Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
178 656 příspěvků, nejnovější před 42 minutami

Vytápění
294 624 příspěvků, nejnovější před 15 hodinami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 494 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
26 034 příspěvků, nejnovější před 3 dny

Obnovitelné zdroje energie
58 064 příspěvků, nejnovější před 14 hodinami

Elektrotechnika
10 993 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 495 příspěvků, nejnovější před 13 dny

Nezařazené
1 367 příspěvků, nejnovější před 9 hodinami

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

snížení stropu

Dobrý den, chci se zeptat odborníků . Na stropě jsou v současné době kazety z polystyrénu, takové ty 1x50x50cm. Otázka zní můžu je tam nechat? Nový strop bude sádrokarton parozábrana 6cm vata. Děkuji moc za rady. Přeji hezký den Standa

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Filip Patek: Difuzne uzavrena drevostavba je podle meho proste vychodni reseni. To same plati o betonu a vpc oplacanem "polysem". Na druhou stranu nejak to funguje, lze na tom usetrit, coz jsou argumenty, ktere absolutne chapu a neodsuzuji. Kdyz v tom nekdo chce bydlet, proc ne.

Rosení dveří

Poslední příspěvek od Jozef Homola: https://www.svet-oken.cz/dokumenty-a-cer… Zde najděte certifikáty ze zkušeny těch vašich dveří a jsou tam profily které jsem zde dal na obrázku. Jsou to běžné dveře a nic víc. Mají certifikát kvality ISO 9001/2016

Sestava pro ohrev bojleru

Poslední příspěvek od Peter Fusik: ten nemal dennú výrobu alebo aspon som nenasiel a akosi ignoroval v grafe natočenie na svetové strany

Fotovoltaika:

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: Jak zabloudil poslední dotaz tu padnul před 3 dny jinak to jsou jen dohady o hov... Prvotní tazatel s 10kWh tu byl před 8 týdny tak co tu řešíte?

Topení pilinama kotel Atmos

Topení pilinama kotel Atmos?

Přestavba stodoly na truhlářskou dílnu

Poslední příspěvek od Jan Němec: Pokud chcete změnit způsob užívání stavby ukončený kolaudací, tak zhotovení zprávy PBŘ se nevyhnete. Z ní potom vychází, co musíte udělat , aby ten objekt požárně vyšel. Pokud to sousedí s okolními stavbami tak to bude dilema. Pozvěte si toho požarního technika a uvidíte co Vám poví. Z praxe vím,…

Vybírám okna

Poslední příspěvek od Michal Sýkora: Který přesně máš?

FVE s ohřevem TUV

Poslední příspěvek od Václav Tourek: No, já osobně také nevím, k čemu a jak AZ Router lze smysluplně využít a tak se na něj, zatím, jenom mohu koukat na zdi, na nevyužitou a přitom ne moc levnou součást FVE. Už v lednu 2024 jsem k sobě přivedl společně, technika od FVE (Schlieger) a technika od NIBE, TČ NIBE F2120-8 s tím, aby mi…

Revize FVE

Poslední příspěvek od Václav Tourek: Těžko soudit, kdo je ten prověřený......, ale asi, z logiky věci, ten, od kterého FVE byla naistalována. Já tedy mám, zatím, FVE od listopadu 2023 a mám ji od velkého dodavatele -Schlieger a s ním nemám žádné významné negativní zkušenosti. Jsem z Hluboké n. Vltavou

Nibe VVM320 + F2120 a solární elektrárna

Poslední příspěvek od Václav Tourek: Zdravím Michale, zaujal mne Váš dotaz, kdy řeším podobně, já mám rovněž NIBE VVM320+F2120-8 a FVE 12x550Wp (6,6 kWp ) s aku 10kW. Zatím jsem měl v provozu FVE rok 2024 s ročním přetokem přes 3 MWh, což nechci jaksi dále takto praktikovat, nejde mi o zisk z přetoků primárně, ale o smysluplné…

Výkupní ceny 2025 ?

Poslední příspěvek od jan hlustvisihák: TEDOM do 1.5.2025 cena 1,-Kč za kWh od 1.5.2025 je to snížené na 0,75,-Kč za kWh žádné další nesmyslné poplatky

Steca TR0603

Poslední příspěvek od Pavel Wolf: S touto technologií se už svět moc nezabývá. Natož když požadujete wifi. https://www.solar-eshop.cz/c/solarni-ter… https://www.regulus.cz/cz/regulatory#fil…

Kotel Ponast KP11

Poslední příspěvek od Ladislav Šustek: Pane Vinklárek, realizace toho kotle bude až v srpnu. Mám kotel Benekov C25 ekonomik na uhlí.

Zkušenosti s firmou Callipso

Ahoj všem, zajímalo by mne zda máte někdo zkušenost s montáží FVE od Pardubické firmy Callipso. Jeden vzdálenější soused od nas ji ma a je spokojen, ale nejsem schopen dohledat jinde recenze.

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.