Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 541 příspěvků, nejnovější před 36 minutami

Vytápění
285 737 příspěvků, nejnovější před minutou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 078 příspěvků, nejnovější před 4 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 422 příspěvků, nejnovější před 6 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 516 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Elektrotechnika
10 717 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 372 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 140 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Bohdan Truska: Vím, že tato regulace to neumožňuje, ale je normální, že regulace např. při sychravém počasí chce topit na 30°C a v akumulaci je 40°C, tak nemá důvod zapínat zdroj. Na druhou stranu mrzne a regulace žádá 65°C, v akumulaci je 60°C tak má regulace sepnout další zdroj.

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Marek B.: Děkuji za odpověď. Bohužel, tím že jsem v nájmu tak neznám celou strukutru a tepelné ztráty bytu v kterém nyní sem a proto hledám i pro mě optimální nastavení co se týče komfortu / optimalizace / spotřeby. Rád si nechám doporučit nastavení jaké bych mohl vyzkoušet pro efektnivnější chod.…

Aut. kotel na pelety Mini Matic

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: To jste měl napsat hned. Ten 20kW kotel není předimenzovaný a navíc je jednodušší, levnější, komfortnější a ekonomičtější připojit ten kotel na stávající AN, než to řešit jako samostatný okruh.

Zahradní domek se zateplením

Poslední příspěvek od Aleš Heralt: Dobrý den, chci se zeptat, kolikatku polysterén byjste dal ven pod omítku?

Protherm Panther 25KOO v.19

Poslední příspěvek od Martin Kotel: Tvl.. já jsem jen psal, že je to jedna z možností.. Jinak nelogických závad už jsem měl hodně za ty roky:)

Nastavení kotel Viadrus Claudius K2 L53

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Super

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jakub Grabovsky: Vy jste zlatej člověk, moc mi to pohlo . Nejspíš tady budu otravovat častěji. Děkuji mnohokrát

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Josef Hodboď: Dobrý večer, máte radiátory osazeny ventily s termostatickými hlavicemi?

3f střídač a olověné akumulátory

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: V tom odkazu není o balancování ani slovíčko - podle mě jde pouze o net-monitoring. Prostě jsem tam nenašel údaj o proudu kterými se jednotlivé baterie balancují ...........

Kotel Viadrus U26

Poslední příspěvek od Pavel Pavlo: Předpokládám, že víte, že vložky mají certifikaci pouze pro koks.

Protekajici sprchova vanicka

Poslední příspěvek od Ivan K.: tym som chcel len povedat, ze bez burania to nepojde a vsetky alternativy budu len "docasne"riesenie, ono vam to zatekalo uz aj skor ako za 2 roky, ale stihalo to ako tak vyschnut

Vrchní odhořívání

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Zapálit by měli jít i z hora a regulovat vzduch nahoře. Jenom že Petry když dohoří tak musíte zbytek žhavého proklepat do popelníku a znova kamna naplnit a zatopit znovu z hora. Clubky topily průběžně.

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Stela Holiková: A máte s nimi skušenost? Nerozumím v čem je to jiné jako kdybychom dali cihlu a zateplení. Vždyť ten polystyren je tam tak či tak.

Nadstaveni atiky a zatepleni

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Pro představu by byla dobrá nějaká fotka domu.

Seřízení oken na zimu

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně seřízení plastových oken na zimu viz obrázek. Vždy jsem se setkal pouze s přepínačem s šestihranným otvorem a tečkou viz č. 1.. Měl by se nějakým zpsůbem seřídit i "přepínač" č 2.? Opět tečkou směrem k těsnění (v případě zimního režimu), nebo…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.