Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 590 příspěvků, nejnovější před 25 minutami

Vytápění
286 074 příspěvků, nejnovější před 5 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 082 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 437 příspěvků, nejnovější před 16 minutami

Obnovitelné zdroje energie
57 518 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Elektrotechnika
10 736 příspěvků, nejnovější před 20 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 400 příspěvků, nejnovější před 9 hodinami

Nezařazené
1 143 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Marek B.: Jen bohužel je to výjimka, že se kotel zrovna vypnul. Většinou běží celý den a cílové hodnoty nedosáhne. Už jsem v tomhle bezradny. Nepomohlo by pro komfort a obecně spotřebu plynu řešit pouze ten ekviterm bez vnitřní teploty. Samozřejmě až projdu veškeré možné TZ v bytě.

Spoje vodovodních armatur

Poslední příspěvek od Aleš Sluka: Dobrý den, omlouvám se, ale kolega v práci se mě v souvislosti s výměnou bojleru ptal i na to, jestli je vhodné instalovat expanzku k bojleru. Má taky bojler 200 litrů. Že prý dříve u bojlerů nic takového nebylo a vše fungovalo. Mimo jiné má strach, aby při instalaci expanzky k bojleru nedošlo k…

Špatně provedená podlaha

Dobrý den, potřebovala bych prosím názory. Řešíme problém s podlahou v patře. Měli jsme vymyšlenou skladbu, ale řemeslník nás přemluvil na jiné řešení, ačkoliv jsme měli pochybnosti. Zaručil se, že to bude 100% v pořádku, ale není. Podlaha se už teď prohýbá. Použil následující postup:…

MODULAČNÍ EKVITERMNÍ KASKÁDOVÁ REGULACE HMR-1.05

Poslední příspěvek od Petr Brabec: Tak jsem s tím měřením neuspěl. Ty nožičky toho tranzistoru jsou tak malé a blízko u sebe a ještě za nějakým kondenzátorem, že se tam bez nebezpečí, že něco okolo vyzkratuji nedostanu. Ruku princezny a půl království tomu, kdo se toho tady ujme a opraví to.

Dlažba na podlahové topení

Poslední příspěvek od Petr Brabec: Tak jsem Vás asi mystifikoval s tím nátěrem na uzavření vlhkosti. koukal jsem do technologických listů a všechny jsou určeny na povrchy na cementové bázi a žádný se nesnese s anhydritem. Ten se musí nechat vyschnout přirozeně, popřípadě použít odvlhčovače a zlehka natápět podlahu. Nechte to klidně…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Luboš Fait: Děkuji Vám za názory,

záměna sanity

Poslední příspěvek od Jiri Lukes: Já si taky neumím představit v dřezu jemné zaobcházení s hrncema :D A baterii k němu si tam taky sehnal v pohodě?

Geco G-403 P02 Chyba -11-

Poslední příspěvek od Ivan K.: prave ze ten "zkrat", teda spojenie hnedeho a cierneho tam podla mna pradvepodobne ma byt teda aj podla nacrtu nakresleneho na "obale" prepinaca

Protherm Panther 25KOO v.19

Poslední příspěvek od Jaroslav Vondráček: Můžete sem dát ten screen ze servisního manuálu?

Podlahové topení - povrch vinyl vs dřevo

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Primárně záleží na tom, jakou máte izolaci pod PT a čím budete topit. (jakou máte cenu energie). V novostavbách se běžně dává pod podlahy 20cm EPS. V tom případě to nemusíte řešit. Spíše může být problém s vhodností krytiny pro PT. Zdaleka ne všechny krytiny snáší vyšší teploty a střídání teplot.…

Dakon FB2 automat

Poslední příspěvek od Petr Baier: Děkuji všem za poznatky. Změnil jsem pouze druh paliva, dle návodu to mělo stačit. Pokusím se upravit dobu podávání, ventilátoru a uvidím. Nemyslím, že by někde byla netěsnost. Dám tomu ještě šanci, když to nepůjde, vrátím se k uhlí. Děkuji

Povodeň

Poslední příspěvek od jiří haberle: To je teda podle mě pěkná blbost. Nevím jak rozsáhlé to tam máte ale představa že na nějakou mokrou podlahu kde byla voda (bahno, splašky atd.) toto se dostalo do všech mezer a dutin dáte nopovku a na to nivelačku a novou podlahu tak to je totální fušeřina. Ta podlaha se musí rozebrat ideálně až…

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Je tady dost zmatek. To co jsem napsal platí u 4cv za kotlem vy asi mate 3c za AN. Když mi pošlete tel. na kotel @atlas.cz tak zavolám a pořešíme to.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Alino_ Olio: Jo, díval jsem se na ty služby, viděl jsem i tentle BDT. No přemýšlím jestli je to vůbec potřebný při stavbě, jestli to není jen nějaký výstřelek na peníze :D

Detekzce kanalizace ve starším domě.

Poslední příspěvek od jiří haberle: Ta koupelna je komplet na předělání. To vybourejte dejte nove trubky a máte to vyřešené. Trubky budou zanešené. Rozvody vody v pozinku zarostlé atd... Jinak jsou na to detektory kdy do trubky pres WC spustíte vysílač a na povrchu detektorem zjistíte polohu a hloubku s velkou přesností. Mají…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.