Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
177 034 příspěvků, nejnovější před 19 minutami

Vytápění
287 276 příspěvků, nejnovější před 8 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 228 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 609 příspěvků, nejnovější před 15 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 610 příspěvků, nejnovější před 21 hodinami

Elektrotechnika
10 906 příspěvků, nejnovější před 43 minutami

Ceny a dodavatelé energií
5 408 příspěvků, nejnovější před 7 dny

Nezařazené
1 152 příspěvků, nejnovější před 8 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

krbova kamna pro starsi dum

Poslední příspěvek od Filip Patek: Ja mam jako zalozni zdroj tepla prity tusim 15+5. ;-) Sice je prakticky nepouzivame, ale funguji pekne, kdyz se pouziji. TZ mam kolem 10 kW, takze kdyz je treba jen tak solichat. Ucinnost neresim a kdyz se topi, tak drevenymi lisovanymi briketami za par korun.

Zázrak

Poslední příspěvek od Ivan K.: ale my sa nedame, nieco k danej "problematike" https://www.google.sk/url?sa=t&source=we…

Náhlá nízká teplota kotle a vody

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: To, že teplota po zapnutí čerpadla klesne je normální. Vy vytlačíte z rozvodu studenou vodu a postupně jí nahrazujete ohřátou vodou z kotle. Správně byste měl z počátku přivřít přívod teplé do radiátorů a nechat okruh pomalu ohřát, potom teprve průtok teplé víc otevřít. Ventil nemůžete používat v…

Heluz Family 50

Poslední příspěvek od Robin Rosenberg: jenom 11,5 široké zdi? to mi připadá jak domeček z karet :-D oproti 50 cihle mi to přijde nesrovnatelné. a ještě to srovnaní cihla vs vpc. cihla je předsi pevnější než taková křída.

Příčka/nosná zeď ve starých výkresech

Poslední příspěvek od Jiří Vinš: O patro výš je v podkroví půda. "Odloupl" jsem trochu stropu podél zdi a je to typický rákosový strop a na zdi jsou položené fošny rovnoběžně s příčkou a kolmo k tomu jsou dřevěné trámy. Dle výkresu bych ale tipoval, že hlavní stropní trámy budou posazeny na obvodové zdi, nikoliv na té…

Podlaha v novostavbě

Poslední příspěvek od Filip Patek: Tak dodej potrebna data k vypoctu, prochazko, a ja ti to vypocitam, abys usetril par kacek :-D

Dotaz na škůdce dřeva

Poslední příspěvek od Marek Novotný: Dobrý den a nemá náhodou někdo zkušenost s XILIX CURATIF FONGI+ ? Děkuji.

Nízky tlak v kotly

Poslední příspěvek od Ivan K.: a este jedna info z manualu -

tepelna ztrata

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Taková ztráta? Neni to jen 26kW kotel? A potřeba pro trvalý provoz poloviční?

Siemens RVS41 chyba 223

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: V návodech na obsluhu musí být popsané chyby

vlozkovani komina

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: Timdle pristupem se nedivim ze se kazdy na vas vysere Jinak jak sem psal kominik co vlozkuje komin ma povinnost napsat revizi, tedy kdyz ji nenapise po vyvlozkovanj, mate pravo na reklamaci a vraceni penez

záměna sanity

Poslední příspěvek od Dalibor Novotný: Ale to vůbec není na škodu. To jsem ani nevěděl že něco takového existuje. Hele a ono to jde takhle se všema věcma z té stránky?

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Tady máte excelovou tabulku s výpočtem doby nabíjení a vybíjení za určitých podmínek. Potřebné hodnoty si tam doplňte.

Padá proudová chránič

Poslední příspěvek od Ondra Lesak: Tak problém vyřešen. Třeba tady ta konverzace v budoucnu někomu pomůže:) díky všem za příspěvky. Nakonec skutečně odešel chránič, je to jen zařízení a i když málo pravděpodobné,tak bylo po něm. Důvod vyhazování byl na mojí straně. Aktuálně rekonstruujeme kuchyň a mám shozený jistič na jedné…

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Miroslav Němeček: V režimu Slave se mi střídač a jeho baterie nenabíjí ze sítě vůbec, pouze u Master.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.