Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
181 438 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Vytápění
303 526 příspěvků, nejnovější před 30 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 697 příspěvků, nejnovější před 26 dny

Voda, kanalizace, koupelny
27 142 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
59 057 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
11 349 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 753 příspěvků, nejnovější před 10 dny

Nezařazené
1 505 příspěvků, nejnovější před 8 týdny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Per ekoqmpell 12kw

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: 1 kwh z pelet á 2,00 Kč 1 kwh z tč á 1,00 Kč Proč peletkáč?

COV Asio

Poslední příspěvek od Jan Čech: Ze začátku jsem s čističkou dost bojoval. Dělal jsem všechno možné různé nadstavení a přestavování třeba výšky hladiny. Nic nepomohlo abych dosáhl při kalové zkoušce více jak 30 procent kalu. Dokonce jsem aji komunikoval s Asio technikem. Nešlo to , pak jak mi poradil technik nic nepřidávat ,…

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od ACEOF ACES: Dobré zateplení.

3x RD pro měření.PT s tč vs. ?

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Nějaké poznatky. Za 37 dnů spotřeba tč 420kw. Teplota 20st. Nátok do PT 25st. Venkovní teplota i -15st. Sluneční zisky nula. 115m2 - 2 byty po 57m2 Dům neobydlen. Protopeno 40 korun denně.

Vaillant Turbomax - dopouštění vody

Poslední příspěvek od Jozef Homola: To je nějaké staré schéma jak to bylo původně a jenom naznačuje topení. Snad netopíte do jediného radiátoru? Pokud ano tak to musíte uvést jako první. Vám vstupují trubky do podlahy a tak by bylo dobré popsat kam to vede. Ptal jsem se na sklep nebo suterén. Někde se ten otopný okruh musel…

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Lukáš Vašátko: Počkej na sluníčko. Střídač se umí pustit pouze z energie z panelů!

Žádost o finanční podporu během několika minut.

Žádost o finanční podporu během několika minut. Okamžité schválení. Rychlé vyplacení prostředků, transparentní podmínky a flexibilní splácení. Pro více informací nás kontaktujte. …

Proč jsou dva okruhy v jedné místnosti každý zvlášť a ne dva okruhy propletené navzájem do sebe

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: To něčemu vadí?

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jan Říha: Děkuji za rychlé a pregnantní odpovědi. J.Ř.

Připojení řídící jednotky k internetu

Poslední příspěvek od Marie Pelešková: Děkuji za odpověď 👍

Dveřní pouzdro eclisse

Ahoj, koupil jsem pouzdro eclisse, už jsem několik pouzder montoval, ale najednou mě něco překvapilo. Pouzdro je do SDK, běžně jsem vytvořil konstrukcí a pouzdro nahoře přišrouboval do UW nebo CW přes připravené patky. Nevím co se stalo, ale najednou mí šrouby kolejnice dveří vylézají cca o 6mm…

EKVITERMNÍ ČIDLO TEM ZAF 200 NÁHRADA

Poslední příspěvek od Ivan K.: ak mate doma nejaky merak , zapojte so docasne tam nejaky odpor cca 20k na ten kabel , pripadne trimer podobnej hodnoty a budete kurit (aj z nejakej starej pokazenej elektroniky podla datasheetu)

Kotel Vaillant TURBOmax VUW 242/1 E - pri ohrevu vody hreje i do radiatoru

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Musíte prohlédnout celou trasu topení a zjistit nebo dát foto nějaké "odbočky", kde se dá okuh napusit, vypustit a nebo dopustit. Kotel je nedílnou součástí okruhu.

Jak vypnout topení..

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Tohle ale není normálně. Co takhle si přečíst o co jde?!?

Topím klimatizací

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Homolo... Po létech Vám nevyšly molekuly. Po létech Vám nevyšlo ZET Tak urážíte vdovu perníkovou chaloupkou. Vy nejste dobrý člověk. Přínos je ten,že dle Vaší konspirační teorie platí lidé,co naletěli výpočtům, 2x více. Což potvrdily letošní mrazy. Ani jich mě není líto.Sami si vybrali…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.