Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 432 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Vytápění
289 431 příspěvků, nejnovější před 21 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 274 příspěvků, nejnovější před 6 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 775 příspěvků, nejnovější před 6 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 650 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Elektrotechnika
10 820 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 442 příspěvků, nejnovější před 20 hodinami

Nezařazené
1 192 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Vhodný termostat pro kondenzační kotel.

Poslední příspěvek od Sinisa Cvjeticanin: Děkuji za odpověď. Ten návod mám. Zajímá mě, zda když připojím MiSet ke kotli, mám vstoupit do servisního režimu nebo to kotel pozná sám. Další otázky se pravděpodobně objeví později, to by byl začátek. Taky by mě zajímalo, jestli je v nastavení chorvatština?

Kotel ROJEK TKA25 -příliš dávkuje, nedohořené uhlî, nereaguje na prodlevu přikládání podavače.

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: U PIDu řídíte kotel korekcemi podavače a ventilátoru = provozní režim a v útlumu je nutné také nastavit vhodně parametry. Parametry v servisním menu neměnte. ps: pokud jsou problémy - je nutné mít čistý hořák, kotel, kouřovod a komín a přitmelen rošt a až poté měnit nastavení ;-)

kotol stráca tlak

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jakmile jde z ventilku voda tak je poškozená membrána. Aby voda kapala z ventilu pro bojler tak musí být ventil funkční většinou je pojistný ventil sloučený se zpětným ventilem a jakmile ten zpětný ventil netěsní tak tlak při ohřevu TUV nestoupá a poj. ventil nemá důvod odpouštět vodu. Většinou se…

Dakon fb2

Poslední příspěvek od Ivo Šubrt: Ani to není žádná sláva. Nevíme, co dalšího u regulátoru není. Za sedm T složím sestavu ŘJ včetně čidla spalin, čidla zpátečky a venkovního čidla pro ovládání ekvitermou. Vše přes jednu ŘJ bez dalších modulů.

Hořák pv20b

Poslední příspěvek od Patrik Kaválek: A jinak díky moc.

Nefunkční zapalování

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jestli máte nějaké základní znalosti v elektrice tak je třeba proměřit napětí na svorkách tělesa při zapalování a třeba i změřit odpor odpojeného tělesa zda není vadné.

PADÁNÍ VODY Z POTRUBÍ

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Chtěl jsem vědět jak je hladina vody od horního konce PE trubky. Při dlouhých svislých potrubích by mělo být více zpětných klapek. Ty vaše pravděpodobně můžou propouštět. Kdyby po hladinu bylo např. 75 m, tak dole je tlak 7,5 baru. Když to uzvřete nahoře a uteče jenom litr vody, tak se okamžitě…

Nilan Compact - efektivita? marketing?

Poslední příspěvek od Roman Novák: Já Vám na to řeknu jen, že kdyby jste těch 150 tisíc navíc investoval třeba do FVE tak dosáhnte daleko větší úspory než investicí do kompaktu. S tím kompaktem proti této technologii ušetříte jen zlomeček. Jakákoli další investice do podobných technologií spořící energii je vysoce ztrátová.…

Rekonstrukce podlahy

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Taky nemám s vinylem zkušenosti ale s plovoucími podlahami ano. Mám mirelon asi 2 až 3 mm ale laminát 8 mm. Ta mezivložka se dává proto aby se vyrovaly výstupky od hlav šroubů nebo jiné ojedinělé výstupky a jsou povoleny do 1,5 mm (tvrdil mne to podlahář a kontroloval šablonou, co bylo více…

Odvětrání iglů

Dobrý den, Plánuji ve svém domě odvětrání podlahy pomocí iglů systému a nejsem si jistý jak situovat otvory pro nasávání a výdech vzduchu. Distributor mi tvrdí že sání v úrovni iglů na severní straně, výdechy na jihu ale leckde jsem se dočetl že to má být naopak. Tak kde je pravda?

Protherm Panter 24KTO-chybové hlášení F-72

Poslední příspěvek od Robert Matejka: Tie otvory pre kondenzátory na doske Lev kko 18 nie sú tiež prekovené, teda od výroby dosky prepojené ?

Vzdálenost střešních oken od komínu

Poslední příspěvek od Jan Němec: ty vzdálenosti máte správně, pokud tam nechcete otvírací okno, dejte tam fixní a máte po problému. jinak dodržet. radši řešit se stavařem projektantem. neznám všechny souvislosti, a nejsem stavař. Norma je jasná.

existuje dodavatel spotové elektřiny bez Ceny za služby obchodu?

Poslední příspěvek od Michal Kadlec: tomu moc nerozumím ,co máte na mysli

Zděná nádrž na dešťovku ve sklepě (1.pp)

Poslední příspěvek od Jan Němec: no základní problém může být únosnost, protože při výšce vody 1,7m máte tlak na podlahu 1,7t/m2.. a to je hodně přes limity bytových staveb, tam se počítá tak 0,4t/m2.

Jak protáhnout trubky

Poslední příspěvek od Jan Němec: základní info které nevidím, je dimenze toho kopoflexu.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.