Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 654 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Vytápění
294 624 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 494 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
26 034 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Obnovitelné zdroje energie
58 064 příspěvků, nejnovější před 12 hodinami

Elektrotechnika
10 993 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 495 příspěvků, nejnovější před 13 dny

Nezařazené
1 367 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Rosení dveří

Poslední příspěvek od Jozef Homola: https://www.svet-oken.cz/dokumenty-a-cer… Zde najděte certifikáty ze zkušeny těch vašich dveří a jsou tam profily které jsem zde dal na obrázku. Jsou to běžné dveře a nic víc. Mají certifikát kvality ISO 9001/2016

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Proč ? Takže většina dřevostaveb je podle Vás zločin ? Klasické sendviče kombinující nosné zdivo třeba z betonu, VPC zateplené EPS je podle Vás zločin? Zrovna z těchto kombinací staví lidi, co o tom něco ví a preferují kvalitu a parametry.

Sestava pro ohrev bojleru

Poslední příspěvek od Peter Fusik: ten nemal dennú výrobu alebo aspon som nenasiel a akosi ignoroval v grafe natočenie na svetové strany

Fotovoltaika:

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jak zabloudil poslední dotaz tu padnul před 3 dny jinak to jsou jen dohady o hov... Prvotní tazatel s 10kWh tu byl před 8 týdny tak co tu řešíte?

Topení pilinama kotel Atmos

Topení pilinama kotel Atmos?

Přestavba stodoly na truhlářskou dílnu

Poslední příspěvek od Jan Němec: Pokud chcete změnit způsob užívání stavby ukončený kolaudací, tak zhotovení zprávy PBŘ se nevyhnete. Z ní potom vychází, co musíte udělat , aby ten objekt požárně vyšel. Pokud to sousedí s okolními stavbami tak to bude dilema. Pozvěte si toho požarního technika a uvidíte co Vám poví. Z praxe vím,…

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Michal Sýkora: Který přesně máš?

FVE s ohřevem TUV

Poslední příspěvek od Václav Tourek: No, já osobně také nevím, k čemu a jak AZ Router lze smysluplně využít a tak se na něj, zatím, jenom mohu koukat na zdi, na nevyužitou a přitom ne moc levnou součást FVE. Už v lednu 2024 jsem k sobě přivedl společně, technika od FVE (Schlieger) a technika od NIBE, TČ NIBE F2120-8 s tím, aby mi…

Revize FVE

Poslední příspěvek od Václav Tourek: Těžko soudit, kdo je ten prověřený......, ale asi, z logiky věci, ten, od kterého FVE byla naistalována. Já tedy mám, zatím, FVE od listopadu 2023 a mám ji od velkého dodavatele -Schlieger a s ním nemám žádné významné negativní zkušenosti. Jsem z Hluboké n. Vltavou

Nibe VVM320 + F2120 a solární elektrárna

Poslední příspěvek od Václav Tourek: Zdravím Michale, zaujal mne Váš dotaz, kdy řeším podobně, já mám rovněž NIBE VVM320+F2120-8 a FVE 12x550Wp (6,6 kWp ) s aku 10kW. Zatím jsem měl v provozu FVE rok 2024 s ročním přetokem přes 3 MWh, což nechci jaksi dále takto praktikovat, nejde mi o zisk z přetoků primárně, ale o smysluplné…

Výkupní ceny 2025 ?

Poslední příspěvek od jan hlustvisihák: TEDOM do 1.5.2025 cena 1,-Kč za kWh od 1.5.2025 je to snížené na 0,75,-Kč za kWh žádné další nesmyslné poplatky

Steca TR0603

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: S touto technologií se už svět moc nezabývá. Natož když požadujete wifi. https://www.solar-eshop.cz/c/solarni-ter… https://www.regulus.cz/cz/regulatory#fil…

Kotel Ponast KP11

Poslední příspěvek od Ladislav Šustek: Pane Vinklárek, realizace toho kotle bude až v srpnu. Mám kotel Benekov C25 ekonomik na uhlí.

Zkušenosti s firmou Callipso

Ahoj všem, zajímalo by mne zda máte někdo zkušenost s montáží FVE od Pardubické firmy Callipso. Jeden vzdálenější soused od nas ji ma a je spokojen, ale nejsem schopen dohledat jinde recenze.

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Petr Rousek: Napíšu sem výsledek: 1. Power Switch jsem dnes přišrouboval na zeď vedle střídače. 2. Power Senzory jsem použil ty nové. Takže mi zbydou jedny volné, 5 let používané. Kdyby někdo měl zájem...

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.