Poslední příspěvek od Andy Bonde: např. celkem přehledně zde: www.oenergetice.cz (je tam mj. plyn i EE) - sjet níž, je to vždy pod prvními třemi články
Poslední příspěvek od Jan Schindler: Dobrý den, nesouhlas s automatickým prodloužením musíte poslat původnímu dodavateli do 20 dní před vypršením smlouvy. Nejlépe poštou doporučeně a lístek si schovat. Původní dodavatel nemusí posílat akceptaci, protože na ukončení smlouvy máte právo. Dodavatelé posílají potvrzení o ukončení smlouvy…
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Dokazujete jednu z nevýhod jednovrstvého zdiva. Je to podstatně citlivější na dodržování předepsaného postupu a pečlivosti, nebo jinak řečeno je to podstatně méně blbuvzdorné. V případě sendviče se to sice taky nechá zmršit, ale to by musel stavět totální ignorant. Pokud by jste rovnou naplánoval…
Poslední příspěvek od Jiří Zilvar: Dobrý den, vakuové trubice 1) vyrobí více tepla a 2) jsou fajnovější. To zní dobře, ale pokud z důvodu 1) není dostatečný odběr tepla (bazén, celoroční přitápění), jsou trubice náchylnější na přehřívání, což v kombinaci s 2) vede obvykle ke kratší životnosti nebo nutnosti častější údržby.…
Poslední příspěvek od Jan Baroš: Děkuji za vaše vyjádření v článku https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-ene… Dlouhodobě odvádíte mimořádně kvalitní práci. Chápu vaší snahu se stavět blíže na ochranu zákazníka, hledat případné možné berličky k nedodržení smlu
Poslední příspěvek od Jiri Pich: DObrý den, mám atuálně stejný problém, podařilo se Vám najít řešení? Děkuji.
Poslední příspěvek od Adam Ondráček: Bohužel ještě nemám ještě data za 3. čtvrtletí, ale přetoky do sítě budou kolem cca 650kWh. Za první polovinu tohoto roku přebytky 542 kWh, vyděláno u Entri 1040 Kč. (ještě s nižší provizí 250 Kč/MWh) Podle nového ceníku prodej přebytků absolutně ztrácí smysl - výdělek by byl kolem 300Kč - a…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: "Ano studená vytlačuje teplejší a v této galaxii ještě nějaký čas to bude platit." Homola má svůj akademický život. I v tom videu mu jasně řekli,že hustší klesá. Zkus si obarvit vodu o teplotě 4st. a 0,5st. Pak zjistíš,že Homola kecá. I s těmi svými 38 semestry.
Dobrý večer. Na chalupě na Vysočině řeším větrání kvůli nadměrné vlhkosti a výměně oken za Euro ve trojsku. Dostal jsem doporučení na rekuperaci značky Blauberg. Vybral jsem model s BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 S8 W V.3 S PŘEDEHŘEVEM A WI-FI OVLÁDÁNÍM ( https://primavent.cz/lokalni-pokojova-re…
Poslední příspěvek od Tomáš Hluštík: Tak jestli máte vše od jednoho výrobce nebo aspoň vybavené jednotnou sběrnicí a shodným protokolem, tak to teoreticky možné je... Vtip :o) Při současném stavu propojení různých zařízení je to úloha jedině pro nějakého zapáleného kutila.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zvuky připomínající "čůrání vody" je slyšitelné když je snížená hladina vody v radiátoru (deskový). Voda padá z určité výšky na hladinu. Obvykle to bývá nejvíce u tělsa blízko kotle a výše položeného než jinde. Tam se separují buliny a hromadí vzduch. Šplouchnutí je slyšet po startu…
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Vážený pane toto popisovat není na "pět minut" (se tím živím asi 60 let), opravdu to je o studiu a pokud tomu chcete nějaký čas věnovat tak budete topit elektrikou. Proto bych doporučoval koupit od Žeravíka ten modul a TČ zprovoznit. Pan Žeravík to myslím sám programoval.
Poslední příspěvek od Lukáš Vaňura: Mám nově na chalupě kamna Arktic a mám pocit, že i bez kominove klapky občas přes sekundární nebo tercialni vzduch jde z kamen kouř. Hlavně přes sekundární. Koukal jsem i na jiná kamna a ty mají většinou sekundární kouř vedený delším potrubím a kouř z kamen přes něj nemůže. Takže u kamen Arktic…
Poslední příspěvek od Lukáš Hrdlička: Cenu zjistím asi jedině tak, že oslovím společnost se žádostí o cenovou nabídku, co? Zda nějaký ceník bych uměl dopátrat?
Poslední příspěvek od Elizabethtown Town: Souhlasím s vámi. V současné době je to velmi užitečné téma. Jsem žena a je pro mě velmi obtížné opravit kohoutek, chci udělat vše, co je v mých silách. Měla jsem situaci v kuchyni, praskl kohoutek, teklo hodně vody, zavřela jsem vodu, chtěla jsem jen zmáčknout trubku klíčem a prasklo to. Po všech…
Vyberte způsob sdílení