Poslední příspěvek od Stanislav Kormanec: Můžete přesněji popsat jak máte provedeny rozvody vody v bytě? Z vašeho popisu vyznívá, že máte do bytu přivedenu 2 x studenou vodu (zvlášť kuchyň a zvlášť koupelna) a teplou vodu snad ani nemáte.
Poslední příspěvek od Jakub Šafanda: Pokud je to ale dáno historicky, proč před pár lety taková úložiště vznikala? Spíš mám dojem, že na ERU se někd šprajcl a začal dělat schválnosti.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Vycházel jsem z uspořádání krovu podle obrázku starého domu jak se to dělalo dříve. Takovýto dům jsem před rokem zlikvidoval, viz fotka. Nicméně k vašemu dotazu. Oblepovat dřevo polystyrenem zevnitř je špatně podle mého názoru a zkušeností (spíše oblepovat z venkovní). Vznikne tam velký teplotní…
Poslední příspěvek od xxx xxx: Ahojte lidi. Tak po cca 4 mesicich alchymie, pokusu a omylu, po case i bezradnosti, produkuji podle me pelety ve skvelem mnozstvi. Jak sem uvadel, moje surovina - drtim smrkove odpadni drevo, vlhkost cca 7-8 %. Nasel jsem uplnou nahodou chlapika, zabyval se vybrusovanim direk v matricich. Po 4.…
Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: U nás - 75361 - údržbu přípojky Gasnet dělá - viděl jsem jejich pracovníky jak kontrolují detektory? zda z potrubí mezi hl. větví a mým antoníčkem neuniká plyn.
Poslední příspěvek od Arny: No jde o to, zda fixovat a na jak dlouho....chápu, že něco predikovat je těžké, ale....
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Přilepit
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Váš dům vyžaduje poměrně velký krov a tam už by se více hodil vazníkový typ nebo se stolicí. Ovšem záleží na konstrukci stropu a poloze nosných příček. Odhaduji sklon u toho krovu na 25°a to má dopad na vzrůst vodorovných sil a to jak ve vrcholu, tak v patě krokví. Typ vazby na vašem výkresu můžou…
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Od které doby je potřeba na bytová topidla s výměníkem mít revizi? Vím jenom o povinnosti u ktolů 10 až 300kW.
Poslední příspěvek od Radek Čermák: Dobrý den, řeším obdobný problém. Chtěl bych začít stavit všechno by bylo schváleno, ale zóna je v ochranném vodním pásmu II . Už si vůbec nevím rady. Je to nějaký ten rok co jste sem psal. Kdyby jste si všiml tohoto dotazu tak mě kontaktujte na maila a ja bych Vám pak zavolal jestli jste to…
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Nejprve si musíte zjistit, zda do prostoru cca 2.5x1.2m lze umístit a zapojit AK. Já o tom dost pochybuji
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Jsem zvědavý kolik chudáků se zase chytí na ty jejich reklamy. Můj dojem, že fungují ze záloh a musí se to PO.... Půjdou do konkurzu jako Malina a bude po ptákách.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Taktéž mám zkušenost, kde přeplátovaná hydroizolace byla s rozdílem cca 0,8 cm. Hlavně tam kde ležely až 3 vrstvy přes sebe. Nejedná se tedy přímo o kamínky ale poměrně malé plochy a tedy hrubý nepoměr mezi plochou EPS desky a dosedovou plochou. Všechno jsem roval maltou, hrubým zubem lepící…
Poslední příspěvek od David Ryba: Moc děkuji za zajímavý nápad. Naštěstí nejsem v pozici, kde by se ode mě očekávala velká dávka originality. S investorem jsem si vyjasnili, že by interiér měl být co nejjednodušší, aby v kontrastu vynikla ty auta. Proto ještě stále doufám v řešení, které vnitřní zeď nebude zahrnovat (což v…
HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Využijte této skvělé nabídky finanční půjčky od 50 000 Kč do 2 900 000 Kč s dobou splácení až 360 měsíců s možností předčasného splacení bez navýšení. Vyčerpání celého úvěru včetně výběru finančních prostředků do 24 hodin. Zaručuji profesionální a rychlé jednání.…
Vyberte způsob sdílení