Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 737 příspěvků, nejnovější před 14 hodinami

Vytápění
286 306 příspěvků, nejnovější před 8 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 084 příspěvků, nejnovější před 14 hodinami

Voda, kanalizace, koupelny
25 457 příspěvků, nejnovější před 19 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 552 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Elektrotechnika
10 796 příspěvků, nejnovější před 21 hodinami

Ceny a dodavatelé energií
5 403 příspěvků, nejnovější před 5 dny

Nezařazené
1 144 příspěvků, nejnovější před 6 dny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

Netopí část radiátorů po instalaci krbových kamen s výměníkem

Poslední příspěvek od Jiří Kapička: Díky za tip. Je ale možné že by se to rozhodilo jen přidáním těch kamen? Před tím tam ty problémy nebyly.

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Prošel jsem ty hodnoty a nedá se z toho nic moc určit. Je potřeba to očistit od spotřeby na TUV ale neznám počet členů v domácnosti a tak ani přibližně nelze tam něco odečíst. Nevím co to znamená modulace hořáku v %. Nevím to zásadní jaká teplota šla z kotle, zda ta maximální nebo jiná. Podezřelé…

Kotel na uhli - zmenseni mnozstvi sazi

Poslední příspěvek od Michal Kuchta: Myslite pri tech 60%?

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jaroslav Vrána: Děkuji moc za rady. Jakmile přijedu domů jdu do udělat bod po bodu. Ještě jednou moc děkuji. Dám veědět, jak to dopadlo.

Kombinace FTV - ohřev vody + plynový kotel ohřev vody

Poslední příspěvek od Karel Vašín: Dobrý večer, řeším stejný problém. Jak jste to uskutečnil?

Wifi regulace

Poslední příspěvek od Bohdan Truska: Takto vypadá webový přístup zákazníka přes regulaci RVS. Na vše červeně stačí kliknout a nastavit. Regulace dokáže pomocí webserveru znázornit graficky i historii nastavených veličin. Samozřejmě lze na dálku přenastavit i další parametry vytápění a časy jednotlivých topných okruhů. Je zde v…

Tepelné čerpadlo + radiátory

Poslední příspěvek od Miloš Albrecht: Tak to by bylo super jen je "schovat". Viděl jsem videa, kde frézovali drážky pro trubky do potěru a trubky pak zapatlali nějakým lepidlem (nivelačkou..?) a trubky pak byly kousek pod. Proto jsem si říkal, proč by to nešlo takto zalít (údajně by se mohly zvednout rohy).

Zateplení podlahy neobývané půdy

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Záleží na tom, kam dáte tu parozábranu. Ideální je malinko snížit strop a dát parozábranu tam. V tom případě nemůže docházet ke kondenzaci a bude to v pořádku i s těmi OSB deskami. Jen tak mimochodem. Obyčejná impregnované nehoblovaná prkna jsou levnější než ty OSB desky a je to lepší. Pokud…

elektro kotel,kamna s vyměníkem

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Nevadí, pokud půjde teplá voda z krbu do elektrokotle. Bude jen trochu fungovat jako radiátor. Horší je to opačně. Teplá voda z elektrokotle se bude v krbu zbytečně vychlazovat. Nejjednodušší je dát na výstup krbu a výstup elektrokotle pružinové zpětné klapky. Ty zajistí automatické uzavíraní…

Zehnder ComfoAir Standard 375

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s Zehnder ComfoAir Standard 375? Děkuji

Zatéká?

Poslední příspěvek od Filip Patek: Zenam se nesmi verit a mladym holkam uz tuplem. ;-) Vsadim boty, ze za to muze ona.

Opop H418 oranžový netopí poradíte náhradu?

Poslední příspěvek od Dexolus: Kolena a celé trubky pravidelně čistím..

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Jan Švéda: Tak RCT se v tom zase hrabalo a opět našly špatnou baterii. Takže opět reklamace. Ale musel jsem je několikrát urgovat než jsem od nich dostal nějakou odezvu. Psal jsem jim to už 19.9. a vyjádření mi přišlo až minulí týden. Ale od doby co mi již vyměnily jednou baterku tak se to pořád…

Zpětná klapka-bojler

Poslední příspěvek od Aleš Sluka: Děkuji za odpověď.

Zateplení nepochozí podlahy půdy polystyrenem / vatou

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Sleduji svou zateplenou půdu s téměř "dokonalým" větráním a mohu po 24 letech konstatovat, že nějaké velké zakrývání zejména v chladných obastech má problémy s kondenzací. Tam můžou rozhodovat desetiny °C kdy to bude nebo nebude kondenzovat a tudíž záleží na konkrétním roku. Dokonce mne…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.