Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Proplachovat se nemusí a vývod samozřejmě musí směřovat dolů. Jde jen o to, že pokud tam ta expanze není, tak ventil při ohřevu odpouští. Občas se může stát, že se pod sedlo ventilu dostane nějaký bordel a ventil pak protéká.
Poslední příspěvek od Pavel Žalud: Spotřeba bude spíše 8-9MWh a cena topení přes 60t . Pište to reálně z provozu ne oblbovat lidi.
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Všude jinde zima. Jestli tam má být teplo a ne plíseň tak by měla mít každá místnost nějaký zdroj tepla. A sedět na studeném WC už vůbec ne.
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Dobré tepelné čerpadlo pozná kdy je potřeba odtávat a kdy ukončit. Jenže to je složitý proces a málokteré má tak sofistikovaný software. Většinou jednodušší což je vyváženo zvýšením spotřeby
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: To půl mega asi nestačí.
Poslední příspěvek od Luďek Horák: Není zač a myslím,že asi budeme mýt stejného topenáře.
Poslední příspěvek od Josef Zapletal: Provozovat FVE bez přetoků umí i solax s novým SW to umí prakticky bez přetoků. Od nového roku bude součtové měření - tam tento problém prakticky odpadne.
Poslední příspěvek od Jiří Puchýř: Na kondenzační límec jsem naštěstí myslel, ale vůbec mě při realizaci nenapadlo, že by se mohlo stát něco takového a že se tam toho kondenzátu tvoří tolik.
Poslední příspěvek od Ondřej Miňovský: Mě tedy spíš fascinuje, jak tam tu odpadní trubku dostali??! Zeď je v okolí neporušená a okraj je zjevně vyříznutý korunkou jádrového vrtáku. Takže jediná možnost je, že k té stěně je přístup z druhé strany. Možná je tam světlík... Na třetí stranu, je to zbastlený, což mívá většinou nějaký…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: S bytovými vodoměry (po roce 1990, studená i teplá) jsme v sídlišti měli neblahé zkušenosti. Vykukové kradli vodu několika způsoby. Muselo to družstvo zaplombovat a i tak se našel způsob jak to obejít. Problém byl v tom, že bytové měřidla byly poměrové a rozpočítavalo se to na družstvu a…
Poslední příspěvek od Rudolf Tomka: 1.serviska na plynovom kotli Bosch 8700iw urobena, diagnostika hodnoty vyborne, kotol prečistený/ preplachnuty, vsetko skontrolované, zobral 50€, ćo je ferova cena...
Dobrý den, mohli byste prosím poradit vhodnou baterii a klidně i kombinaci "Měnič-baterie", kterou nechat nainstalovat na dům? Mám nabídku na baterii Pylontech Force H2 10,65kW, ale docela mě tam zarazil relativně nízký počet cyklů (4000). Měnič mi byl k této baterii doporučen…
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jaký máte rozdíl v NT a VT? TČ nemusíte vypínat ve VT.
Poslední příspěvek od Roman Novák: To jste si měl raději pořídit třeba klasiku Nilan VP18. Mohu s kompresorem větrat intenzitou 80, 90m3/h i v mrazech a stačí to. Respektive jednotka se vypíná v době kdy nikdo není doma. Takže úspora je o to výraznější. 😉 Má to také své mouchy, ale žádná cirkulace vzduchu se šířením pachů nehrozí.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: https://www.google.cz/search?q=projek%C4…
Vyberte způsob sdílení