Poslední příspěvek od Libor Kniezek: Reflexol je nátěr používaný právě pro tyto případy, nikdy jsem ho neaplikoval, ale v mém 1. zaměstnání už před cca 25 lety se s ním na asfaltových střechách často pracovalo, m.j. i prodlužoval životnost lepenky
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Hlavně bychom měli zjistit příčinu proč se to stalo jinak se budeme bát aktualizovat. Já to mám 4 roky a dával jsem všechny aktualizace co přicházely. Nikdy nebyl problém, jen jednou jsem z vlastní blbosti aktualizoval večer. Aktualizace se nedokončila a zůstalo to mrtvé. Ráno byl na displeji…
Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Proč asi se udává tato hodnota? Max. DC vstupní výkon (Wp) 3900. Když na jednom poli je zapojeno 8 panelů s určitým napětím tak druhé pole musí mít stejné napětí tak že asi i stejný počet panelů a ne 6. Jakmile nastane období kdy ve stejný čase budou osluněny obě pole dojde sčítáním jejich…
Dobrý den, jsem amatér v této problematice, ale potřeboval bych nějaké vysvětlení k jednotlivím entitám z Goodwe střídače v HA. Takový stručný popis. Má ho někdo ?
Poslední příspěvek od Vladimír Hrabal: příteli nejsem elektrikář, záleží jak to řídíš, předpokládám , že pokud spínáš celé pak hvězdu , pak nepotřebuješ nulák , pokud reguluješ po fázích tak 3x230 s nulákem , a až budeš mít 100% procent tak se to bude chovat jako hvězda - nulákem nepoteče žádný proud,…
Vážení , dovolil bych se podělit o zkušenosti s využitím FVE , Jeden čas bežela sleva na cenu Wattrouteru, nestihl , nekoupil , dnes vím že uvedené zařízení ač neznám je předražená hloupost, snažil jsem se vytvořit vlastní "modulární" kaskádní systém řekl…
Poslední příspěvek od Pavel Nedbal: Vážený pane Dítě, na mém kotli, jak jsme si vysvětlili, je zvlášť primární a sekundární vzduch. Mám už v provozu lambda měření (dal jsem ho do komínové roury) a chtěl bych to zautomatizovat (měří to docela rychle). Ale dříve, než bych osadil docela drahé servo, bych si rád ověřil rychlost reakce…
Poslední příspěvek od Zdenek Chobot: Zápis jsem nezkoušel, budu rád za sdílení zkušeností. Je nutné se pro zápis přihlásit/jak? AZrouterem řídím 3f topnou spirálu v bojleru. 2 chyby, které mě nejvíce vadí: - při dosažení vyšší teploty (u mě 62st při targetu 60st) začne /api/v1/device/active vracet prázdnou odpověď. Vracení jsonu s…
Poslední příspěvek od Petr Karelon: Dobrý den, takováhle vodováha https://www.boukal.cz/stihla-vodovaha-mi… je základ pro všechny rovné poličky :)))
Poslední příspěvek od Peter Fusik: Teplotu vramci dohrevu mam nastavenu tiez na 47°C ale dohrievam a udrzujem tuto teplotu v troch casoch vramci dna, ostatny cas mam nastaveni utlm. Zatial som nemal ziadny problem s nedostatkom alebo studenou vodou. Ked viem ze dohrev nepotrebujem tak to vypnem, ked viem ze potrebujem zvolim…
Dobrý den, v současné chvíli máme nastaven v bytovém domě poměr základní a spotřební složky pro teplo na 40/60. Provedli jsme celkové zateplení domu a instalaci tepelného čerpadla. Tím došlo k vylepšení tepelně-izolační vlastnosti objektu. Je doporučeno poměry nastavit na 30/70 a nebo spíše…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Bez nádrže a s TRV. Je to ale moc jednoduché. https://www.eshopcube.cz/termostaticky-s…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Honzo,ono je to všechno jinak.Už z těch materiálu lze vyčíst,že ani prodejce či výrobce tomu nerozumí,když uvádí rotační scroll komresor.Scroll nerotuje. Dále u invertorů jsou výkonové řady,kde je všechno stejné,od železa po ventilátory.Čili nás zajímá spodní výkon a ten je u té řady shodný -…
Poslední příspěvek od Karolína Johanová: Chtěla jsem vám poděkovat za radu... výměník jsem nechala vymenit a funguje to.. 👍
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Pokud si projdete zdejší diskuze, tak jen já jsem zde min dvakrát počítal bilanci vodních par. Důvodem bylo to, že najednou tazatel zjistil, že ho zateplení vyjde výrazně levněji, než doporučovaná systémová silná lehčená omítka. Já jsem sám nezjišťoval ceny, ale celkem tomu věřím. Proto taky…
Vyberte způsob sdílení