Poslední příspěvek od Harry Breindl: dobrý den Kotel musí být pod napětím i v létě, a to z nutnosti automatickému krátkému periodickému sepnutí čerpadla z důvodu zamezení jeho zatuhnutí. V systému je asi i trochu vzduchu. Breindl
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Na to žádná úleva není. Nerozlišuje se, zda už na pozemku nějaká přípojková skříň distributora je nebo není, zkrátka se platí vždycky podíl ve výši jako by tam nebylo nic. Proto se tomu taky říká "podíl", je to defacto na úrovni poplatku a basta. Pokud by chtěli navýšit těch 1x16A na…
Poslední příspěvek od Pavel Pšenička: Já chápu problematiku opěrných zdí, ale přeci nebudu dělat 1m hluboké základy a žebra kvůli zídce, která bude vysoká 38cm ..
Poslední příspěvek od Jan Mráz: Je to jímka na staré střeše paneláku nad kterou je udělaná nová střecha. A jak jsem uvedl, bylo to obskládané zateplovací vatou. Teplota pod střechou bude vyšší.
Poslední příspěvek od Mikele Štěpaník: Mate pravdu, 2 hod. v kalkulacce tepelne ztraty mi vyslo, ze cihla ma dobrou tepelnou ztratu = kdyz zateplim pomuzu si -5% z faktury na plyn, ale 300 tis. Kc investice. Kdezto strecha dle kalkulacky TZ unik pres 30%. Dum je resen takto, prizemi podlahove topeni, polovina prizemi otevrene…
Poslední příspěvek od Zipox Koholik: Děkuji Vám, opraveno díky Vám.
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Tož hoď zde do placu parametry pro vodou chlazený naftový motor s výkonem 6kw. Čili kolik to vyrobí tepla,el.energie a spotřeba.
Mám projekt na rekonstrukci domu, zateplení, nová krytina. Takže si vybírám stavební firmu na rekonstrukci domu. Stavební firmy již mají zakázky na půl roku dopředu i více. Takže stavební firmy mi budou nabízet termín realizace až příští rok. Jak je to s cenovými nabídka v současné situaci kdy…
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Kombinace se špachtlí je klasika a dost mě překvapuje, že to nevíte. Na dočištění jsou šikovné oscilační brusky, ale pozor, jakákoli bruska Vám nedokáže obrousit barvu, vosk apod. Barva se jen taví a zaplácá brusné plátno. Pro odstranění zbytků barvy jsou proto vhodnější truhlářské škrabky.
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: V aplikaci zmizela možnost max. výkon nastavovat ale mělo by to zůstat na maximu. Já když kliknu na ikonu elektrického sloupu tak tam je položka Pac max = 6 kW. Vy byste tam měl mít 10 kW.
Vyberte způsob sdílení