Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 556 příspěvků, nejnovější před 2 minutami

Vytápění
285 803 příspěvků, nejnovější před 12 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 078 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 424 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 516 příspěvků, nejnovější před 19 hodinami

Elektrotechnika
10 718 příspěvků, nejnovější před 26 minutami

Ceny a dodavatelé energií
5 372 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 140 příspěvků, nejnovější včera

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Zateplení bytu zevnitř

Poslední příspěvek od Hulek Ales: No, vzhledem k tomu, že nejsou jiné možnosti, tak bojiler.

Zahradní domek se zateplením

Poslední příspěvek od Filip Patek: Zeptam se, kolikrat v roce se v tom domecku bude topit? Jde o to, aby vubec melo smysl resit zatepleni...

Komínová vložka

Poslední příspěvek od Josef Hodboď: Souhlas, není ocel jako ocel. Toto by mohlo pomoci v rozhodování: https://vytapeni.tzb-info.cz/kominy-a-ko… https://vytapeni.tzb-info.cz/kominy-a-ko…

Dlažba na podlahové topení

Dobrý den. Dům byl zaplaven, vytrhali jsme dřevěnou podlahu chceme položit dlažbu. Máme podlahové topení, nahoře je anhydrid. Jáké jsou 🙏🙏 parametry vlhkosti podlahy, kdy můžeme dlažbu na anhydrit položit . Zatím máme hodnoty podlahy od 3,1 do 4,7% a stěny 5%. Vysušujeme vysoućčem a vlhkost…

Přístavba k RD

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to, jak je tomu v případě přístavby k rodinnému domu. Je třeba stavební povolení nebo jaké podmínky potřebuje stavebník splnit s ohledem na nový stavební zákon? Děkuji předem za odpověď. Zuzana

Elektrocentrála

Poslední příspěvek od Josef Hodboď: Dobrý den, jak je ve vašem případě zabezpečeno, aby nemohla být zapojena síť a centrála společně? Jen mechanicky s vizuální kontrolou a obsluhou znalou problematiky?

Aut. kotel na pelety Mini Matic

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: ....... pan Wolf nepřipomněl že má 20kW automat na uhlí který může být nastaven na 6kW výkon .......

Skladba podlahy na dřevěném stropě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se skladbou podlahy viz obrázek. Máme novostavbu a řešíme jak nejlépe provést skladbu podlahy nad nosnými dřevěnými trámy. Část stropu bude pohledová, tedy přiznané stropní trámy. Betonovou dlažbu na zaáklopu máme v projektu, dle…

Protherm Gepard Condens 18/25

Poslední příspěvek od Petr Duffek: moc děkuji za radu

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: tak vam mozem napisat, ze tato "tabulka" je na nic. navolil som si tam "svoj barak a moje kurenie" a udava mi to "nezmyselnu" krivku

4-cestný ventil v rozvaděči podlahového topení -hybridní systém

Poslední příspěvek od Josef Navrkal: Otopná soustava, na jedné větvi (pod jedním čerpadlem) jsou připojena otopná tělesa a podlahový směšovací rozdělovač, výpočtové teploty: tepelné čerpadlo, otopná tělesa např. 50/35 °C, podlahové vytápění např. 35/30 °C. Taková soustava je možná, je však třeba dodržet určitá hydraulická pravidla,…

Dakon KS 24R

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Zavolejte mi na 606 806 527

Zatepleni pudy vlhka vata, termosonda

Poslední příspěvek od Adam Lodek: Dobry den, omlouvam se, ze jsem nedoresil, ale resili se jeste akutnejsi veci. Ted se k tomuto problemu vracim. Bude zima, tak se to vse bude opakovat. Vatu jsem odkryl, folie tam je, ale to je tak vse, co jsem zjistil. Ja jako laik vidim problem, ze tam vata neni uplne vsude spravne napasovana.…

záměna sanity

Poslední příspěvek od Ondřej Flodr: Tak já jsem rozhodně nerezový dřez nechtěl, působí to na mě příliš levně, kdysi to bylo možná in, teď si to v moderní kuchyně neumím představit. Mám Blanco - silgranit a vydrží snad všechno, protože mé hrnce neznají příliš jemné zacházení :D :D Tento konkrétně a jsem spoko:…

Vytápění domu

Poslední příspěvek od Ondřej Jelínek: Moc vám děkuju. Určitě se dnes ještě ozvu.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.