Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
171 171 příspěvků, nejnovější před 10 hodinami

Vytápění
269 486 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
28 098 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Voda, kanalizace, koupelny
23 877 příspěvků, nejnovější před hodinou

Obnovitelné zdroje energie
54 533 příspěvků, nejnovější před 10 hodinami

Elektrotechnika
10 406 příspěvků, nejnovější včera

Ceny a dodavatelé energií
4 786 příspěvků, nejnovější před hodinou

Nezařazené
562 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Spatne odtekajici drez v kudchyni

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Podle mého názoru je to problém dvojitého sifonu. Vyzkoušejte, jak to bude fungovat, pokud tu flexi hadici zvednete do roviny. Pokud to pomůže, tak ji vyhoďte a nahraďte ji normální trubkou, která bude rovna od sifonu k odpadu.

Předčasná výpověď dodávky plynu na dobu určitou

Poslední příspěvek od Aleš Bobek: Nyní jsem ve fázi přechodu od Quantumu k Tedomu. Quantum má poplatek 5tis, s ohledem na ceny by se to mělo vyplatit. Snad :))

Přebytkáři, tak co, pořád krutě vyděláváte?

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zajímavý pohled ale ty baterie nevydrží "100 let", budou se muset likvidovat. Samozřejmě nevím kolik taková "hromada baterií" stojí vyrobit a kolik stojí výstavba takového areálu kde budou uloženy a jak nákladná je recyklace případně co to dělá se střídavým proudem.

Zateplení kamenného řadového domu

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Aby se kompenzoval malý přínos zdí, tak věnovat více pozornosti, případně peněž na izolaci podlah, případně základů pokud to jde, izolace stropu, lepší okna a samozřejmě větrání s rekuperací. Tím bylo míněno "komplexněji".

Výroba pelet doma

Poslední příspěvek od xxx xxx: No, staci nemit linou hubu a obejit firmy. By jste se divil kolik firem bojuje s odpadem, nebo plati za odvoz pouzitelneho dreva...

Aku nádrž v patře

Poslední příspěvek od Robert Hejda: to je ta odpověď co jsem hledal...takže zpětné klapky řešit nemusím...děkuji moc.

CEZ vypověděl produkt Elektřina pro soláry z důvodu výrobního EAN (bez licence).

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Tak než dostavím domky a stále kosit zdarma trávu,tak atˇ je z toho aspoň něco.

Hydroizolaze u svislé výztuže (roxory)

Zdravím, prosím o radu jak postupovat při vodorovné hydroizolaci mezi zákl. deskou a stěnou ze ztraceného bednění. V desce jsou již zabetonovány roxory viz foto. Stěna ze ztrac. bednění bude v terenu. Děkuji za komentáře.

OSVČ a fotovoltaika

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: V době opětovného znárodňování budou mí zákazníci rádi aspoň za těch 80 korun denně.

Správná velikost expanzní nádoby

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Zmiňoval jsem se o rozvodu v horské chatě, kde to funguje již deset let a nic se jim nepřihodilo.

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Luďek Horák: Zdravím,mám BH 18,tedy o třetinu menší spalovací komora a vytápím 240 m2 na 24-25 st.V radiátorech ca 200-240 l.vody.Topím z 95ti procent štěpkou (doba hoření ca 2-2.40 hod.)na vrch 3 polena a nahřeje to barák též 2 patra + sklep a ještě 160l boiler a 1000l Aku ca na 60 st.a dům je nezateplen.Můj…

Sporákové plotýnky.

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Sporákové plotýnky jsou široký pojem. Upřesněte.

Vyúčtování Plyn 2022/2023

Poslední příspěvek od Harry Minduton: Ještě vyčkávám. Počkám do července. Buď zůstanu u epet, ale za nižší cenu (počítám, že slezou ještě pod těch 1449 Kč/MWh) a nebo přejdu k eonu (tam počítám, že z těch 1650 Kč/MWh taky ještě slezou dolů). Mně stačí tou změnou chytnout zimu (od 1. listopadu 2023), nepotřebuji přecházet hned.…

Zateplení podkroví - prosim o rady s odvetravanim

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Dá se to udělat jako pohledové. Buď zakrýt plastové trubky nerezovým plechem, to jsem měl dříve. Pak jsem to předělal na plast a digestoř vedl jinudy. Digestoř moc špinila potrubí a hučela. Dnes jde digestoř nejkratší cestou ven přes zeď. Ventilátor je ve zdi a mezi "lapákem" digestoře…

Sale Of Agricultural Machinery and Earth-moving Machinery

Hollands Trucks, for the sale of agricultural machinery, and earth-moving machinery. all the machines which might be on the market are very well inspected and tested ahead in our workshop through experienced technicians. additionally, Holland trucks equipment can arrange delivery of machines…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.