Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
182 386 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Vytápění
306 976 příspěvků, nejnovější před 7 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 802 příspěvků, nejnovější před 20 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
27 533 příspěvků, nejnovější před 14 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
59 785 příspěvků, nejnovější před 16 hodinami

Elektrotechnika
11 570 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 804 příspěvků, nejnovější před 15 hodinami

Nezařazené
1 634 příspěvků, nejnovější před 24 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Izolace potrubí vytápění, SV a TUV v bytovém domě

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je možné, případně jakým vhodným způsobem, doizolovat potrubí topné vody, teplé a studené vody i v problematických místech, zejména v okolí uzavíracích ventilů v suterénu panelového domu. V příloze zasílám fotografie stávajícího stavu. Na…

Plynovy kotel s vrstvenym zasobnikem

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Pro sebe jen z allegra, dále R290 hyundai,midea a její odnože dnes jedu na valachy,tam mám jen daikin tak uvidím,co budou chtít. R32 se doprodává

Výměna dřezové baterie

Hezký den, potřebuji vyměnit dřezovou baterii a bohužel se mi nedaří sundat tu starou, jednak je tam omezený přístup, ale vůbec nemohu přijít na to jak to zespodu rozebrat, je to všechno hrozně napevno a s ničím nejde pohnout. Je to pravděpodobně i domácí výroba, vůbec to nesedí k originálu…

Nejvýhodnější fixovaná cena elektřiny na 1 rok pro roční odběr cca 1 MWh ?

Poslední příspěvek od Stanislav Vinklárek: Změnu sazby jsem právě provedl v čez-online. Video k tematu: https://www.youtube.com/watch?v=PtVKJ7Bb… Kalkulačka: https://www.bezdodavatele.cz/kalkulacka/

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Lukáš Vašátko: Hlavně, že ze už to chodí. Mě už došly nápady.

Suchy vzduch škodí všem a všude.

Poslední příspěvek od Vladimír Harazím: Proč nejsou desky rovné jako karty? Rovnováze vlhkost dřeva neni stálá. Www.drekoma.cz

Výrobce peletového kotle do rekonstrukce RD

Poslední příspěvek od Luboš Vintera: Každému přeji co si zaslouží, nebo vyslouží. Boužel, na světě je to tak, že ne každému je stejně přáno. Život by tak byl moc jednotvárný a nebylo by co skutečně řešit, ani většinou zbytečně diskutovat.

opop h416 eko-u regulátor tahu montáž

Poslední příspěvek od Luboš Vintera: Přečetl bych si pozorně návod ke kotli. Tyto kotle, na rozdíl od starších, pracují se vzduchem trochu jinak. Bývalo zvykem, že kotel měl boční vstupy pro sekundární vzduch a primární ve spodních dvířkách, který také mohl být regulován stejným regulátorem tahu se řetízkem, nebo elektrickým pohonem,…

Lupání v SDK konstrukci při otevření/zavření dveří

Poslední příspěvek od Michal Brzica: Dobrý den, mám stejný problém. Dokázal jste to nějak vyřešit?

Připojení stavební buňky

Poslední příspěvek od Tomáš Novák: Zkontrolujte zda někde není spojen N a Pe dohromady, třeba v nějaké zásuvce v té buňce. Jinak pokud je již pro blém vyřešen, je dobré to jsem napsat. Ať ostatní ví co se stalo, jak vyřešilo.

Sprsun 11,5kw R32 vs R290 od firmy TopKauf recenze

Poslední příspěvek od Karel Hartl: Chtěl bych se jen tak optat pro kamaráda. Slyšel jste něco o hydraulice systému, o anuloidech, akumulačních nádržích. Hlavně musíte to teplo odebrat a při monobloku nejlépe přes kvalitní výměník. Nenapustím si přeci nemrznoucí směs do vnitřního systému. Ale je to každého volba, nejlépe je oslovit…

dakon dua ct 24

Poslední příspěvek od Jan Jarolím: takže: dnes jsem rozdělal levý bok kotle (2 šroubky povolit a vysadit plech nahoru)a vyndal NTC senzor(čidlo) teploty TUV a místo něho jsem dal čidlo z jinýho Dua 24 CK, zadělal bok, otevřel kohout vody do kotle. Pustil jsem teplou vodu do kohoutku a ejhle, kotel najede hořákem do výkonu, pak…

Kotel na tuhá paliva

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Všeobecně se už máme líp,takže se hledá způsob,jak se těch peněz zbavit.

Pronikání nečistot mikrotrhlinami

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Při malování se trhlinky uzavřou. Je to jenom popraskání při vysychání omítky a usazený prach.

Vedení plynu v garážích bytového domu

Poslední příspěvek od Josef Navrkal: Rozvod plynu garážemi bytového domu Pro plynovod platí mimo jiné: - TPG 704 01 Odběrná plynová zařízení … - ČSN EN 1775 Zásobování plynem … V těchto předpisech asi problém nebude. Článek 5.4.11 TPG se o garážích jmenovitě zmiňuje. Dále platí: - ČSN 73 0802 Požární bezpečnost staveb –…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.