Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 353 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Vytápění
284 976 příspěvků, nejnovější před 4 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 057 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 324 příspěvků, nejnovější před 11 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 404 příspěvků, nejnovější před 8 hodinami

Elektrotechnika
10 686 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 367 příspěvků, nejnovější včera

Nezařazené
1 139 příspěvků, nejnovější před 8 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Litinový zplyňovací kotel na českém trhu IBC Heiztechnik

Poslední příspěvek od Josef Šimůnek: Jendo, tady nejde o to co ve dřevě hoří, ale o to, že dřevo není fosilní palivo. Raději to celé smažte, než z toho bude pro vás ještě větší ostuda.

Napojeni parozabrany na střesni okno

Poslední příspěvek od Matěj Dostál: Tmel na parotěs, hezky to tam dotlačí obložení okna v té drážce

K na dřevo + 3x AKU - zapojení

Poslední příspěvek od Jozef Homola: S dovolením doplním, že dříve se běžně dělaly ventily bez přednastavení a není to nějaká podstatná závada pokud je regulační šroubení. I dnes se dají použít. Navíc v domácích podmínkách vysoké restrikce proudění nelze využít. Uvedu příklad. Pokud by někdo přednastavil ventil na č.1, tak aby…

Tarif elektrina pro solary od CEZ

Poslední příspěvek od Zbyněk Halousek: Asi lze souhlasit. Ale ve finále stejně musíme respektovat realitu, ne? Pokud mi nevěříte, že čez neumožňuje sdílení když máte tarif pro soláry, zeptejte se na jejich lince pro fve a tarif pro soláry, tedy na 371 100 351, volba 5. Pak dejte vědět.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Jan Němec: Stavěl jste s těmi cihlami? Jsou přesné, ale záleží kdo je vezme do ruk. Já z nich mám dům a když trefíte zedníky hovada, tak centimetr není žádná míra..takže abychom přežili první zimu spotřeboval jsem na zafoukání 3 krabice po 12 kartuších PUR pěny...

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: ano, presne ako pisete, teraz nie je vhodny cas na nastavovanie ekvitermu ...nikde som sa nedocital, ci viete nastavit "utlmovu/nocnu" teploty vody do kurenia, to by bolo idealne v tomto stave ked otocite koleckom do plusu, zmeni sa teploty vody v UK na vyssiu? totiz ten manual je…

Stříkající voda z nové zámkové dlažby

Dobrý den, stavební firma nám postavila přístavek k domu (Salón) včetně trativodu z kameniva a zámkové dlažby. Tzn. svod ze Salonu (střecha cca 5x5m) teče do trativodu, který je pod zámkovou dlažbou. Při vydatném dešti na konci zámkovky stříká proudem voda viz video příloha. Chci se zeptat, je…

záměna sanity

Poslední příspěvek od Dalibor Novotný: A máš vybrán i nějaký materiál konkrétní? Všechno má totiž svoje plusy i mínusy :)

Bolest hlavy a pálení oči v RD

Poslední příspěvek od jiří haberle: v jakém kraji je dům?

Viadrus vyčištění trysek

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: A i tak to muze prdnout tak moc ze predni kryt vyleti par metru daleko.. osobne bych to taky bez servisu nedelal pokud ta voda byla spinava A radsi si pujcil 2-3 prikotopy, vsak venku neni uplna kosa

Oprava štítu

Dobrý den. Mám dotaz na zdejší odborníky. Mám dřevěnou chatu ve které jsem celoročně. Koupil jsem si palubky z materiálu thermowood. Můj dotaz zní, mohu tyto palubky namontovat rovnou na štít ? Z latěk bych udělal rošt, ze spodu bych utěsnil a z boků bych udělal odvětrávací mezeru.…

Olej do radiátorů?

Poslední příspěvek od Pavlos Kayko: Slyšel jsem kdysi o lití oleje do potrubí pres expanzku, u starých systémů to snad i mohlo fungoval. Moderní kotle to určitě rádi nemají ,-)

Protekajici komin novostavby

Poslední příspěvek od Pavel Nedbal: Vážený pane Homolo, vážení ostatní účastníci, Po patnácti letech obývání (komín a střecha o dva roky dřív), teď při prudkém větru s deštěm mám poprvé komín promočený po venku zajména na severní straně, včetně půdy až na stěnu 2.NP. Nebude to asi z vnitřku komína, to by bylo zbarvené, ale asi bude…

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Rudolf Blatnicky: PT na kotli,termostat honeywell a mělo by to klapnout. Termostat mám navíc bezdrátový, tak že si ho můžu přemístit podle libosti. Pořizovací cena kolem 2000kč a zapojen ke kotli šikovným elektrikářem. Také jsem dal na radu p.Trčky a musím zaklepat.

Grundfos Magna - oranžová kontrolka

Poslední příspěvek od Michal Michal: Díky, to jsem si našel taky... ale ten stav co indikuje mě, tam popsaný není ...

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.