Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
181 439 příspěvků, nejnovější před 7 hodinami

Vytápění
303 541 příspěvků, nejnovější před hodinou

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 697 příspěvků, nejnovější před 27 dny

Voda, kanalizace, koupelny
27 143 příspěvků, nejnovější před 6 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
59 072 příspěvků, nejnovější před 3 hodinami

Elektrotechnika
11 349 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 753 příspěvků, nejnovější před 11 dny

Nezařazené
1 505 příspěvků, nejnovější před 8 týdny

Populární rubriky

Témata s novými příspěvky

BLAZE HARMONY - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Jozef Homola: Na tepelné ztráty 3,3 kW při -15°C moc nevěřím. je to krajní výpočtová teplota průměrná za celý den pro některé oblasti. Ztráta jenom větráním při výměnhě 120 m3 za hodinu (ACH 0,3) činí: 22 + 15 = 37°C 120 x 1300 J/kg°C x 37°C = 5 772 000 J 5 772 000 / 3600 s = 1 603 W Potom by stavba měla…

Zapojení fotovoltaiky

Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Tak máte aspoň rezervní vstup na případné rozšíření. Já bych to potřeboval a nemám.

Asymetrické střídače (RCT i jiné)

Poslední příspěvek od Miroslav Šperlín: Když kliknete na ikonu baterky tak by tam mělo být Max. charge current. Elektronika si to hlídá podle teploty a víc do baterky nepustí. Přebytek posílá do sítě.

COV Asio

Poslední příspěvek od Jan Čech: Jako zkušenosti s bakteriemi do domácí Čov Golem s ?

Podlaha v podkroví na I nosnících

Poslední příspěvek od Іван Лукачинець: Dobré odpoledne, pane Talo. Našel jsem váš komentář pred 4 lety. Mám podobnou situaci. Chtěl jsem se zeptat, jaké jste vdělav rozhodnutí. s tima ičkami.Děkuji mnohokrát za vaši odpověď.

Proč jsou dva okruhy v jedné místnosti každý zvlášť a ne dva okruhy propletené navzájem do sebe

Poslední příspěvek od fugas fugas: Dobrý den, křížení a zpřeházené vývody nebudou. Již jsem takovou instalaci prováděl v místosti, která je zatím garáží 12°C a cca za 20 let bude vejminek 22°C, zatím je zavřeno 2 okruhy s tím, že je potom stačí otevřít. F.F.

Jaké parametry krbové vložky

Poslední příspěvek od Lukas G: S tou starou jsem topil v zimě jako hlavní ,plynem jen asi týden v roce - spíše jestli je ok a bez zavad

Per ekoqmpell 12kw

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: 1 kwh z pelet á 2,00 Kč 1 kwh z tč á 1,00 Kč Proč peletkáč?

3x RD pro měření.PT s tč vs. ?

Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: Nějaké poznatky. Za 37 dnů spotřeba tč 420kw. Teplota 20st. Nátok do PT 25st. Venkovní teplota i -15st. Sluneční zisky nula. 115m2 - 2 byty po 57m2 Dům neobydlen. Protopeno 40 korun denně.

Vaillant Turbomax - dopouštění vody

Poslední příspěvek od Jozef Homola: To je nějaké staré schéma jak to bylo původně a jenom naznačuje topení. Snad netopíte do jediného radiátoru? Pokud ano tak to musíte uvést jako první. Vám vstupují trubky do podlahy a tak by bylo dobré popsat kam to vede. Ptal jsem se na sklep nebo suterén. Někde se ten otopný okruh musel…

Žádost o finanční podporu během několika minut.

Žádost o finanční podporu během několika minut. Okamžité schválení. Rychlé vyplacení prostředků, transparentní podmínky a flexibilní splácení. Pro více informací nás kontaktujte. …

Licotherm - poradna

Poslední příspěvek od Jan Říha: Děkuji za rychlé a pregnantní odpovědi. J.Ř.

Připojení řídící jednotky k internetu

Poslední příspěvek od Marie Pelešková: Děkuji za odpověď 👍

Dveřní pouzdro eclisse

Ahoj, koupil jsem pouzdro eclisse, už jsem několik pouzder montoval, ale najednou mě něco překvapilo. Pouzdro je do SDK, běžně jsem vytvořil konstrukcí a pouzdro nahoře přišrouboval do UW nebo CW přes připravené patky. Nevím co se stalo, ale najednou mí šrouby kolejnice dveří vylézají cca o 6mm…

EKVITERMNÍ ČIDLO TEM ZAF 200 NÁHRADA

Poslední příspěvek od Ivan K.: ak mate doma nejaky merak , zapojte so docasne tam nejaky odpor cca 20k na ten kabel , pripadne trimer podobnej hodnoty a budete kurit (aj z nejakej starej pokazenej elektroniky podla datasheetu)

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.