Poslední příspěvek od Ivan K.: pane, citajte vsetko prosim, 550 to napisal spravne samozrejme ze bude mat expanzku, ale NIE otvorenu, takze uz to nebude kurenie samotiazne, ale s cerpadlom a inou uzavretou exp.
Poslední příspěvek od Luděk Minařík: Nemyslíte, že úplně nové dveře, které stály přes 60 tisíc, by měly těsnit a perfektně fungovat?
Poslední příspěvek od Ivan K.: a to sa najviac dotyka vody zo studne , ktoru je nutne vzdy "upravovat"
Poslední příspěvek od Pepíno Konrád: Jdu bourat.
Poslední příspěvek od a t: Děkuji moc, hodnoty jsou sepsány správně.
Poslední příspěvek od Lubos 550: Dobry den, v takom pripade sa upevnuju profily k podlahe a stropu.
Poslední příspěvek od Martin Zikmund: @Jirka Dostál Dobrý den, jak jste to nakonec vyřešil? Mám totiž úplně stejný nápad jako vy a nikde jsem nenašel odpověd. V místnosti budu mít kachlová kamna, která nemají externí přívod vzduchu. Takže si budou brát vzduch z místnosti. Proto jsem si říkal, že bych udělal ve zdi díru a do ní usadil…
Pořizuji si FVE s uvedeným střídačem a čtu si manuál. Zdá se mi, že k dodávce EE do domu jsou použity jen 2 výstupy (z toho jen jeden je funkční v případě výpadku DS - pokud je tedy k dispozici baterie, což nebude můj případ), a třetí výstup je určen k napájení baterie. Půjde tento výstup použít…
Poslední příspěvek od Ondřej Židlík: Je nahore. 702 000 666 🙂
Poslední příspěvek od Jan Skála: Děkuji, už mi to vychází správně. Přeji pěkný zbytek neděle.
Vyberte způsob sdílení