Dobrý den, obnovuji přístavbu u domu a protože všechny firmy v okolí nemají čas chci si střechu udělat sám. Viděl bych to na jednoduchou střechu na kterou dám plechovou krytinu jako je na domě. Můžete mi poradit jaké trámy a fošny použít na střechu? Nová stěna je 30 cm široká. Přikládám obrázek.…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Jako protikluz lze položit venkovní koberec,nejlevnější řešení.
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Teď už to není PPP ("První paralelní připojení"), ale UPOS ("Umožnění provozu pro ověření souladu") a UTP ("Umožnění trvalého provozu").
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Naopak,počtům na rozdíl od tebe rozumím velice dobře. Zaplatil jsem za nic neříkající barevný obrázek tisíce. Pokud k tomu nic věcného nemáš,dobrou noc.
Poslední příspěvek od Radek Mašín: Mohu se zeptat u kterého obchodníka?
Poslední příspěvek od Jakub Zalcik: OK, díky za info. O potřebě tlustší izolace jsem slyšel, mrknu na to, jinak SDK nepovažuji za parotěsný materiál. Právě ta varianta 2 mi byla doporučena stavařem z okolí a moc se mi nezdá. Také jsem nakloněn variantě klasicky trámek + napříč prkna. Jen nevím zda na to dát SDK z pohledové strany a…
Poslední příspěvek od Pavel Nowak: Plyn se podařilo zafixovat na 12 měsíců: 1490 Kč/MWh Další rok cena asi spadne ...
Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Jo to mate stary typ kde jeste nebyl nerez, jaky mate tlak vody v topeni? Jinak 7roku je docela malo, cekal bych ze se prestali vyrabet vyrazne dyl ale je to mozny
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Běžný ale předražený nátěr.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Nevím jak se dá voda "odvézt" ze sání. To by pak znamenalo falešné nasávání vzduchu tímto otvorem. Ten váš případ se musí vyřešit a to například tak, že se otevře vnitřek kotle a na střeše se bude konvicí sprchovat povrch trubky a část střechy aby se příčina objevila nebo ne, navíc…
Poslední příspěvek od Vojtěch Bílek: Děkuji za potvrzení toho, co jsem si myslel (už jsem to někde v poslední době v tomto duchu četl - možná jako něčí příspěvek v nějaké diskuzi, ale informací je přespříliš a potom si ani nejsme jistí, jestli se jen takto domníváme my nebo příp. ten od koho jsme informaci zhlédli nebo je to skutečná…
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: hned za čerpadlo
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Kotel neznám, ale chci upozornit na potřebu dostupnosti servisu. Je to přeci jenom zařízení trochu složitější a servis může být nedostupný a nebo drahý.
Poslední příspěvek od Kamil Toman: Jako kdyz ctu vlastni myslenky :-) u nas je problem vysledovan tak, ze kdyz dojede mycka (napojena k sifonu drezu) tak se to "ucpe", po nejake dobe se to "uvolni" a po mycce zase "ucpe". Drez HT 50 vede kolmo dolu metr a pul do KG 110, sifon cisty, nikde nic, i to…
Zdravím, má prosím někdo zkušenosti s mikroelektrárnou, případně kde si pořídit sestavu?
Vyberte způsob sdílení