Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 540 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Vytápění
285 716 příspěvků, nejnovější před 23 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 078 příspěvků, nejnovější před 4 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 418 příspěvků, nejnovější před 35 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 514 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Elektrotechnika
10 717 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 372 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Nezařazené
1 140 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jakákoliv aktualizace ŘJ českých kotlů se moc nekoná. Protože to by museli chtít Poláci a museli by jim dost zaplati. Také jsem našel u mé řídící jednotky určité nedostatky a výrobce českého kotle přiznal že je to nedosažitelné.

Protekajici sprchova vanicka

Poslední příspěvek od Filip Patek: Permanentni reseni v tomto pripade? Vyskrabat stary silikon, dat novy, a zas to bude chvilku tesnit. Pro kutila prace na chvilku.

Aut. kotel na pelety Mini Matic

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Je to jako u plynu záleží jaký je u hořáku nejnižší modulovaný výkon. Když ho dům pobere tak je to OK jinak cykluje.

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jiří Daněk: dík za radu,bohužel je to takto nastaveny od uvedení do provozu a já jsem si toho nevšimnul....hned to přenastavím.Mějte se.

Protherm Panther 25KOO v.19

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Člověk,který neuvede ani své jméno...nebo se za něj stydí ??? Nemám se o čem bavit. Budeš muset hodně dohánět ...to co jsem tu napsal za cca 15let. Rozhodně se nemám za co stydět a za svými radami si stojím.

Vrchní odhořívání

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Zapálit by měli jít i z hora a regulovat vzduch nahoře. Jenom že Petry když dohoří tak musíte zbytek žhavého proklepat do popelníku a znova kamna naplnit a zatopit znovu z hora. Clubky topily průběžně.

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Problémy mohou být dva. 1) nevyvážená soustava to by některé radiátory topily dobře a některé jen třeba do půlky. to ale asi nebude ten váš problém. 2) topíte na nízkou výstupní teplotu (třeba se brzo vypíná větrák) výstupní teplota musí být min o 10st vyšší než je teplota patrony v ladomatu.…

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Stela Holiková: A máte s nimi skušenost? Nerozumím v čem je to jiné jako kdybychom dali cihlu a zateplení. Vždyť ten polystyren je tam tak či tak.

Nadstaveni atiky a zatepleni

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Pro představu by byla dobrá nějaká fotka domu.

Seřízení oken na zimu

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně seřízení plastových oken na zimu viz obrázek. Vždy jsem se setkal pouze s přepínačem s šestihranným otvorem a tečkou viz č. 1.. Měl by se nějakým zpsůbem seřídit i "přepínač" č 2.? Opět tečkou směrem k těsnění (v případě zimního režimu), nebo…

Dům s FVE + jeden spotřebič odběr vždy pouze ze sítě ?

Poslední příspěvek od Aleš Bobek: Homeassistant umí Google https://www.home-assistant.io/integratio… Stejně tak Goodwe https://www.home-assistant.io/integratio…

MODULAČNÍ EKVITERMNÍ KASKÁDOVÁ REGULACE HMR-1.05

Poslední příspěvek od Peter Fusik: Podla typu co ste odpisal sa jedna o obvod ktory detekuje podpatie pod cca 2,5V. Skuste opatrne multimetrom dat minusovu sondu na stredny vyvod a cervenou sondou zmerat jednosmerne napätie na prvom a tretom vyvode. Odpory vypadaju byt OK, ubytok zatial nebudeme merat, ked bude treba vysvetlim…

Dakon FB2 Automat

Poslední příspěvek od Luboš Frank: Pasuje od Dražic a stojí zlomek ceny originálu

Topná jednotka pro FV

Poslední příspěvek od Aleš Bobek: Doplním, jak jsem sám nedávno zjistil..., nižší teplotou lze snížit množství vápenných usazenin na stěnách nádoby a na jímce elektrického tělesa. Takže není vhodné ohřívat bojler na maximální teplotu.

záměna sanity

Poslední příspěvek od Antonín Kadlec: To zní ale celkem dobře, takový rambo mezi dřezma :D Ale cenově se to zřejmě pohybovalo taky někde výš hádám. A zas dávat nevím kolik jen za dřez když člověk rekonstruuje nebo zařizuje na novo..

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.