Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 347 příspěvků, nejnovější před 2 hodinami

Vytápění
284 868 příspěvků, nejnovější před 37 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 057 příspěvků, nejnovější před 4 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 320 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Obnovitelné zdroje energie
57 372 příspěvků, nejnovější před 5 minutami

Elektrotechnika
10 686 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 366 příspěvků, nejnovější před 10 dny

Nezařazené
1 139 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Tarif elektrina pro solary od CEZ

Poslední příspěvek od Jakub Šafanda: Nevím jak u e-on ale u CEZ rozhodně neplatí, že se vyplatí vždy. Tarif elektřina pro solaru má o něco vyšší cenu ale hlavně se platí fizni poplatky a ty vám při malém ukládání zdraží elektřinu tak, že je lepší VB nemít.

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od MUDr.Martin Pavlíček: Je to čím dál tím jednodušší ... kouknu na to ... díky

Teplovzdušné rozvody z krbové vložky

Poslední příspěvek od Štěpán Filip: Ty 3 označené na nákresu místo teplého proudění, nasávají vzduch. Jsou tepelně izolované, výškový rozdíl je do 2m

Jak udělat krátký okruh pro ohřev kotle na pevná paliva při otevřené expanzi

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Musíte poptat firmy v okolí. Netuším, zda firmy mají a ještě používají autogen. Já to doma řešil elektrickou svářečkou. Jenže já jsem otevřenou expanzi i samotíž zrušil a tak stačilo jen navařit šroubení na 1" průměr a zbytek se dělal v mědi. Pokud si projdete diskuzi na energoportálu, tak…

Bolest hlavy a pálení oči v RD

Poslední příspěvek od František Hubáček: Něco tam je...klidně se stavte...kdo chcete.

Dakon unical DUA

Poslední příspěvek od Martin Kotel: Co udělá kotel když mu čidlo ukáže teplotu topné vody pod 5 stupňů?

Prosím poraďte - kotel Vaillant, termoregulátor Vaillant VRT350

Poslední příspěvek od Ivan K.: ok. drzim palce nech co naskor pridu, dajte potom vediet, ako to dopadlo a kde bola zavada

K na dřevo + 3x AKU - zapojení

Poslední příspěvek od Bohdan Truska: Koukal jsem na google a máte pravdu, zase jsem chytřejší.

Externí řízení klimatizace/řízení výkonu klimatizace

Poslední příspěvek od Libor Růžek: Koupil jsem si klimu s wi-fi modulem. Takže ji můžu přes wi-fi ovládat. Teda zatím jsem neměl čas se tomu zavěnovat - abych ji řídil z Raspbery. Zatím jsem ji ovládal vzdáleně přes mobil (když bylo hodně vedro, tak jsem z práce navolil, aby chladila na nějakou teplotu třeba už 2h před příjezdem…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Petr Hanzal: Dokud se budou prodávat kotle Atmos a lidé je budou používat a tento web bude existovat, tak si myslím, že bude toto diskusní téma existovat klidně dalších 10 let.

CEZ vypověděl produkt Elektřina pro soláry z důvodu výrobního EAN (bez licence).

Poslední příspěvek od Pavel Janeček: Podle mě k žádnému soudu nedošlo.

Protekajici komin novostavby

Poslední příspěvek od Lukáš Hájek: Dekuji moc za dosavadni rady. Strisku necham urcite letos na podzim nainstalovat, to je to nejmensi. A zasilam slibene fotky. Fakt se mi zda, ze oplechovani je OK, ze to kolem otvoru pro komin neproteka

Elektrocentrála

Poslední příspěvek od Petr Vanek: Dobry den, asi s tim neni problem pokud je elektroinstalace relativne nova a podle platnych norem. Tj. minimalne 3vodicove okruhy jak svetel tak zasuvek (L+N+PE) k tomu 5vodicove 3F zasuvky (3xL+N+PE) tak bych v tom nevidel problem. Samozrejme je nutne provest prepojeni na vstupu objektu tj.…

Externí řízení starého NIBE Split ACVM

Dobrý den, snažím se vyřešit natápění extra teplé vody + zvýšení topné křivky při nízké ceně na SPOTU, např. nyní je cena 0 Kč/kwh par hodin (+distribuce). Servisák z NIBE byl mimo a nevěděl nic, na e-mail reagují tak stroze, že nemám energii se stále doprošovat. Tak pátrám po tom jak si to…

Malá FV elektrárna

Poslední příspěvek od Růžena Petruchová: Dobré den pane Nováku. Máte opět pravdu, 1f FVE byla z naší strany asi špatné rozhodnutí, 3f by pro nás byla výhodnější. Ale co už s tím, už to je hotové.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.