Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 545 příspěvků, nejnovější před 31 minutami

Vytápění
285 780 příspěvků, nejnovější před 17 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 078 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 424 příspěvků, nejnovější před 47 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 516 příspěvků, nejnovější před 15 hodinami

Elektrotechnika
10 717 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 372 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 140 příspěvků, nejnovější včera

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: chapete to spravne "Jak se to bude chovat v případě, kdy se mi změní podle času večer na útlumovou teplotu? pravdepodobne nic, kedze kotol ignoruje teplotu interieru alebo naopak sa vypne, nutne vyskusat.

4-cestný ventil v rozvaděči podlahového topení -hybridní systém

Poslední příspěvek od Josef Navrkal: Otopná soustava, na jedné větvi (pod jedním čerpadlem) jsou připojena otopná tělesa a podlahový směšovací rozdělovač, výpočtové teploty: tepelné čerpadlo, otopná tělesa např. 50/35 °C, podlahové vytápění např. 35/30 °C. Taková soustava je možná, je však třeba dodržet určitá hydraulická pravidla,…

Dakon KS 24R

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Zavolejte mi na 606 806 527

Zatepleni pudy vlhka vata, termosonda

Poslední příspěvek od Adam Lodek: Dobry den, omlouvam se, ze jsem nedoresil, ale resili se jeste akutnejsi veci. Ted se k tomuto problemu vracim. Bude zima, tak se to vse bude opakovat. Vatu jsem odkryl, folie tam je, ale to je tak vse, co jsem zjistil. Ja jako laik vidim problem, ze tam vata neni uplne vsude spravne napasovana.…

Zahradní domek se zateplením

Poslední příspěvek od Filip Patek: Pokud bude vata a pokud se bude topit jen parkrat do roka, tak staci klidne 2 cm kvuli omitce.

záměna sanity

Poslední příspěvek od Ondřej Flodr: Tak já jsem rozhodně nerezový dřez nechtěl, působí to na mě příliš levně, kdysi to bylo možná in, teď si to v moderní kuchyně neumím představit. Mám Blanco - silgranit a vydrží snad všechno, protože mé hrnce neznají příliš jemné zacházení :D :D Tento konkrétně a jsem spoko:…

Aut. kotel na pelety Mini Matic

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Proč chcete zjistit TZ domu? Kotel 20kW bude výkonově určitě stačit (pokud to není panelák). Výkonově je sice předimenzovaný, ale ve spojení s AN to ničemu nevadí a je to spíše výhoda v rychlejším natopení nebo nahřátí TUV.

Vytápění domu

Poslední příspěvek od Ondřej Jelínek: Moc vám děkuju. Určitě se dnes ještě ozvu.

Protekajici sprchova vanicka

Poslední příspěvek od Filip Patek: Zalezi, jak to pojmete. Bud to s malymi naklady vyresite na par let - tmelem nesetrit a pouzit kvalitni sanitarni, nebo to cele vybourat a udelat novou hydroizolaci komplet. Je to na vas. Take muze protekat odpad - ci sifon u sprchace, take jsme to zazil... Je divne, ze by voda jen ze sprchy,…

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Petr Novotný: Kurňa chlapi, vždyť jsem Vám tady včera položil staženou aktualizaci Ekomaxu. A žádné další čidlo se nikam neinstaluje. ŘJ využívá pro řízení H výstupu stávající čidla. A funguje to tak jak je to popsáno v návodě - ten odstavec jsem tu taky včera dával.

Protherm Panther 25KOO v.19

Poslední příspěvek od Martin Kotel: Tvl.. já jsem jen psal, že je to jedna z možností.. Jinak nelogických závad už jsem měl hodně za ty roky:)

Nastavení kotel Viadrus Claudius K2 L53

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Super

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jakub Grabovsky: Vy jste zlatej člověk, moc mi to pohlo . Nejspíš tady budu otravovat častěji. Děkuji mnohokrát

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Josef Hodboď: Dobrý večer, máte radiátory osazeny ventily s termostatickými hlavicemi?

3f střídač a olověné akumulátory

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: V tom odkazu není o balancování ani slovíčko - podle mě jde pouze o net-monitoring. Prostě jsem tam nenašel údaj o proudu kterými se jednotlivé baterie balancují ...........

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.