Dobrý den vespolek, chtěl bych poprosit o názory příp. doporučení pro volbu omítky. Skladba stěn je vápenopískové zdivo a šedý EPS (rozumnější by byl bílý, vím, viz https://www.imaterialy.cz/rubriky/poruch… , ale nevěděl jsem, a už tam je).
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Dejte na sebe kontakt, zavolám.
Poslední příspěvek od Marek Vašín: ...to máte asi bohužel pravdu. Díky...
Zdravím, Budu dodělávat koupelnu v podkroví. Podlaha - trámy, rošt, 25 mm OSb, křížem Durelis deska 15 mm. Jedna zeď z ytongu, zbytek SDK. Doporučil by někdo jaký obklad a podlahu použit? Keramiky se bojím kvůli zatíženy a praskání z důvodu nějakého pohybu i když desky jsou lepené a šroubované.…
Poslední příspěvek od Michal Kratochvila: Mám RCT 6.0, ale chladím to žebrovaní za střídačem, je vidět zespodu a shora, dovnitř bych určitě nic nedával.
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: https://cdn.solar-eshop.cz/files/product…
Schlieger NEDOPORUČUJI, jděte od této firmy dál, ušetříte si hromadu času, peněz i nervy. firma nekomunikuje, nehodlá dodělat zakázky (FVE a TČ), navíc ani dotaci. ruce pryč od nic, neskuteční amatéři!!
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Honza S Proto se do systému vkládá THR - AKU aby TČ mělo zajištěno potřebný průtok, nezávisle na okruhu vytápění
Poslední příspěvek od Libor Kniezek: A co takhle v takovém případě otevřít okna?
Poslední příspěvek od Jaroslav Rodák: Pak mě ještě napadlo, tam kde je velké rozpětí trámů, tak mezi ně dát trámové botky 50x100mm na zpevnění?
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Cado,trochu v tom lítáš.Já jsem ti nenadával,jen jsem ti sdělil co ze sebe děláš. A na tom si trvám. Slušností se zde oháníš aniž bys ji ty dodržoval. Já netykám ani Homolovi,který mě zde nazval fušerem,byť on nenamontoval ani vypouštěcí ventil. Ty nejsi slušný i když si to myslíš.Jsi normální…
Poslední příspěvek od Petr Zvirek: Btw. nehodíte detaily pro tu registraci baterií ? Nebo odkaz ? Děkuji.
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Zde nejde o to, abyste vyfoukal prostor za otvory dočista, ale jenom zlepšit průchod vzduchu. Pokud byste vyrobil nástavec na vysavač, který by dolehl na stěnu kanálu, tak dokážete kanálky rovněž zprůchodnit. Jinak se tato cesta většinou čistí při výměně trysky.
Poslední příspěvek od Miroslav Malkiv: Zkoušeli jste používat solární panely? Je to docela levná energie.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Neznám do podobností typy kapalin ale určitě jsou nemrznoucí. Nejčastěji se používá "alkohol" ale i oleje s nízkou viskozitou. Bublina je vlastně tvořena odpařením se části kapaliny. Pro přesné libely je to docela věda a to zejména aby se příliš bublina nezvětšovala při vyšších…
Vyberte způsob sdílení