Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Naprosto s tebou souhlasím,kdy po koupeli se dodá z teplé vody do místnosti energie,kterou většina lidí vyvětrá.
Máme samotížný okruh topení, 300 l glycerínu v topení, čerpadlo ochozem. Chceme k tomu připojit peletový kotel paralelně, že budeme kombinovat vytápění. Topenář nám řekl, že jej napojí přes deskový výměník se zachováním původního systému. Asi bude nutné mít dvě čerpadla, jedno na stávajícím a…
Poslední příspěvek od Jan Němec: proberte s dodavatelem střídače jaké má výstupni možnosti, v kolika stupních. pokud zapnete zpytečně větší spirálu, může se stát, že vám za chvíli spadne přetok na nulu a spirála pojede ze sítě.. a to asi nechcete. ohřívat 750 litrů kvůli 100 l bojleru je trochu luxus..
Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Jaká povrchová úprava toho zastropení je čistě na Vás. Pokud se Vám líbí palubky, tak to taky není problém. Je samozřejmě mnoho možností. Osobně bych zřejmě namontoval napříč uzší strany trámky. Na to parotěsku, latě podlepené vrutotěsnou páskou a navrch SDK nebo palubky. Kam dávat parotěsku…
Poslední příspěvek od Juraj Rojko: Ano, proto jsem také psal, že to neznamená, že žádnou pokutu vyměřit nelze. Proto je víc než rozumné dodržovat předepsané postupy a připojit FVE k sítí až je vše hotovo i papírově. Ovšem nejčastější bývá právě pokuta za překročení rezervovaného výkonu a ta se bez patřičného měření vyměřuje složitě.
Poslední příspěvek od Katka Nová: OMYL
Poslední příspěvek od Matěj Kopecký: Díky dohledal jsem. pro info: strana 41 v závazných pokynech pro dotaci... kapitola 7
Zdravím, letos mě čeká první zima s kotlem na tuhá paliva a rád bych se připravil již před začátkem sezony. Mám starý kotel viadrus u26 5ti článek, s novými rozvody vody a celkově 11 radiátory. U kotle mám expanzní nádobu. Kotelna je v přízemí, nad kotelnou ještě 1 patro. posledně, když jsem…
Dobrý den, chtěl bych se poradit s tvarem krovu pro přístavbu. Jedná se o nepravidelnou verandu. červeně zdivo do výšky 2,5 m, přistavěno k obvodové zdi baráku. Výška horní pozednice na baráku cca o 25 cm nad věncem přístavby. Spád tedy 25 cm. Jedná se mi o to napojení v levo, tedy jehlanu .…
Poslední příspěvek od Josef Tuček: Dobrý den, v půlce bude koupelna a v druhé technická místnost. Plánuji jako strop sádrokarton. Samozřejmě střechu chci zateplit.
Poslední příspěvek od Zdeněk Barták: Trochu děláte z komára velblouda. Důležité je kam jsou okna určena, zasklení (kvůli profilům) atd. Potom se dá teprve začít vybírat. I místo dodávky je důležité kvůli montáži. Místní firmy nebo od dodavatele. A nemyslete si, že zde není rozdíl.
Poslední příspěvek od Marek K: Tohle hádání vzduchu a podtlaku byl taky jeden směr, kterým jsem přemýšlel, ale tím to nebylo. Nakonec opravdu došlo na 5m instalatérské pero, které šlo do staré trubky, a pořád šlo, a dál, a dál, nenarazil jsem na žádnou pořádnou ucpávku. Vytáhl jsem jej, na konci namotaná trocha bordelu…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Jako protikluz lze položit venkovní koberec,nejlevnější řešení.
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Naopak,počtům na rozdíl od tebe rozumím velice dobře. Zaplatil jsem za nic neříkající barevný obrázek tisíce. Pokud k tomu nic věcného nemáš,dobrou noc.
Poslední příspěvek od Pavel Nowak: Plyn se podařilo zafixovat na 12 měsíců: 1490 Kč/MWh Další rok cena asi spadne ...
Vyberte způsob sdílení