Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 424 příspěvků, nejnovější před 32 minutami

Vytápění
289 370 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 272 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 773 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 650 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
10 820 příspěvků, nejnovější včera

Ceny a dodavatelé energií
5 442 příspěvků, nejnovější před hodinou

Nezařazené
1 192 příspěvků, nejnovější včera

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Vzdálenost střešních oken od komínu

Dobry den . Chtel bych se zeptat na vzdálenost stresních oken od kourovodu s funkcí komína . Koukal jsem na normu kde je to 1,5 m ale říkam si , že je to asi hlavně z důvodu , aby do okna nešel kouř nebo je zde i jiný důvod ? , já ta okna nebudu otvírat(budou vysoko ,otevřený krov) budu je mít…

existuje dodavatel spotové elektřiny bez Ceny za služby obchodu?

Poslední příspěvek od Michal Kadlec: tomu moc nerozumím ,co máte na mysli

Rekonstrukce podlahy

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Rozhodně vyšší je lepší ale kdyby se podařlo tam dostat OSB 25 mm, tedy jen o 3 mm vyšší, tak se to ještě lepší o cca 46%.

Dakon fb2

Poslední příspěvek od Ivo Šubrt: Zkuste spoje násypky a podavače, případně i samotnou násypku, obalit potravinářskou folíí. Násypka ani podavač nemají teplotu, aby to fólie nedala, ale zatěsní případné mikronetěsnosti. Druhá věc - v ručním režimu prožeňte ventilátor na max otáčky - tím poznáte, jestli jsou otvory retorty i sama…

Hořák pv20b

Poslední příspěvek od Patrik Kaválek: Ještě k tomu návodu, máte nějaký podrobnější,nebo jen originál Dakon?

Nefunkční zapalování

Poslední příspěvek od Jan Němec: jestli kotel odpočítal hodně zápalů, což znamená vyměnit spirálu. to je provedeno.. ale ví to ten kotel? Někde se to podle mne musí zresetovat. ale tyhle kotlíky osobně neznám.

Zděná nádrž na dešťovku ve sklepě (1.pp)

Poslední příspěvek od Jan Němec: no základní problém může být únosnost, protože při výšce vody 1,7m máte tlak na podlahu 1,7t/m2.. a to je hodně přes limity bytových staveb, tam se počítá tak 0,4t/m2.

Jak protáhnout trubky

Poslední příspěvek od Jan Němec: základní info které nevidím, je dimenze toho kopoflexu.

Radiátor topí jen pokud je na maximum

Poslední příspěvek od Petr Stoll: Dobrý večer, vložte sem foto termostatického ventilu bez hlavice, aby bylo zřejmé, zdali má ventilová vložka přednastaveni. A přiložte i foto šroubení.

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od emil gonšor: Tak vyhni zobak blickami,aby bol blizko cidla..

Nilan Compact - efektivita? marketing?

Poslední příspěvek od Roman Novák: To jste asi přehnal. Předpokládám, že všechny ty domácí spotřebiče jsou standardní výbavou domácnosti a zcela jistě si kvůli vylepšení COP na vytápění domu někdo ty věci nepořídí. Srovnává se tu efektivita jednotlivých systémů větrání a topení. A srovnávat je potřeba srovnatelné. Neobývaný holobyt…

PADÁNÍ VODY Z POTRUBÍ

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zkuste to od ruky naskicnout a několik rorměrů a poznámek k tomu aby byla představa.

Řízení čerpadla pro ohřev AN

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Pane o co se snažíte je jasné že když není mezi kotlem a AN 3ctv tak že když pustíte čerpadlo ale i trochu dobrou samotíž tak je kotel okamžitě podchlazený.

Stary kotel zvu 10

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: Ano .. je to veterán .. Pokud by se uvažovalo o výměně tak podobný je Opop H412eko-U - je na stejné palivo a má výkon 12kW. A při změně paliva na dřevo/dřevní brikety se nabízí nezplyňovací Slokov Variant SL12EKO.

Zděná nádrž na dešťovku ve sklepě (1.pp)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat osob znalých na můj problém s řešením využití dešťové vody v RD. Mám podsklepená starší RD a napadlo mě, jestli by bylo stavebně a i prakticky možné, využít jednu místnost, případně její část s pažící zídkou, jako nádrž na tu dešťovou vodu. Představuji si tu zídku…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.