Poslední příspěvek od Lubos 550: Len na doplnenie: Tu je nakres, ako to zhruba fungovalo na "samotiaz"
Poslední příspěvek od Lubos 550: Dobry den, v takom pripade sa upevnuju profily k podlahe a stropu.
Poslední příspěvek od Jan Němec: Vysavač musí vysávat, takže zapojit jej můžete tam, kde se voda odtahuje. takže zase skimer. Pustit ji do kanálu a doplnit je rozhodně lepší řešení. Aspoň já jej takhle praktikoval u bazénu.
Poslední příspěvek od Martin Zikmund: @Jirka Dostál Dobrý den, jak jste to nakonec vyřešil? Mám totiž úplně stejný nápad jako vy a nikde jsem nenašel odpověd. V místnosti budu mít kachlová kamna, která nemají externí přívod vzduchu. Takže si budou brát vzduch z místnosti. Proto jsem si říkal, že bych udělal ve zdi díru a do ní usadil…
Pořizuji si FVE s uvedeným střídačem a čtu si manuál. Zdá se mi, že k dodávce EE do domu jsou použity jen 2 výstupy (z toho jen jeden je funkční v případě výpadku DS - pokud je tedy k dispozici baterie, což nebude můj případ), a třetí výstup je určen k napájení baterie. Půjde tento výstup použít…
Poslední příspěvek od Ondřej Židlík: Je nahore. 702 000 666 🙂
Poslední příspěvek od Jan Skála: Děkuji, už mi to vychází správně. Přeji pěkný zbytek neděle.
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Projekt? Ee... Pochybuji, že tohle kdy vidělo nějaký projekt.
Poslední příspěvek od Jakub Šafanda: A dělá to i při nižších teplotách TUV? Jednou jsem se setkal s ŘJ kde byla chyba, při vyšších teplotách jim tam něco prereklo a choval se to divné.
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Já to mám taky tak, starý barák TN-C. Ale to vůbec nevadí, bod rozdělení pro FVE se provede v rozvaděči. Nebo si dáte poblíž měniče podružný rozvaděč a bod rozdělení bude v něm. Ono by se nic nestalo kdybyste ty svorky PE a N propojil až na tom měniči ale to by se revizákovi asi nelíbilo.
Vyberte způsob sdílení