Poslední příspěvek od Lukas Novao: Jasne, trojsklo je bez debat, tam mam jasno ze do nej jdeme. Spis mi jde o to, ze napriklad okna s Ug=0,5 jsou o 20 tis. Kc drazsi, nez Ug=0,6. Jestli ma smysl resit toto u stareho domu, nebo usetrit. O zatepleni spalet se pobavim s nasim "panem Lorencem". Dekuji vsem za cas a rady!
Poslední příspěvek od Miloš Vízner: Můj kotel je Ekoscroll a dneska bych už synovi Dakon nekoupil
Poslední příspěvek od Filip Cada: Spodek domu je zde z normalnich cihel, takze tam to vyznam ma urcite. Nebo alespon zateplit strop suterenu, pokud je to mozne. Pan rika, ze by zateplil i strechu, takze bude dobre urcite udelat i steny kvuli vyruseni tepelnych mostu a snizeni energeticke narocnosti budovy.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Tento váš popis a nákres není pro mne vyčerpávající co do popisu situace. Chtělo by to lépe nakreslit třeba od ruky s popisky a dát i příčný řer mezi dvěma vazníky. Vrtak nějaké otvory a kde, si nemumím představit. Pokud chceme na větrání využívat aeraci přirozenou nesmí to mít žádné…
Poslední příspěvek od Filip Cada: Vsadim se, ze tu 3 cm mazaninu pujde vzit i zednickym kladivkem :-D
Poslední příspěvek od Radek Rejč: Když v tom komíně budou dvě vložky, tak naprosto v pohodě... Není to Váš případ, tak na to můžete zapomenout...
Poslední příspěvek od Zdeněk Hunkes: Že je tam těch cca 16 mm to vidím, protože tam je vyříznutý menší otvor pro nějaký vypínač od indukční desky. A oddělat horní desku bych si sám netroufl. Je tam zabudovaná indukční deska, dřez a myčka.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: To je divné, že až 3 l. Za jakou dobu? Je to při každém dohřevu a nebo jen při téměr vyprázdnění zásobníku a následném nátoku a ohřevu studené vody? Jak velký je bojler?
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Někdo ty průsery žehlit musí
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Která platba ve výpočtu není????
Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Samozřejmě, že nedostatečnou cirkulací může docházet k přehřívání /špatnému přenosu tepla. Proto jsem psal, že je potřeba to prověřit přímo na místě. V podstatě by mělo být vidět i na teploměru, že vám primární voda (její teplota) jde velmi rychle nahoru.
Poslední příspěvek od Miroslav Doležel: Dobrý den.Snad do měsíce budu moct prodávat přebytky chci také entri poradte fixní cena nebo spotová děkuji Doležel
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Máte zprávu
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Pane Wolfe,data z horšího objektu. Od počátku instalace,leden,včerejší potřeba domu, dnešní vstupní teplota. Dům nezateplen,topí i sklepy nezaizolovanými trubkami.
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Vodní pára se řídí jen rozdílem vlhkostí a teplot. V zemině je vysoká vlhkost a nízká teplota. Ve sklepě je nižší absolutní vlhkost a teplota, než v interiéru. Vlhkost se tedy tlačí do sklepa. Pokud dáte na stranu sklepa hydroizolaci, tak na ní bude docházet ke kondenzaci. Pokud ji tam tedy chcete…
Vyberte způsob sdílení