Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Co parotěska, z tou počítáte ?
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Omlouvám se, ale otevřel jsem špatné vlákno. Připomínka měla jít do vlákna o energetických přetocích a emisních povolenkách. to čistění otopné soustavy vyjde draho i v Česku. My to ale platíme ještě v korunách.
Poslední příspěvek od Roman Novák: Pan LŠ nepochopil že jsme nejen z tohoto pohledu jen novodobá kolonie. Stejně tak jako všechny státy východní Evropy. Také každá dotace EU se bohatě vrací zpět na západ.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Ten Váš dům nepovažuji ze statického hlediska za dořešený. Podle mne tam chybí nosná příčka a vůbec definovat zatížení toho podkrovního prostoru a taky účel využití. Není možné aby ohyb nesly pouze kleštiny této délky. Vím co udělají trámy 22 cm u " půdní povaly" na rozponu 5 m. Průhyb…
Zdravím, poradí prosím někdo, jak vyspravit betonovou podezdívku pod plotem? Vždy buď odpadne kus, nebo se to vydrolí. Zkoušel jsem už vše možné – penetraci+opravnou stěrku na beton, nebo Stavlep (adhézní můstek)+Spravbeton, apod., ale vydrží to vždy tak půl roku, respektive po zimě zase…
Poslední příspěvek od Tomas Pikous: Vložil jsem orientační plán umístění a náčrt kontrukce. Rozmístění krokví a pásky jsou stejné, jen mi to nešlo tak dobře udělat aby to tak i vypadalo. Zapomněl jsem ještě výšku a ta bude od země na straně domu 2,5m a na druhé straně 2,2m
Poslední příspěvek od Václav Vytlačil: strop je rákosníkový, tudíž na podlahových trámech je a bude pouze skladba podlahy, která je v plánu jen nějaká jednoduchá (?záklop-kročejovka-osb-krytina?)
Poslední příspěvek od Filip Cada: Plastova okna za mne hnusna, ale funkcni. Na chalupe mam dvousklo, na baraku take dvousklo, v kancelarich trojskla. Vsude spokojenost. Kdyby se to delalo nove, uz davam jiz jen trojskla.
Poslední příspěvek od michalnistor nistor: quick and easy offer of loans ads classified forum
Poslední příspěvek od radimir radimir: Cihly bez zateplení ať už PTH nebo Heluz jsou jen reklamním trikem výrobců aby prodali dražší cihly. Věřte mi, není to v ničem lepší. Složité řešení tepelných mostů v oblasti věnce a překladů, tepelné mosty ve spárách (pokud není zděno na pěnu), určitě vyšší finální cena (vyšší cena práce, vyšší…
Poslední příspěvek od Pepa Zdepa: Tak tak, nebo se snažit najít teplejší místa bezkontaktním teploměrem. Termokamera je teda ještě dražší, ale bezkontaktní teploměr se hodí i jindy a je za ~600 Kč.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Pravděpodobně se jedná o tesaříka krovového. Živý se pozná tím, že vytlačuje hromádky a při velmi "dobrém tichu" je slyšet hryzání dřeva. Měl jsem to u jedné krokve, kde zůstala část kůry. Likvidoval jsem to chemií vpravenou injekční stříkačkou. Účinek byl na 100%.…
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Taky bych tam dal polystyren, protože nebude předávat vlhkost z kamenné stěny.
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Samozřejmě, ale zde se řeší zateplení obvodové stěny
Poslední příspěvek od Lukas Kohout: Zdravím Dominiku, díky moc za Váš příspěvek a popis celé funkce! nyní tomu rozumím. Jinak jsem otestoval jiný princip, jak časově vyhladit odpolední peak nízkých cen na spotu, alespoň částečně. Nastavil jsem ekonomický mód a v něm mám nastaveno např. od 6:00 do 14:00 Discharge baterie,…
Vyberte způsob sdílení