Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 155 příspěvků, nejnovější před hodinou

Vytápění
287 700 příspěvků, nejnovější před 5 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 240 příspěvků, nejnovější před 4 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 664 příspěvků, nejnovější včera

Obnovitelné zdroje energie
57 622 příspěvků, nejnovější před 18 minutami

Elektrotechnika
10 800 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 409 příspěvků, nejnovější před 4 dny

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 15 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Protizámrzná dunkce

Poslední příspěvek od Radek Procházka: vypinatelna zasuvka?

Photerm RAY 9 K

Poslední příspěvek od Ivan K.: nemate za co, ono toto nie je "zasah" do kotla pre kutila ani laika

Bakterie

Poslední příspěvek od Katka Nová: Dobíjení bakterií? Legionella nebo jakých? A ještě k tomu v zimě? :-)) :-)) :-))

praskání/bouchání v topení

Dobrý den, Mám dlouhodobý problém s boucháním v topení během topných sezón, bydlím v paneláku ve 2. patře ze tří, vytápění je dálkové. Rány se ozývají v ložnici ze stoupaček za zdí, rány nejsou nepřetržité, ale pravidelné, např. 30-40 minut je klid, pak to začne bouchat tak 20-30 minut rána…

Rekonstrukce podlahy bez podkladního betonu

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Větší předpoklad je že vlhkost půjde zespoda nahoru. Z vrchu by šla jenom když si vyplavíte byt.

SDK/Fermacell pod obklad v koupelně?

Poslední příspěvek od Anela Svepomoci: Oblozte to konstrukcni deskou: nenasákavé, povrchově upravené XPS, které jsou oboustranně pokryté speciální maltou vyztuženou sklotextilní armovací mřížkou. Daji se rovnou obkladat, maji ruzne tloustky. My z nich delali cely sprchovy kout.

Rekonstrukce / stavba nového domu

Poslední příspěvek od Filip Patek: Pokud se urednici na urade stavi na zadni a vykladaji si zakon po svem, je lepsi se poradit s advokatem. Verte mi, vyplati se to.

tepelné čerpadlo zubadan

Mám uvedené čerpadlo, které vydává, podle mne, více hluku než by mělo. Rád bych to konzultoval s někým, kdo toto čerpadlo provozuje, nejraději bych se přijel podívat. Pokud někdo na tento příspěvek narazí a bude ochoten dát mi vědět, budu rád za pomoc (řeším reklamaci). Nechci jet třeba do…

Vytápění a příprava TUV pomocí TČ a solárních kolektorů

Poslední příspěvek od Pavel Žalud: Počet výstupů je stejný jen u 300l LMT je nerezový výměník až do spodku nádrže a tudíž Vám na TČ nebude stíhat teplotu neboť topení to strhne na sebe. To samé můžete mít 3V a stejně se objem Aku nebude dobře stratifikovat. Hlavně vývod pro topení musí být pod vývodem teple z 3v v režimu topení mě…

Vytápění RD

Poslední příspěvek od Ivan K.: "provoz" moooozno ano (aj to by som bral s rezervou), ale urcite nie vykon ,

Rošt z latí

Dobrý den, mám KVH late 40x60 a chtel bych z nich udělat rost (konstrukci) pro sadrokarton v sikmine. Kotvit late na přímo pres PIR desku do krokve nebo použít přímý závěs/stavěcí třmen? Nemůžu se rozhodnout. Krov je starý přes 20 let. Děkuji

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Lukáš R: Mockrát děkuji za odpověď pane Dítě.

Změna užívání stavby

Poslední příspěvek od Jarda Nezbeda: Tak potom si jen podejte na stavební úřad žádost o "změnu v užívání stavby". A doporučuji si tam nejprve zajít a domluvit se, co všechno máte k žádosti doložit. Protože to může být různé, podle místních podmínek.

Ariston Genus One

Poslední příspěvek od Ivan K.: OK, je na vyrobcovi, ze to v manuali nepopisal jasnejsie, zrozumitelnejsie co sa tyka ekonomiky ohrevu TUV elektrinou, noooo, neviem aky velky zasobnik mate, u nas je 120 l a spotreba plynu v lete je cca.1,2-1,5 a samozrejme sa daju nastavit casy na pripravu TUV a v konecnom dosledku, vas kotol…

Nastavení jazyka ovládání

Poslední příspěvek od Thomas Junglowitz: Dobrý den. Už mate ?

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.