Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
172 559 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Vytápění
272 029 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
28 472 příspěvků, nejnovější před 12 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
24 143 příspěvků, nejnovější před 18 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
55 258 příspěvků, nejnovější před 5 hodinami

Elektrotechnika
10 460 příspěvků, nejnovější před 24 dny

Ceny a dodavatelé energií
4 966 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Nezařazené
599 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Střecha na přístavbu

Dobrý den, obnovuji přístavbu u domu a protože všechny firmy v okolí nemají čas chci si střechu udělat sám. Viděl bych to na jednoduchou střechu na kterou dám plechovou krytinu jako je na domě. Můžete mi poradit jaké trámy a fošny použít na střechu? Nová stěna je 30 cm široká. Přikládám obrázek.…

Průtok dešťové vody skrz balkon do místnosti pod

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Jako protikluz lze položit venkovní koberec,nejlevnější řešení.

POKUTA ZA PŘETOKY DO SÍTĚ V DOBĚ MONTÁŽE FVE

Poslední příspěvek od Harry Minduton: Teď už to není PPP ("První paralelní připojení"), ale UPOS ("Umožnění provozu pro ověření souladu") a UTP ("Umožnění trvalého provozu").

Vytápění v rekonstruovaném RD

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Naopak,počtům na rozdíl od tebe rozumím velice dobře. Zaplatil jsem za nic neříkající barevný obrázek tisíce. Pokud k tomu nic věcného nemáš,dobrou noc.

Cena plynu - jak se bude dál vyvíjet

Poslední příspěvek od Radek Mašín: Mohu se zeptat u kterého obchodníka?

Vyspravení stropu + zateplení půdy staršího RD

Poslední příspěvek od Jakub Zalcik: OK, díky za info. O potřebě tlustší izolace jsem slyšel, mrknu na to, jinak SDK nepovažuji za parotěsný materiál. Právě ta varianta 2 mi byla doporučena stavařem z okolí a moc se mi nezdá. Také jsem nakloněn variantě klasicky trámek + napříč prkna. Jen nevím zda na to dát SDK z pohledové strany a…

Jak teď s elektřinou a plynem (léto 2023)

Poslední příspěvek od Pavel Nowak: Plyn se podařilo zafixovat na 12 měsíců: 1490 Kč/MWh Další rok cena asi spadne ...

Protherm tiger

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Jo to mate stary typ kde jeste nebyl nerez, jaky mate tlak vody v topeni? Jinak 7roku je docela malo, cekal bych ze se prestali vyrabet vyrazne dyl ale je to mozny

Jaké jsou zkušenosti s termoizolačními nátěry?

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Běžný ale předražený nátěr.

Může mi do odkouření pršet??

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Nevím jak se dá voda "odvézt" ze sání. To by pak znamenalo falešné nasávání vzduchu tímto otvorem. Ten váš případ se musí vyřešit a to například tak, že se otevře vnitřek kotle a na střeše se bude konvicí sprchovat povrch trubky a část střechy aby se příčina objevila nebo ne, navíc…

Je možné (bez sankce) změnit produkt u smlouvy zhruba měsíc staré?

Poslední příspěvek od Vojtěch Bílek: Děkuji za potvrzení toho, co jsem si myslel (už jsem to někde v poslední době v tomto duchu četl - možná jako něčí příspěvek v nějaké diskuzi, ale informací je přespříliš a potom si ani nejsme jistí, jestli se jen takto domníváme my nebo příp. ten od koho jsme informaci zhlédli nebo je to skutečná…

Sestava čerpadla vrtu

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: hned za čerpadlo

Peletový kotel Easypell

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Kotel neznám, ale chci upozornit na potřebu dostupnosti servisu. Je to přeci jenom zařízení trochu složitější a servis může být nedostupný a nebo drahý.

Odpad v kuchyni jednou odtéká, jednou ne

Poslední příspěvek od Kamil Toman: Jako kdyz ctu vlastni myslenky :-) u nas je problem vysledovan tak, ze kdyz dojede mycka (napojena k sifonu drezu) tak se to "ucpe", po nejake dobe se to "uvolni" a po mycce zase "ucpe". Drez HT 50 vede kolmo dolu metr a pul do KG 110, sifon cisty, nikde nic, i to…

Mikroelektrárna

Zdravím, má prosím někdo zkušenosti s mikroelektrárnou, případně kde si pořídit sestavu?

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.