Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
182 021 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Vytápění
305 790 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 758 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
27 387 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
59 578 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Elektrotechnika
11 511 příspěvků, nejnovější před 43 minutami

Ceny a dodavatelé energií
5 779 příspěvků, nejnovější před 2 měsíci

Nezařazené
1 609 příspěvků, nejnovější před 5 týdny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Cerpadlo Grundfos TPE3

Poslední příspěvek od Jan Němec: nevím, kterou verzi a který manuál máte, abychom koukali do stejného. Máte povolenou externí požadovanou hodnotu? máte správně druh provozu, pokud nevíte co dál, není ostuda zavolat podporu z Grundfosu..používám je běžně. mnoho čerpadel a mnoho variant. Oni to znají nazpaměť a když tak za chvíli…

Podtlak v hadici na kapkovou závlahu

Poslední příspěvek od Radek Balkis: Dobrý nápad, vyzkouším, jestli nezafunguje ta 4 vrstvá nová hadice. Díky

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Dominik Snížek: Dobrý den, Tak to jsem netušil a jsem opět chytřejší. Myslel jsem si, že máte ty stejné, jako výrobce kotle. Moc děkuji za objasnění. Snad to tedy bude v pořádku a rošt bude fungovat. Přeji pěkný den

Sprchový kout

Poslední příspěvek od Václav Pospíchal: Po demontáži bylo pod vaničkou všechno suché bez plísně. Lité mramorové vaničky se takto montují standartně, tedy je zapuštěná pod obklad.

Vodorovná kabeláž v nosní zdi

Poslední příspěvek od Filip Pátek: Rozvody elektriny jsou do omitky v pohode. Problem jsou trubky na vodu a topeni. U ytongu je s tim trapeni, ale vzdy to nejak jde ;-)

vymena el. topne tyce v koupelnovem zebriku + nasledne dopusteni smesi (voda + glykol) do topne soustavy a natlakovani

Poslední příspěvek od Lubos H: Moc diky za odpoved a tipy.

Má někdo zkušenost s firmou 81 klima a.s.? (www.81heat.cz)

Poslední příspěvek od True Winner: Montáž proběhla v termínu, klima funguje jak má. Montáž bez výhrad. Po domluvě bude dodán wifi modul, komunikace v pohodě. Klima za 1,5h práce ready.

Topení klimatizací

Poslední příspěvek od Filip Pátek: Ja mam na chalupe v provozu Fujitsu. Zimni provoz je na zhruba 25%-30% toho, co mne stal provoz na olejovych primotopech pred tim. Diky dobre dispozici jednotka vytopi obyvak, kuchyn, chodbu i koupelnu. Do podkrovi se teplo trochu dostane, ale malo, tam je primotop na dotopeni v pripade potreby.…

Nabízím úplně nový plynový kotel Brothe heizung WGB-K EVO 20/28 i

Poslední příspěvek od Sally061306: Pardon myslel jsem, že tady lze vkládat inzeráty. Je tady více lidí z oboru, tak jsem doufal, že se to tady ujme. Na bazoši jsem samozřejmě inzeroval.

KROV

Poslední příspěvek od Michal Tomek: Dobrý den, 732 874 972

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Honza Jícha: Díky za info do diskuze. Někdy je potřeba ihned neplašit, a počkat. Za den, či dva zkusit včechno vypnout a postupně vše nahodit zpět. A ještě upřesnění, psali jsme zde o aktualizaci systému, na verzi 2.3.5689, a Vy píšete o aktualizaci BMS (poslední verze je 5615). Ta ale vyšla již před delší…

Náhrada kondenzátoru

Poslední příspěvek od ACEOF ACES: 1 uF na 400V~ nebo 450V~ střídavých

Zkušenosti z Blaze Natural Plus 17 a 25

Poslední příspěvek od Zdeněk Mička: Mám kotel BLAZE NATURAL PLUS 17 druhým rokem a po získaných zkušenostech s topením eko briket můžu hodnotit: 1.výměnou za starý kotel mě zůstal (2x400 l) akumulační zásobník přes, který reguluji teplou vodu do radiátorů od 40 do 50 °C trojcestným ventilem 2.topím non-stop konec září-začátek…

zaklopení stropních trámu sadrokartonem

Poslední příspěvek od Jan Janda: Dobrý den, mohu se zeptat, jak hodnotíte navržené řešení s odstupem času? Budu v blízké době realizovat něco podobného a rád si nechám poradit od někoho, kdo už s tím má zkušenost. Klidně piště na mail …. Děkuji.

Demontáž zarezlého kohoutku v uvolněné nástěnce pod dlažbou

Poslední příspěvek od Pavel Hofman: Tak nakonec jsem několik týdnů pravidelně napouštěl závit nástěnky WDčkem a podařilo se baterii povolit bez utržení nástěnky od trubky. Vysekal jsem lepidlo kolem nástěnky úzkým majzlíkem, vyškrabal je z drážky a zaplnil drážku čerstvou chemickou kotvou (aplikační trubičkou zploštělou a ohnutou…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.