Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Nevím jestli jsme na odborném fóru nebo na politickém. Politice nerozumím ale dobře, odpovím co si myslím. Já si myslím, že už je pozdě a nezachráníme to. Já nevěřím politikům ale věřím vědcům. I kdyby se mýlili a planeta nás nezabila tak klasické zdroje energie stejně dojdou a zůstanou jenom OZE.…
Poslední příspěvek od Filip Cada: Ja nejsem a priori proti. Jen jsem povazoval za nutne zminit rizika, ktera se s tim poji. A ano, zplodiny jsou stejne jako u plynu z normalniho rozvodu. Jina rizika (vybuch, deti, stav vedeni, atd.) jsou vsak vyssi nez u plynu z normalniho rozvodu.
Dobrý den. Zakoupili jsme markýzu 4,2x3,5m ,která má 3 držáky(každý uchycen na 2 bodech)Bude zavěšená na příčce z dutých cihel o šířce 30cm-jak hluboko by jste vrtali/kotvili? Děkuji
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Je výhodné leda hovno, žijete v minulosti. Na OTE je aktuálně přes pracovní dny peak levnější než off-peak, diagram z FVE v pracovní dny obvykle 60-80 EUR/MWh a víkendy jsou za nula nebo dokonce pod nulou (0-10 EUR/MWh). To znamená, že v průměru za celý týden tržíte zhruba 45 až 50 EUR/MWh.…
Poslední příspěvek od Jiří Kratochvíla: No, on ani ten isover neni samospasny, kdyz koupite ve stavebninach DEK jejich DEKWOOL s oznacenim G039i (to i je tam podstatne, kdyz je tam R, je to rotaflex), je to prevleceny isover - vyrabi to isover. A prasi to taky priserne.
Poslední příspěvek od radek strolený: Nevíte o prodeji projektu v ČR nebo v Evropě ?
Poslední příspěvek od radek strolený: Hledáme projekty FVE v ČR a v Evropě
Poslední příspěvek od Lukáš Mík: Dobry den, chtěl bych se zeptat jak jste nakonec ten řesil prostup kolem kominu, řeším teď úplně to stejné tak by se hodil nějaký tip :) Díky za odpověď
Poslední příspěvek od radek strolený: Nemáte aktuální nabidku
Poslední příspěvek od Karel Šilhán: Raději se tedy poohlédnu po jiném izolačním skle. Jako platit vyšší částku za stejné parametry, v tom nevidím smysl. IZOS také vyrábí izolační skla, ale neporovnával jsem.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Obvykle se trámy podlahy počítají na spojité zatížení 2 až 2,5 kN/m (100 až 250 kp) a to odpovídá zhruba vašemu požadavku i když do zátěže se počítá i vlastní váha konstrukce, tedy trámy, nášlapné vrsvy, tepelná izolace a u vás ještě krytí stropu. Vaše dokumentace má jasně uvedeno v rohovém…
Poslední příspěvek od Ondřej Miňovský: Správně by měla mít revizní šachta jen jeden vývod DN 150 a nátok by měl být zaveden cca 1 m nade dnem. Nátok by měl být zakončen kolenem otočeným dolů, zároveň by toto koleno mělo být nejvyšším místem výtlaku. Víko by mělo být odvětrávané. Pro úsporu nákladů lze s úspěchem použít i menší rozměry…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Elektrokotle mají hodně výkonné čerpadlo jak už bylo vzpomenuto. Pár radiátory s TRV se nedá protlačit nějaké významné množství vody. Ještě záleží jak výkonný kotel máte, tedy s kolika stupni výkonu vodu ohřívá. Kolik máte naplno otevřených radiátorů? Plynové kotle mají obtok aby čerpadlo se…
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: výjimka potvrzuje pravidlo. Děkujte bohu
Poslední příspěvek od Roman Pavlík: Tazatel uzavřel smlouvu před 17 lety, kdy dostavil dům, potřeboval připojit na plyn a distributor mu nedal na výběr. Buď podepíšeš nebo Tě nepřipojíme. Text té smlouvy nemám, ale máte pravdu, že to byla moje chyba a mladická nerozvážnost. Půjdu na půdu a prohrabu krabici s věcmi od kolaudace domu,…
Vyberte způsob sdílení