Poslední příspěvek od Jan Beneš: https://www.energy-xprt.com/products/pho…
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Normálně to funguje tak, že máte "slepý rozpočet" (říká se tomu i výkaz výměr) daného díla (bez cen), který vám firmy, které se uchází o zakázku, nacení. Tento firmou vyplněný rozpočet (jejich vlastníma cenama) je pak přílohou smlouvy o dílo. Pokud pak firma přijde s tím, že chce víc,…
Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Topeni vypnete na kotli. Tak ze snizite teplotu topeni na dve pomlcky a potvrdite modem To ze kotel zapne na minutku cerpadlo jednou za den je v poradku
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Pokud to je jímka někde na střeše, tak bych řekl, že bydlíte někde vedle kotelny a nebo že máte kotel s velmi špatným spalováním a že pálíte Mostecké, nebo jiné sirnaté uhlí Ten povlak totiž vypadá jako modrá skalice. Oxidace za přítomnosti CO2 má barvu více do zelena. Tato sůl pak tvoří povlak,…
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Na to žádná úleva není. Nerozlišuje se, zda už na pozemku nějaká přípojková skříň distributora je nebo není, zkrátka se platí vždycky podíl ve výši jako by tam nebylo nic. Proto se tomu taky říká "podíl", je to defacto na úrovni poplatku a basta. Pokud by chtěli navýšit těch 1x16A na…
Poslední příspěvek od Pavel Pšenička: Já chápu problematiku opěrných zdí, ale přeci nebudu dělat 1m hluboké základy a žebra kvůli zídce, která bude vysoká 38cm ..
Poslední příspěvek od Mikele Štěpaník: Mate pravdu, 2 hod. v kalkulacce tepelne ztraty mi vyslo, ze cihla ma dobrou tepelnou ztratu = kdyz zateplim pomuzu si -5% z faktury na plyn, ale 300 tis. Kc investice. Kdezto strecha dle kalkulacky TZ unik pres 30%. Dum je resen takto, prizemi podlahove topeni, polovina prizemi otevrene…
Poslední příspěvek od Zipox Koholik: Děkuji Vám, opraveno díky Vám.
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Kombinace se špachtlí je klasika a dost mě překvapuje, že to nevíte. Na dočištění jsou šikovné oscilační brusky, ale pozor, jakákoli bruska Vám nedokáže obrousit barvu, vosk apod. Barva se jen taví a zaplácá brusné plátno. Pro odstranění zbytků barvy jsou proto vhodnější truhlářské škrabky.
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: V aplikaci zmizela možnost max. výkon nastavovat ale mělo by to zůstat na maximu. Já když kliknu na ikonu elektrického sloupu tak tam je položka Pac max = 6 kW. Vy byste tam měl mít 10 kW.
Vyberte způsob sdílení