Poslední příspěvek od Luděk Kosina: Budu trochu oponovat. Jsem zkušený elektromontér s §8 vyhl 50 a přesto sedím u PC a sbírám informace. Dělám si výběrové řízení soukromé na FVE a už jsem tu měl zástupce asi pěti firem. Všichni, dle jejich slov, nabízí super věc, leč ve finále nabízí všichni s malými nuancemi totéž. Když se s nimi…
Poslední příspěvek od Miroslav Nykl: Zdravím, zřejmě jde o malé nedorozumění. Odpovídal jsem na dotaz pana Raiskuba. On má 6 panelů, já mám 8. FVE mám dva roky. V té době ještě byla sazba v NT za hubičku proti dnešním cenám. Z vašeho pohledu se možná jedná o nevýhodou sestavu, ale střecha domu je prostě takhle orientovaná. A…
Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Tak průběžně informujte, toto musí zajímat všechny. Kdyby to byly Windows tak bych řekl, že je to vir ale u Androidu se mi to nezdá pravděpodobné. V měniči ani ten Android nebude, nevím co to má za procesor. Kdyby se soubor poškodil při přenosu tak tam snad mají nějaké kontrolní součty které…
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: S invertorem není potřeba řešit tolik starty
Poslední příspěvek od Libor Kniezek: Reflexol je nátěr používaný právě pro tyto případy, nikdy jsem ho neaplikoval, ale v mém 1. zaměstnání už před cca 25 lety se s ním na asfaltových střechách často pracovalo, m.j. i prodlužoval životnost lepenky
Dobrý den, jsem amatér v této problematice, ale potřeboval bych nějaké vysvětlení k jednotlivím entitám z Goodwe střídače v HA. Takový stručný popis. Má ho někdo ?
Poslední příspěvek od Vladimír Hrabal: příteli nejsem elektrikář, záleží jak to řídíš, předpokládám , že pokud spínáš celé pak hvězdu , pak nepotřebuješ nulák , pokud reguluješ po fázích tak 3x230 s nulákem , a až budeš mít 100% procent tak se to bude chovat jako hvězda - nulákem nepoteče žádný proud,…
Vážení , dovolil bych se podělit o zkušenosti s využitím FVE , Jeden čas bežela sleva na cenu Wattrouteru, nestihl , nekoupil , dnes vím že uvedené zařízení ač neznám je předražená hloupost, snažil jsem se vytvořit vlastní "modulární" kaskádní systém řekl…
Poslední příspěvek od Pavel Nedbal: Vážený pane Dítě, na mém kotli, jak jsme si vysvětlili, je zvlášť primární a sekundární vzduch. Mám už v provozu lambda měření (dal jsem ho do komínové roury) a chtěl bych to zautomatizovat (měří to docela rychle). Ale dříve, než bych osadil docela drahé servo, bych si rád ověřil rychlost reakce…
Poslední příspěvek od Zdenek Chobot: Zápis jsem nezkoušel, budu rád za sdílení zkušeností. Je nutné se pro zápis přihlásit/jak? AZrouterem řídím 3f topnou spirálu v bojleru. 2 chyby, které mě nejvíce vadí: - při dosažení vyšší teploty (u mě 62st při targetu 60st) začne /api/v1/device/active vracet prázdnou odpověď. Vracení jsonu s…
Poslední příspěvek od Petr Karelon: Dobrý den, takováhle vodováha https://www.boukal.cz/stihla-vodovaha-mi… je základ pro všechny rovné poličky :)))
Poslední příspěvek od Peter Fusik: Teplotu vramci dohrevu mam nastavenu tiez na 47°C ale dohrievam a udrzujem tuto teplotu v troch casoch vramci dna, ostatny cas mam nastaveni utlm. Zatial som nemal ziadny problem s nedostatkom alebo studenou vodou. Ked viem ze dohrev nepotrebujem tak to vypnem, ked viem ze potrebujem zvolim…
Dobrý den, v současné chvíli máme nastaven v bytovém domě poměr základní a spotřební složky pro teplo na 40/60. Provedli jsme celkové zateplení domu a instalaci tepelného čerpadla. Tím došlo k vylepšení tepelně-izolační vlastnosti objektu. Je doporučeno poměry nastavit na 30/70 a nebo spíše…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Bez nádrže a s TRV. Je to ale moc jednoduché. https://www.eshopcube.cz/termostaticky-s…
Poslední příspěvek od Karolína Johanová: Chtěla jsem vám poděkovat za radu... výměník jsem nechala vymenit a funguje to.. 👍
Vyberte způsob sdílení