Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 347 příspěvků, nejnovější před hodinou

Vytápění
284 865 příspěvků, nejnovější před 15 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 057 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 320 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Obnovitelné zdroje energie
57 364 příspěvků, nejnovější před 5 minutami

Elektrotechnika
10 686 příspěvků, nejnovější před 6 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 366 příspěvků, nejnovější před 10 dny

Nezařazené
1 139 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Tarif elektrina pro solary od CEZ

Poslední příspěvek od Tomáš Hluštík: To plánování je směšné pro vás, protože zrovna máte technicky a ekonomicky nesmyslný tarif, kdy od vás dodavatel vezme v létě absolutně bezcennou kilowatthodinu a započítá vám ji třeba v zimě v době, kdy na trhu stojí třeba i 20 korun. Ale to není vaše chyba, "hloupý kdo dává, hloupější, kdo…

Jak udělat krátký okruh pro ohřev kotle na pevná paliva při otevřené expanzi

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Musíte poptat firmy v okolí. Netuším, zda firmy mají a ještě používají autogen. Já to doma řešil elektrickou svářečkou. Jenže já jsem otevřenou expanzi i samotíž zrušil a tak stačilo jen navařit šroubení na 1" průměr a zbytek se dělal v mědi. Pokud si projdete diskuzi na energoportálu, tak…

Teplovzdušné rozvody z krbové vložky

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Můžte to od ruky skicnout jak to asi vypadá tedy ty rozvody?

Bolest hlavy a pálení oči v RD

Poslední příspěvek od František Hubáček: Něco tam je...klidně se stavte...kdo chcete.

Dakon unical DUA

Poslední příspěvek od Martin Kotel: Co udělá kotel když mu čidlo ukáže teplotu topné vody pod 5 stupňů?

Prosím poraďte - kotel Vaillant, termoregulátor Vaillant VRT350

Poslední příspěvek od Ivan K.: ok. drzim palce nech co naskor pridu, dajte potom vediet, ako to dopadlo a kde bola zavada

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Petr Rousek: Tady je dlouhé vlákno, kde jsme vypínání přetoků řešili: https://forum.tzb-info.cz/147007-asymetr…

K na dřevo + 3x AKU - zapojení

Poslední příspěvek od Bohdan Truska: Koukal jsem na google a máte pravdu, zase jsem chytřejší.

Externí řízení klimatizace/řízení výkonu klimatizace

Poslední příspěvek od Libor Růžek: Koupil jsem si klimu s wi-fi modulem. Takže ji můžu přes wi-fi ovládat. Teda zatím jsem neměl čas se tomu zavěnovat - abych ji řídil z Raspbery. Zatím jsem ji ovládal vzdáleně přes mobil (když bylo hodně vedro, tak jsem z práce navolil, aby chladila na nějakou teplotu třeba už 2h před příjezdem…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Petr Hanzal: Dokud se budou prodávat kotle Atmos a lidé je budou používat a tento web bude existovat, tak si myslím, že bude toto diskusní téma existovat klidně dalších 10 let.

CEZ vypověděl produkt Elektřina pro soláry z důvodu výrobního EAN (bez licence).

Poslední příspěvek od Pavel Janeček: Podle mě k žádnému soudu nedošlo.

Protekajici komin novostavby

Poslední příspěvek od Lukáš Hájek: Dekuji moc za dosavadni rady. Strisku necham urcite letos na podzim nainstalovat, to je to nejmensi. A zasilam slibene fotky. Fakt se mi zda, ze oplechovani je OK, ze to kolem otvoru pro komin neproteka

Elektrocentrála

Poslední příspěvek od Petr Vanek: Dobry den, asi s tim neni problem pokud je elektroinstalace relativne nova a podle platnych norem. Tj. minimalne 3vodicove okruhy jak svetel tak zasuvek (L+N+PE) k tomu 5vodicove 3F zasuvky (3xL+N+PE) tak bych v tom nevidel problem. Samozrejme je nutne provest prepojeni na vstupu objektu tj.…

Externí řízení starého NIBE Split ACVM

Dobrý den, snažím se vyřešit natápění extra teplé vody + zvýšení topné křivky při nízké ceně na SPOTU, např. nyní je cena 0 Kč/kwh par hodin (+distribuce). Servisák z NIBE byl mimo a nevěděl nic, na e-mail reagují tak stroze, že nemám energii se stále doprošovat. Tak pátrám po tom jak si to…

Malá FV elektrárna

Poslední příspěvek od Růžena Petruchová: Dobré den pane Nováku. Máte opět pravdu, 1f FVE byla z naší strany asi špatné rozhodnutí, 3f by pro nás byla výhodnější. Ale co už s tím, už to je hotové.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.