Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 591 příspěvků, nejnovější před 48 minutami

Vytápění
286 086 příspěvků, nejnovější před minutou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 082 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 437 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 518 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Elektrotechnika
10 736 příspěvků, nejnovější před 22 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 400 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Nezařazené
1 143 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Trochu nevím o co Vám jde. Vadí Vám, že kotel nedosáhne cílovou teplotu? = zvedněte požadovanou teplotu. Máte zřejmě velké TZ a tak případně zvedněte sklon křivky. Stále Vám nedošlo, že plynový kotel nebude vypínat pokud dosáhne nastavenou teplotu? Prostě konečně pochopte, že pro komfort i…

Protherm Panther 25KOO v.19

Poslední příspěvek od Jaroslav Vondráček: Ano vyčistil, ale nebylo tam skoro nic.

Výpočet směšovacího okruhu

Poslední příspěvek od Jan M: Potrubí,ventily, zp. Klapka, filtr -dn50

Ventilátor na radiátory - RADIK V-POWER SET

Poslední příspěvek od Pavel Volny: Myslím, že radiátory nebudou stačit, ale budu to muset spočítat. Dům má zastavěnou plochu 12,5*9,6m, přízemní s podkrovím s 1m zvýšenou nadezdívkou. V přízemí je temperovaná garáž na ca 15 C. Teď mám dlouhodobě na stávajícím kotli nastaven režim ECO = teplota výstupu do topení 75 C. Kolik je…

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jiří Trčka: Šnekovnice držím skladem také ve Vlachovicích. Objednat můžete na emailu … nebo na tel: 736 111 818. V objednávce specifikujte typ převodovky nebo alespoň rok výroby kotle. Nezapomeňte uvést svůj telefon pro přepravce.

Zateplení

Ahoj všem,potřeboval bych poradit,prosím.Jedná se mi o zateplení podlahy půdy.Betonová podlaha,trámy nad ní 15 cm.Zateplení vatou plánuji 30 cm.Jak nejlépe usadit parofólii-jestli vůbec.Do jaké výšky trámů?Nebo jen na podlahu?Přikládám foto.Díky za rady.

Podlahové topení - povrch vinyl vs dřevo

Poslední příspěvek od Josef Navrkal: - V příloze jsou tabulky, z nichž se dá něco vyčíst - Pokud jde o nášlapnou vrstvu na bázi dřeva musí mít atest pro podlahové vytápění. Výrobce by měl sdělit tepelnou vodivost lambda (W/mK) nebo tepelný odpor (m2K/W). Nášlapná vrstva by měla být k podkladu lepená, rozhodně bez…

Plynový kotel - legislativa

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Mam jiny zkušenosti

Spoje vodovodních armatur

Poslední příspěvek od Aleš Sluka: Dobrý den, omlouvám se, ale kolega v práci se mě v souvislosti s výměnou bojleru ptal i na to, jestli je vhodné instalovat expanzku k bojleru. Má taky bojler 200 litrů. Že prý dříve u bojlerů nic takového nebylo a vše fungovalo. Mimo jiné má strach, aby při instalaci expanzky k bojleru nedošlo k…

Špatně provedená podlaha

Dobrý den, potřebovala bych prosím názory. Řešíme problém s podlahou v patře. Měli jsme vymyšlenou skladbu, ale řemeslník nás přemluvil na jiné řešení, ačkoliv jsme měli pochybnosti. Zaručil se, že to bude 100% v pořádku, ale není. Podlaha se už teď prohýbá. Použil následující postup:…

MODULAČNÍ EKVITERMNÍ KASKÁDOVÁ REGULACE HMR-1.05

Poslední příspěvek od Petr Brabec: Tak jsem s tím měřením neuspěl. Ty nožičky toho tranzistoru jsou tak malé a blízko u sebe a ještě za nějakým kondenzátorem, že se tam bez nebezpečí, že něco okolo vyzkratuji nedostanu. Ruku princezny a půl království tomu, kdo se toho tady ujme a opraví to.

Dlažba na podlahové topení

Poslední příspěvek od Petr Brabec: Tak jsem Vás asi mystifikoval s tím nátěrem na uzavření vlhkosti. koukal jsem do technologických listů a všechny jsou určeny na povrchy na cementové bázi a žádný se nesnese s anhydritem. Ten se musí nechat vyschnout přirozeně, popřípadě použít odvlhčovače a zlehka natápět podlahu. Nechte to klidně…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Luboš Fait: Děkuji Vám za názory,

záměna sanity

Poslední příspěvek od Jiri Lukes: Já si taky neumím představit v dřezu jemné zaobcházení s hrncema :D A baterii k němu si tam taky sehnal v pohodě?

Geco G-403 P02 Chyba -11-

Poslední příspěvek od Ivan K.: prave ze ten "zkrat", teda spojenie hnedeho a cierneho tam podla mna pradvepodobne ma byt teda aj podla nacrtu nakresleneho na "obale" prepinaca

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.