Diskuzní a poradenské fórum TZB-info

Kategorie

Stavba
176 359 příspěvků, nejnovější před 9 minutami

Vytápění
284 980 příspěvků, nejnovější před 16 minutami

Větrání, klimatizace, rekuperace
29 057 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Voda, kanalizace, koupelny
25 324 příspěvků, nejnovější před 13 hodinami

Obnovitelné zdroje energie
57 405 příspěvků, nejnovější před 15 minutami

Elektrotechnika
10 686 příspěvků, nejnovější před 2 dny

Ceny a dodavatelé energií
5 367 příspěvků, nejnovější včera

Nezařazené
1 139 příspěvků, nejnovější před 8 dny

Populární rubriky

Reklama

Témata s novými příspěvky

Bolest hlavy a pálení oči v RD

Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: tak to by se mělo odvětrat . asi blbě funguje ventilace

Malá FV elektrárna

Poslední příspěvek od Růžena Petruchová: Dobrý den pane Nováku, ještě jednou se vracím k Vašemu názoru 3f FVE. Je pravda, že jsme se snažili dát na naši 1f FVE jistič s největším odběrem, tedy kuchyň (tj. lednička, myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka a všechny ostatní el. spotřebiče v kuchyni) a myslím, že jsme vybrali dobře, celé…

ATMOS - zkušenosti a poradna

Poslední příspěvek od Lukáš Lk: Dobrý den potřeboval bych poradit ohledně kotle atmos DC 25s který my byl zapojený. Akumulační nádrže nemám,jsou v plánu až příští rok, teď budu topit pouze do baráku 14ks radiátorů a 125 boiler, topenář který kotel zapojoval říkal že to takhle bude fungovat, ale samozřejmě realita je někde jinde,…

K na dřevo + 3x AKU - zapojení

Poslední příspěvek od Mirek Svejda: Materiálově je jednoznačně výhodnější redukce na 1/2".

Stříkající voda z nové zámkové dlažby

Poslední příspěvek od Dětřich Danek: Zakopat nádrž na dešťovou vodu, můžete ji používat na zalévání, mytí všeho možného, splachování, po filtraci i na praní. Nevím, jak Váš archtekt (projektant) řešil příkaz zákona, že dešťovou vodu vsakuje každý investor na svém pozemku. Mohl naprojektovat vsakovací nádrž pod parkoviště /cestu/.…

Litinový zplyňovací kotel na českém trhu IBC Heiztechnik

Poslední příspěvek od Josef Šimůnek: Jendo, tady nejde o to co ve dřevě hoří, ale o to, že dřevo není fosilní palivo. Raději to celé smažte, než z toho bude pro vás ještě větší ostuda.

Napojeni parozabrany na střesni okno

Poslední příspěvek od Matěj Dostál: Tmel na parotěs, hezky to tam dotlačí obložení okna v té drážce

Tarif elektrina pro solary od CEZ

Poslední příspěvek od Zbyněk Halousek: Asi lze souhlasit. Ale ve finále stejně musíme respektovat realitu, ne? Pokud mi nevěříte, že čez neumožňuje sdílení když máte tarif pro soláry, zeptejte se na jejich lince pro fve a tarif pro soláry, tedy na 371 100 351, volba 5. Pak dejte vědět.

Cihla 44 bez izolace

Poslední příspěvek od Jan Němec: Stavěl jste s těmi cihlami? Jsou přesné, ale záleží kdo je vezme do ruk. Já z nich mám dům a když trefíte zedníky hovada, tak centimetr není žádná míra..takže abychom přežili první zimu spotřeboval jsem na zafoukání 3 krabice po 12 kartuších PUR pěny...

Kondenzační kotel THRi (Geminox) - nevypne po dosažení cílové teploty

Poslední příspěvek od Ivan K.: ano, presne ako pisete, teraz nie je vhodny cas na nastavovanie ekvitermu ...nikde som sa nedocital, ci viete nastavit "utlmovu/nocnu" teploty vody do kurenia, to by bolo idealne v tomto stave ked otocite koleckom do plusu, zmeni sa teploty vody v UK na vyssiu? totiz ten manual je…

záměna sanity

Poslední příspěvek od Dalibor Novotný: A máš vybrán i nějaký materiál konkrétní? Všechno má totiž svoje plusy i mínusy :)

Viadrus vyčištění trysek

Poslední příspěvek od Ondřej jjj: A i tak to muze prdnout tak moc ze predni kryt vyleti par metru daleko.. osobne bych to taky bez servisu nedelal pokud ta voda byla spinava A radsi si pujcil 2-3 prikotopy, vsak venku neni uplna kosa

Oprava štítu

Dobrý den. Mám dotaz na zdejší odborníky. Mám dřevěnou chatu ve které jsem celoročně. Koupil jsem si palubky z materiálu thermowood. Můj dotaz zní, mohu tyto palubky namontovat rovnou na štít ? Z latěk bych udělal rošt, ze spodu bych utěsnil a z boků bych udělal odvětrávací mezeru.…

Olej do radiátorů?

Poslední příspěvek od Pavlos Kayko: Slyšel jsem kdysi o lití oleje do potrubí pres expanzku, u starých systémů to snad i mohlo fungoval. Moderní kotle to určitě rádi nemají ,-)

Protekajici komin novostavby

Poslední příspěvek od Pavel Nedbal: Vážený pane Homolo, vážení ostatní účastníci, Po patnácti letech obývání (komín a střecha o dva roky dřív), teď při prudkém větru s deštěm mám poprvé komín promočený po venku zajména na severní straně, včetně půdy až na stěnu 2.NP. Nebude to asi z vnitřku komína, to by bylo zbarvené, ale asi bude…

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.