Poslední příspěvek od Miroslav Hogen: Opravdu bych nerad, aby mi spadla střecha časem na hlavu.
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Podle mého názoru je to problém dvojitého sifonu. Vyzkoušejte, jak to bude fungovat, pokud tu flexi hadici zvednete do roviny. Pokud to pomůže, tak ji vyhoďte a nahraďte ji normální trubkou, která bude rovna od sifonu k odpadu.
Poslední příspěvek od Aleš Bobek: Nyní jsem ve fázi přechodu od Quantumu k Tedomu. Quantum má poplatek 5tis, s ohledem na ceny by se to mělo vyplatit. Snad :))
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zajímavý pohled ale ty baterie nevydrží "100 let", budou se muset likvidovat. Samozřejmě nevím kolik taková "hromada baterií" stojí vyrobit a kolik stojí výstavba takového areálu kde budou uloženy a jak nákladná je recyklace případně co to dělá se střídavým proudem.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Aby se kompenzoval malý přínos zdí, tak věnovat více pozornosti, případně peněž na izolaci podlah, případně základů pokud to jde, izolace stropu, lepší okna a samozřejmě větrání s rekuperací. Tím bylo míněno "komplexněji".
Poslední příspěvek od xxx xxx: No, staci nemit linou hubu a obejit firmy. By jste se divil kolik firem bojuje s odpadem, nebo plati za odvoz pouzitelneho dreva...
Poslední příspěvek od Robert Hejda: to je ta odpověď co jsem hledal...takže zpětné klapky řešit nemusím...děkuji moc.
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Tak než dostavím domky a stále kosit zdarma trávu,tak atˇ je z toho aspoň něco.
Zdravím, prosím o radu jak postupovat při vodorovné hydroizolaci mezi zákl. deskou a stěnou ze ztraceného bednění. V desce jsou již zabetonovány roxory viz foto. Stěna ze ztrac. bednění bude v terenu. Děkuji za komentáře.
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: V době opětovného znárodňování budou mí zákazníci rádi aspoň za těch 80 korun denně.
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Zmiňoval jsem se o rozvodu v horské chatě, kde to funguje již deset let a nic se jim nepřihodilo.
Poslední příspěvek od Luďek Horák: Zdravím,mám BH 18,tedy o třetinu menší spalovací komora a vytápím 240 m2 na 24-25 st.V radiátorech ca 200-240 l.vody.Topím z 95ti procent štěpkou (doba hoření ca 2-2.40 hod.)na vrch 3 polena a nahřeje to barák též 2 patra + sklep a ještě 160l boiler a 1000l Aku ca na 60 st.a dům je nezateplen.Můj…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Sporákové plotýnky jsou široký pojem. Upřesněte.
Poslední příspěvek od Harry Minduton: Ještě vyčkávám. Počkám do července. Buď zůstanu u epet, ale za nižší cenu (počítám, že slezou ještě pod těch 1449 Kč/MWh) a nebo přejdu k eonu (tam počítám, že z těch 1650 Kč/MWh taky ještě slezou dolů). Mně stačí tou změnou chytnout zimu (od 1. listopadu 2023), nepotřebuji přecházet hned.…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Dá se to udělat jako pohledové. Buď zakrýt plastové trubky nerezovým plechem, to jsem měl dříve. Pak jsem to předělal na plast a digestoř vedl jinudy. Digestoř moc špinila potrubí a hučela. Dnes jde digestoř nejkratší cestou ven přes zeď. Ventilátor je ve zdi a mezi "lapákem" digestoře…
Vyberte způsob sdílení