Poslední příspěvek od Martin Sýkora: Toto je nocni mura, co pises. Jakoze ja rozumim, nemam odvahu se nekterym lidem plest do remesla, ale kdyz i jako laik vidis, ze neco je spatne, tak asi opravdu neco bude. My jsme take vyuzili pri stavbe sluzby Heluzu, abych take vedel proste jestli je vsechno jak ma byt. Zda se postupuje dobre.
Poslední příspěvek od Petr Kittler: Kde najdu ceny kontraktů pro následující měsíce/roky? Zajímá mě pro plyn i pro elektřinu. Děkuji
Poslední příspěvek od Jan Baroš: Děkuji za vaše vyjádření v článku https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-ene… Dlouhodobě odvádíte mimořádně kvalitní práci. Chápu vaší snahu se stavět blíže na ochranu zákazníka, hledat případné možné berličky k nedodržení smlu
Poslední příspěvek od Jiri Pich: DObrý den, mám atuálně stejný problém, podařilo se Vám najít řešení? Děkuji.
Poslední příspěvek od Adam Ondráček: Bohužel ještě nemám ještě data za 3. čtvrtletí, ale přetoky do sítě budou kolem cca 650kWh. Za první polovinu tohoto roku přebytky 542 kWh, vyděláno u Entri 1040 Kč. (ještě s nižší provizí 250 Kč/MWh) Podle nového ceníku prodej přebytků absolutně ztrácí smysl - výdělek by byl kolem 300Kč - a…
Máte plán financování? Projekt, činnost a investice Dobrý den, paní / pane Potřebujete nouzové půjčky a financování? Chcete okamžitě získat spolehlivý kredit na nastavení svých aktivit? Jsem Vám k dispozici, jsem pan PETR ZUZANEK, nabízím Vám velmi rychlou a velmi spolehlivou půjčku peněz od 30…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: "Ano studená vytlačuje teplejší a v této galaxii ještě nějaký čas to bude platit." Homola má svůj akademický život. I v tom videu mu jasně řekli,že hustší klesá. Zkus si obarvit vodu o teplotě 4st. a 0,5st. Pak zjistíš,že Homola kecá. I s těmi svými 38 semestry.
Poslední příspěvek od Jaroslav Jaroslav: Trochu vám zamotám hlavu :-P
Dobrý večer. Na chalupě na Vysočině řeším větrání kvůli nadměrné vlhkosti a výměně oken za Euro ve trojsku. Dostal jsem doporučení na rekuperaci značky Blauberg. Vybral jsem model s BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 S8 W V.3 S PŘEDEHŘEVEM A WI-FI OVLÁDÁNÍM ( https://primavent.cz/lokalni-pokojova-re…
Poslední příspěvek od Tomáš Hluštík: Tak jestli máte vše od jednoho výrobce nebo aspoň vybavené jednotnou sběrnicí a shodným protokolem, tak to teoreticky možné je... Vtip :o) Při současném stavu propojení různých zařízení je to úloha jedině pro nějakého zapáleného kutila.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zvuky připomínající "čůrání vody" je slyšitelné když je snížená hladina vody v radiátoru (deskový). Voda padá z určité výšky na hladinu. Obvykle to bývá nejvíce u tělsa blízko kotle a výše položeného než jinde. Tam se separují buliny a hromadí vzduch. Šplouchnutí je slyšet po startu…
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Vážený pane toto popisovat není na "pět minut" (se tím živím asi 60 let), opravdu to je o studiu a pokud tomu chcete nějaký čas věnovat tak budete topit elektrikou. Proto bych doporučoval koupit od Žeravíka ten modul a TČ zprovoznit. Pan Žeravík to myslím sám programoval.
Poslední příspěvek od Lukáš Vaňura: Mám nově na chalupě kamna Arktic a mám pocit, že i bez kominove klapky občas přes sekundární nebo tercialni vzduch jde z kamen kouř. Hlavně přes sekundární. Koukal jsem i na jiná kamna a ty mají většinou sekundární kouř vedený delším potrubím a kouř z kamen přes něj nemůže. Takže u kamen Arktic…
Poslední příspěvek od Lukáš Hrdlička: Cenu zjistím asi jedině tak, že oslovím společnost se žádostí o cenovou nabídku, co? Zda nějaký ceník bych uměl dopátrat?
Poslední příspěvek od Elizabethtown Town: Souhlasím s vámi. V současné době je to velmi užitečné téma. Jsem žena a je pro mě velmi obtížné opravit kohoutek, chci udělat vše, co je v mých silách. Měla jsem situaci v kuchyni, praskl kohoutek, teklo hodně vody, zavřela jsem vodu, chtěla jsem jen zmáčknout trubku klíčem a prasklo to. Po všech…
Vyberte způsob sdílení