Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
182 021 příspěvků, nejnovější včera

Vytápění
305 781 příspěvků, nejnovější včera

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 758 příspěvků, nejnovější včera

Voda, kanalizace, koupelny
27 378 příspěvků, nejnovější před 42 minutami

Obnovitelné zdroje energie
59 578 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Elektrotechnika
11 502 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 779 příspěvků, nejnovější před 8 týdny

Nezařazené
1 609 příspěvků, nejnovější před 4 týdny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Sprchový kout

Poslední příspěvek od Ivan K.: ano, v strede sprchaca bola poskodena hydroizolacia pri odtoku, este stary asfaltovy pas bol zle napojeny/spojeny s plast.odtokom "gulickou" toto uz podla foto vyzera na riadnu fuserinu , nebol ten beton ci lepidlo mokre ? ale kazdopadne klasicka chyba, obklat treba potiahnut az po…

Má někdo zkušenost s firmou 81 klima a.s.? (www.81heat.cz)

Poslední příspěvek od True Winner: Montáž proběhla v termínu, klima funguje jak má. Montáž bez výhrad. Po domluvě bude dodán wifi modul, komunikace v pohodě. Klima za 1,5h práce ready.

Topení klimatizací

Poslední příspěvek od Filip Pátek: Ja mam na chalupe v provozu Fujitsu. Zimni provoz je na zhruba 25%-30% toho, co mne stal provoz na olejovych primotopech pred tim. Diky dobre dispozici jednotka vytopi obyvak, kuchyn, chodbu i koupelnu. Do podkrovi se teplo trochu dostane, ale malo, tam je primotop na dotopeni v pripade potreby.…

Nabízím úplně nový plynový kotel Brothe heizung WGB-K EVO 20/28 i

Poslední příspěvek od Sally061306: Pardon myslel jsem, že tady lze vkládat inzeráty. Je tady více lidí z oboru, tak jsem doufal, že se to tady ujme. Na bazoši jsem samozřejmě inzeroval.

KROV

Poslední příspěvek od Michal Tomek: Dobrý den, 732 874 972

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Honza Jícha: Díky za info do diskuze. Někdy je potřeba ihned neplašit, a počkat. Za den, či dva zkusit včechno vypnout a postupně vše nahodit zpět. A ještě upřesnění, psali jsme zde o aktualizaci systému, na verzi 2.3.5689, a Vy píšete o aktualizaci BMS (poslední verze je 5615). Ta ale vyšla již před delší…

Vodorovná kabeláž v nosní zdi

Poslední příspěvek od ACEOF ACES: To jste napsal vy, že není problém určit přírůstek napětí a mimoosové zatížení. Já jsem napsal, že vodorovná drážka do nosné zdi může být nebezpečná.

Náhrada kondenzátoru

Poslední příspěvek od ACEOF ACES: 1 uF na 400V~ nebo 450V~ střídavých

Zkušenosti z Blaze Natural Plus 17 a 25

Poslední příspěvek od Zdeněk Mička: Mám kotel BLAZE NATURAL PLUS 17 druhým rokem a po získaných zkušenostech s topením eko briket můžu hodnotit: 1.výměnou za starý kotel mě zůstal (2x400 l) akumulační zásobník přes, který reguluji teplou vodu do radiátorů od 40 do 50 °C trojcestným ventilem 2.topím non-stop konec září-začátek…

zaklopení stropních trámu sadrokartonem

Poslední příspěvek od Jan Janda: Dobrý den, mohu se zeptat, jak hodnotíte navržené řešení s odstupem času? Budu v blízké době realizovat něco podobného a rád si nechám poradit od někoho, kdo už s tím má zkušenost. Klidně piště na mail …. Děkuji.

Demontáž zarezlého kohoutku v uvolněné nástěnce pod dlažbou

Poslední příspěvek od Pavel Hofman: Tak nakonec jsem několik týdnů pravidelně napouštěl závit nástěnky WDčkem a podařilo se baterii povolit bez utržení nástěnky od trubky. Vysekal jsem lepidlo kolem nástěnky úzkým majzlíkem, vyškrabal je z drážky a zaplnil drážku čerstvou chemickou kotvou (aplikační trubičkou zploštělou a ohnutou…

Demontáž starého kovového odpadu s páčkou v porcelánovém umyvadle?

Zdravím, potřebuji odmontovat starý kovový odpad s páčkou v porcelánovém umyvadle, abych jej mohl zaměnit za nový click-clack (+ nová baterie) - viz obrazky. Předpokládám, že horní a dolní díl jsou sešroubované velkým závitem na těle odpadu, kov na kov, jako to má ten nový click-clack. Naštěstí…

Je potřeba ele revize ? Klimatizace byt single split SBD

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Klimu nemůže zapojovat kdokoliv.Musí mít certifikaci pro nakládání s chladivy. A jak jsem uváděl,čez vyžaduje revizi.

Skladba stěn

Poslední příspěvek od jiří haberle: dobrý den

změna barvy plastových oken

Poslední příspěvek od Martina Boušová: Dobrý den, pane Opravile. Chtěla bych se zeptat, jestli by jste udělal přelep renovační fólie na francouzské dveře na Praze -východ ? děkuji za odpověď Boušová 777 169 965

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.