvek od Roman Novák: V návaznosti na téma není důležitý typ varné desky, ale nápady srovnávat výsledky dvou měničů, které nepracují do stejné zátěže.
Vyberte způsob sdílení