Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 024 příspěvků, nejnovější před 26 minutami

Vytápění
287 265 příspěvků, nejnovější před 9 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 228 příspěvků, nejnovější včera

Voda, kanalizace, koupelny
25 609 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 610 příspěvků, nejnovější před 9 hodinami

Elektrotechnika
10 891 příspěvků, nejnovější před hodinou

Ceny a dodavatelé energií
5 408 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 8 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Náhlá nízká teplota kotle a vody

Poslední příspěvek od Zdenda Helmut: Takže pokud jsem to pochopil dobře, tak termostat který je před čerpadlem tak mám dát na co nejméně aby čerpadlo pouštěl hned. A ventil nechat na méně do doby než se kotel pořádně roztopí a pak mu pomalu přidat aby šla teplejší voda do baráku. Pokud tedy není něco špatně a při přidání na ventilu…

Podlaha v novostavbě

Poslední příspěvek od Radek Procházka: Na ten program se podívám, díky. Pokud by to umělo to naprojektovat i s tím, že dokáže spočítat výkon do místnosti s pomocí odporů na základě dané skladby podlahy, bylo by to skvělé. Počítal jsem s okruhama max. 60-70m (prý je to nejlepší, co jsem četl nějaké propočty) a rozestupem někde mezi…

Nízky tlak v kotly

Poslední příspěvek od Ivan K.: a este jedna info z manualu -

tepelna ztrata

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Taková ztráta? Neni to jen 26kW kotel? A potřeba pro trvalý provoz poloviční?

Siemens RVS41 chyba 223

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: V návodech na obsluhu musí být popsané chyby

Elektroosmotické vysoušení zdiva

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Takže jinak řečeno jste podle Vás ošidili 8000 lidí. Můžete vysvětlit, proč to u paní nefunguje? Kromě toho na svých stránkách uvádíte, že to pracuje na principu elektroosmózy, Ta sice existuje a funguje, ale nemá to nic společného s tím Vaším nesmyslem. Psal jste o certifikátu. Na Vašich…

vlozkovani komina

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Timdle pristupem se nedivim ze se kazdy na vas vysere Jinak jak sem psal kominik co vlozkuje komin ma povinnost napsat revizi, tedy kdyz ji nenapise po vyvlozkovanj, mate pravo na reklamaci a vraceni penez

záměna sanity

Poslední příspěvek od Dalibor Novotný: Ale to vůbec není na škodu. To jsem ani nevěděl že něco takového existuje. Hele a ono to jde takhle se všema věcma z té stránky?

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Tady máte excelovou tabulku s výpočtem doby nabíjení a vybíjení za určitých podmínek. Potřebné hodnoty si tam doplňte.

Padá proudová chránič

Poslední příspěvek od Ondra Lesak: Tak problém vyřešen. Třeba tady ta konverzace v budoucnu někomu pomůže:) díky všem za příspěvky. Nakonec skutečně odešel chránič, je to jen zařízení a i když málo pravděpodobné,tak bylo po něm. Důvod vyhazování byl na mojí straně. Aktuálně rekonstruujeme kuchyň a mám shozený jistič na jedné…

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Miroslav Němeček: V režimu Slave se mi střídač a jeho baterie nenabíjí ze sítě vůbec, pouze u Master.

Odstranění asfaltu/dehtu ze stěn sklepa

Dobrý den, Koupili jsme starší dům (cca rok 1900), původně po němcích. Je částečně podsklepený, základy jsou z pískovce. Firma, která dělala vertikální hydroizolaci z vnější strany sklepa, nám doporučila odstranit starou vnitřní omítku ze stěn sklepa, protože pak sklep nedýchá a drží vlhkost. Na…

Rekonstrukce střechy v řadové garáži

Poslední příspěvek od jiří haberle: nebo na to hodtě zatím provizorně nejakou plachtu za par korun. taky tam nepoteče

Protékající voda v topení

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Pokuste se otevřít hlavici naplno aby se zvýšil průtok vody. Nic více zde nevymyslíme. Ještě by pomhlo tak nahrát ten zvuk a umístit jej sem. Chladná strana radiátorů je u všech těles? Skryté poruchy otopných těles se dají vyšetřit termoobrazem. Přihodit se může ledacos. Staré radiátory mohou…

Odběr ze sítě

Poslední příspěvek od Milan Kaňa Kaňa: Ale když jsme normálně doma a máme spotřebu kolem 6kw, baterie je nabitá a odběr je na hodinách 3kw denně

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.